sss

skölja bort slöddren från gatorna.

psst, en kaoe

ja, 99kr/h under 5-6 veckor i sommar. millionere. planerar en göteborgsvisit i augusti.

heeeet

imorgon kommer bli magiskt, efter skolans slut iallafall. först väntar arbetsintervju för sommarjobb, sedan grillmiddag @ ersboda, sedan öl öl öl och öl, sedan kajen, sedan ännu mera öl.

jag älskar fg, speciellt denna klassiker

vacuum repairman: there you go, all fixed. turns out a half-eaten meatball was clogging up the intake.
peter: oh. well, did you save it?
vacuum repairman: uh, no.
peter: you bastard..

swayzan


on the road again

räcker tydligen inte med att vara mest begåvad i klassen :/

i've got friday on my mind

åh, jag vill inte fara till dagens filmlektion och agera soundgirrrl.

fanfanfanfanfanfa

detta händer ju fanimej inte, powernap från 22.00 till 02.07

hejdå nationalteatern hejdå kiss hejdå maiden hejdå hellacopters hejdå ac/dc

-"ta med dig skolådan där alla mina konsertbiljetter ligger också"
-"skolåda, vet inte om den är kvar. ska kolla när jag kommer hem"

JAG TAR LIVET AV MIG om lådan är borta, utan tvekan. hoppa ut genom fönstret med huvudet före. jag spyr av denna tanke.

__
uppdatering: lådan är kvar!

gå med eller låt mig dö

http://www.gratissms.se/w5scoh87to

vaginaboob

jag ska SÅ ha ett lantställe när jag blir äldre.

dessa drömmar

jennifer säger (16:01):
 inatt drömde jag att jag åkte linbana med en pedofil

jag dörons

gårkvällen var mycket angenäm, det börjades hemma hos mig med club niska. när det var dags att cykla ned till stan så ramlade jag med cykeln som faktiskt blev krakulerad, ojade mig hela vägen till staden. två våningar var ett skämt som inte var utav denna värld, den enda musiken som bjöds på var fulla svin som sjöng falskt, sved i öron. dessutom var det lite för mycket stress. kloka som vi är vandrade vi mot pipes istället, bästa valet vi gjort tror jag. jag tog min VB oskuld och jag konstaterade att det var det godaste jag druckit, mark har rätt. och jag älskar min jennifer! ikväll skall jag bada i ett hav made of chips and godis tillsammans med en annan jag älskar.
henken

skamhunna goes two floors!påtalåten

sista nationellaprovet i livet gjort - check!
studentskiva entrébiljett köpt - check!
ommålat i lägenheten - check!

jag vill ha färgglada sneakers, ett par gångvänliga högklackade skor, en ny skinnjacka, en keps, svarta jeans, mäklarna dvdn och säkerligen mer ting också. inget går upp mot den materiella lyckan.

adsa


fan att de bara finns i strl. 40

dr

jag måste erkänna att det var ett kärt återseende av min säng. att den står i min brors rum, eller hans föredetta vill säga, känns lite som ett fel.fhjff

imorgon får jag det ommålat, börjar ångra mitt beslut av dag. helvetes jävla stress, känns inte enormt motiverande att flytta tillbaka till familj precis när man börjat vänja sig vid ensamhetn. annars då, jo, kalas ute i vännäsby efter en kycklingsallad med mor.


jennifer glad i hågen påväg till vildkuken en vinterdag

om

näe alltså, svenskt 80/90-tal är ju bra! det sticker jag inte under stolen med.

hahaha låten som är på tv-skärmen i sunes sommar

tänker på dig jämt mamma lilla!


321

är det verkligen bara jag som förbjuds att se studentplakatet innan the big day? alla i min släkt tycker det är jätteviktigt att hålla bilden hemlig. jag vet inte om jag gillar det eller ej.

wo

nästa fredag blir det fan bbq här hos mig, niska! viplista. jag hatar förresten tradera, de som skickar hotbrev till mig om att de ska ge mig negativt omdöme om deras vara inte dyker upp. ta det lugnt för satan, jag är bara lite långsammare än andra. vill inte ha negativa omdömen, det skulle såra mig. min nuvarande statistik:

Omdömen
Positiva Negativa
 
Senaste månaden
0
0
Senaste 6 månaderna
4
0
Senaste 12 månaderna
8
0
Sedan registrering
8
0
Unika omdömen
7
0

så jääävla briljant! nya sittlåten


dgechoes

kla

idag damp ett för mig betydelsefullt brev ned i min brevpost, "ditt paket har kommit" stod det i brevet. MITT COM HEM INTERNET has arrived! och snart är jag klar med min otrohets-manual till psykologi B.

