lurvepösa


det ljusnar

det har blivit ändringar i våra scheman på jobbet så jag har blivit LEDIG på LÖRDAG! fy jävlar säger jag bara, skön-t. annars vill jag bara påminna er alla om att sweet seed samt wolfman jack gigar på scharinska imorgon kväll. bra mycket drag!


rånet

vilket. jävla. rån. tvåhundra spänn ville vårdcentralen ha för att få se min "vattenkastning" + ytterligare slantar för medicinen. nästa gång härdar jag fan ut besvären.

vårdis

fyhelvete, detta känns inte bra. kan inte sova, gör för ont. har skickat mail till min vårdcentral belägen på DRAGONFÄLTET om en tid, idag hoppas jag. känns hopplöst långt, ersboda vårdcentral ligger ju bara här runt knuten. SÅ GÅR DET OM MAN INTE OMPLACERAR SIG. ska jag stanna hemma från jobbet eller uthärda dagen och må så piss att jag vill dö?

gott

med dijonsenap och chilisås, mm-m!


!!!!!!!!!!!!!

omfamningen 0.33 är INTE o-söt.

ball

igår när jag var på vita björn kom en tjej fram till mig och berättade att hon brukade läsa min blogg, så jävla ball! hej om du läser nuuuu!


motbjudande

när resenärer står och stampar i vänthallen i väntan på att få checka in och därefter förstöra min frid. nu står ett gäng förvirrade idioter och gluttar in genom glasväggen in mot caféet. bra laddade fastän det är timmar kvar till planet går. ge mig lite luft.

hååååår

fy fan vad elegant man blev i håret! och vad billigt sedan, 129:- endast, och ett nytt utseende fick man. nu vill man ju ut och svira, int sitt här. IMORGON, IMORGON.

hej

JA, jag tjötar MEN det borde vara förbjudet att börja arbetsdagen 04.45 en lördag. kan inte begripa hur det anses vara normalt. det är bara så jävla dumt. bra oladdad. annars sitter jag med hårfärg för att äntligen bli av med mitt gula hår. ÄR IALLAFALL ROAD ÖVER ATT VÄDRET SUGER. hoppas ni halkar och slår ihjäl er därute på gräsmattorna. kanske inte. eller jo.


braaa laddad


tacka fan för att jag inte jobbar.

en BRA vän, nog den bästa.14

jag skäms när jag är vaken såhär sent, känner mig som fjorton år igen. men vad tjänar det till att försöka sova när man legat och kallsvettats i tre timmar? det är lustigt, igår natt sov jag som en jävla gud mellan 22.00 - 10.00 och inatt förhoppningsvis inte alls. tar och läser den där boken jag köpte idag istället.

jerka, vi ser väl om jag ids hitta på något under morgondagen!

trök


jesus

åh nej, inte söndag. så deprimerande. bra många öl, bra lite sömn. braaa bränd.


bra sliten

ferneten gjorde sitt jobb igår. smakade kuken men jävlar vad han uträttade underverk. likt förbannat så styr kosan strax mot glasbanken för en del två. SKÅL på er buksvågrar!!


värda varenda kronaskjuter skallen av mig

HELVETES JÄVLA SATAN!!!! en stickad tröja jag haft i min ägo i högst tre veckor är borta! så jävla fittigt less jag är. NÄR MAN FÖR EN GÅNGS SKULL KÖPER SIG NÅGOT. nu har väl någon jävla ligistsatan roffat åt sig min pärla i tvättstugan.

bargain

pigg och utvilad. det var tänkt att jerka och jag skulle på euroshoppingspree idag men HON SVEK. eller rättare sagt hennes jobb. så nu ska jag hitta en ny stadspartner för jag orkar inte sitta här tills det vankas afton!

lokattskurre

finns få ting som är mer smärtsamt än att försöka somna på tom mage. MEN vad som dock visat sig vara än värre är att fösa i sig tomatklyftor med örtsalt, en fröjd för gommen. eller icket, är så nära att spy här och nu. hatar denna gastronomiska misär. och helvete, jag måste köpa en egen dator nu när vi ska dela upp boskapet. sviiid.

PSYCHIC!


streetan

idioter som inte svarar när man mailat på blocketannonser. FAN ta er. en annan hamnar ju på streetan om två månader.

snart snart

nu har jag betat av 6 av 8 arbetsdagar i sträck. om två ynka dagar har jag tre fina dagars ledighet framför mig. det känns närmast ofattbart och jag ska ha det så ROLIGT! EN LEDIG HELG, FATTA FÖRSTÅ.

mr kuk

varför tycks jag ha körlektioner under all min lediga tid?

så mycket jävligt

livet har tagit en helt ny vändning, det är verkligen inget snack om den saken! tolka rubriken hur ni vill men jag tror att detta är början på någonting bra, trots att hela tillvaron somsagt är helt åt helvete ovant!


kärt barn har många namn

fiskanen, diskanen, smiskanen, piskanen, tekniskanen, nynazistkanen, finskanen, motioniskanen osv osv.

frajdaj


ångesten från helvetet

kuk. jag jobbar kväll imorgon, slutar runt 22.30. helvete?! klart det ska hända en jävla massa på scharinska en sådan kväll också. jag måste dit. kan man vara så äcklig att man åker dit raka vägen efter kneget, krökar sig plakat och förhoppningsvis har det förbannat trevligt? yes please. man lev ju ba en gång.

e+e

vi har haft några duster ikväll fast nu är vi återigen bästa vänner.

fcol

fick inte det charmigaste uppvaknandet denna morgon. det var alltså en karlajävel som stod utanför vårt fönster och slängde tegelsten, en i taget, ner i en enorm plåtlåda. det börjades innan klockan åtta och så höll han på bra långt in på dagen. man kanske skulle skita i att betala hyran denna månad.

he

det ser ut att vara fint väder idag, jag har tragiskt nog bara varit ute på en cigg. det är roligare här framför dattan?

pf


övervänt

väntar på bussen, har inget för mig, visar er dessa konstverk.

halsmandlar stora som badbollar

det är rätt så jävla typiskt att jag alltid drabbas av böldpest när jag sett fram emot något riktigt länge. finner dock en gnista hopp när jag läser att det ska vara lättare att svälja kall dryck än varm då det gör ont i halsen. alken skall alltså ner oavsett.

04.45 - 13.15

sitter på jobbet och känner hur lugnet börjar infinna sig. gästerna har gått ombord och nästa klunga kommer inte förrän om cirkus två timmar. borde kanske egentligen göra nytta men jag har hunnit med det mesta, skurar nog möjligtvis golvet när jag satt punkt här. har fått mens också, per-fect, och det enda som fanns att tillgå här var BINDOR. jaja, adios.

hej gay


fredag

gode gud, gör så att regnet består denna afton eftersom jag ändå måste gå och lägga mig typ snart. skön-t. imorgon står däremot personalfest på schemat!! gratis spritn.


runaway train

såg precis klart en förjävla bra film! runaway train, SE DEN.

bortskämd


zap


huh

har redan förbrukat tre av mina tio timmar på spotify, och det under en dag, och jag har ändå valt musik med vördnad. mens. slänger in dagens dänga 39# iallafall - Alice In Chains – Your Decision

asm

rachel mohlin och lisa ekdahl var på mitt jobb igår, inte tillsammans utan med olika sällskap. båda två var väldigt söta och snälla. speciellt rachel som var helt sjukt pratglad! ville typ dra något i stil med "hälsa glans och batra" men lät bli. har typ bara dåliga erfarenheter av möten med känt folk så detta var rewligt. usch, maria wetterstrand var dum i huvudet och jag skall därmed aldrig rösta på miljöpartiet. HYCKLARE.

dagens dänga #38

Lynyrd Skynyrd – Call Me The Breeze

århundradets pissigaste natt

tror fanimej inte att jag lyckades få mer än fyrtio minuters sömn inatt, och då var ju ändå så förstört jävla trött där runt elva tiden då jag gick och la mig. en del av mig är evigt tacksam över att helvetesnatten äntligen är över, en annan orkar inte tänka på hur utomordentligt jobbig dagen kommer bli. man vill ju ba grin. (djuret på bilden har ingenting med texten att göra.)


RSS 2.0