A


vuxenpoäng

jag har en EGEN sprillans ny dammsugare i färgen blå! jag vill tacka mormor och morfar. annars då, jo, nio fina månader tillsammans med alexander idag. inte för att någon är intresserad av att veta. JAG KANSKE BRYR MIG. MIN BLOGG. STICK OM DET INTE PASSAR. påtal om annat så har jag hört att när man flyttar hemifrån så går man oftast ned i vikt, det tror inte jag på. jag tuggar på något hela tiden. sitter i denna stund och funderar på vad jag skall äta härnäst.racern!

horsko

studentskor är ett minne blott, de första jag fick syn på visade sig vara otroligt fula när de satt på en fot. de andra hade en leveranstid på 1½ månad.

bbq

åh ikväll ska jag till go ersboda och grilla med la familia!fin i kanten

nudlar, en fredag. här var det fest!

lucifer

gick och handlade sparrissoppa, champinjonsoppa och en liter mjölk för ett tag sedan. fan vad vuxet. förövrigt känner jag mig illa till mods pga alla kristna fotgängare som vallfärdar till hedlundakyrkan stup i kvarten, min närmsta granne. vad sysslar de med därinne? utövar exorcism? deltar i diverse orgier? stickar grytlappar?


exakt så ser det ut när jag kollar ut mitt i natten, exorcistn

nog ser jag väl vad det är du ligger och tittar på

sittandes att vara sjuk nu, nationella prov imorgon. ska då vara frisk till kvällen, om jag så ska behöva stanna hemma från skolan. näe nu ska jag fixa te.

mammagris

att jag skulle sitta och lipa första natten ensam i lägenheten var ju inte helt oväntat. ett litet "hej hur mår du? :)" ifrån min bror på msn fick mina ögon att tåras och min näsa att rinna. alexander hade gärna fått vara här i denna mörka stund. imorgon när jag får hit en mer komfortabel sovplats/sittplats samt en teve kommer allt bli mycket bättre. lunchdate med prinsen min även, nudlar skall bjudas på.adas

jag känner mig febrig, synd att jag inte har någon temp. jag tror jag har feber men eftersom det ej kan bevisas så far jag till skolan ändå. arsle.

flyttfågln

imorgon bosätter jag mig mer eller mindre på hedlundavägen, ett ställe jag egentligen inte känner mig speciellt bekant med alls. det jag förknippar med området är minigolfbanan, hedlundaparken samt fittjävladraggen. det enda som saknas är min bäddsoffa som anländer på torsdag och föda i min kyl. tills dess, sova på en tör jävla madrass! sedan väntar jag ju på att få det lite ommålat. justja, internetdöd på obestämd framtid. inte alltför länge kan man hoppas. det är med skräckblandad förtjusning jag skriver detta, adjöss älskade ersboda.

sontag

jag och jennifer är tvillingsjälar. vi lämnar efter oss exakt samma glassmönster i glasskålen och vi väger lika mycket bevisades det när vi satt på en sån där ställning med sitsar i båda ändar i lekparken. vi skrattar även likadant hörde kanske hela västra ersboda denna kväll. sedan är det mycket mycket annat som är läskigt likt också men det tar jag en annan gång.

dagens outfittröja - vintage

strumpbyxor - H&M

skor - myrorna

väska - pappas gamla skolväska

uppkastning

varje söndag vill jag ta mitt liv om och om igen. det känns sjukligt omotiverat att fara till skolan i veckan när jag istället kan fixa i lägenheten.

eldorado

matlagningen till klassens kulturella buffé kommer bli en klass för sig. promenad till willys för att inhandla eldorados egna, fint skall det förstås vara. svinpäls.

RSS 2.0