ha

En cigg förkortar livet med 5 minuter. En öl förkortar livet med 2 minuter.En fotbollsmatch förkortar livet med 90 minuter. Kopiera om ni hatar fotboll.


oj mysterious


psst

INGEN kan gissa vad jag gör nu.

sate

på jobbet.

pelle -"så du står i disken idag"
jag -"joja"
pelle -"din arma sate"

jerkas sweet 20


sista bilden togs 06.53 imorse


vhem er den idiot?

fo' real. vad pågår? grannarna gapar så högt att jag vaknade av det. jag vet inte om de har en pågående sexorgie med flertalet inblandade, om det är ett par som ledsnat något så jävligt på sin livssituation eller om det är ett kompisgäng som talar vilt och målande om hur jääävla fuuuckad gårkvällen blev. det räcker nu.

HAHA HITTADE MITT FAVORITKLIPP


glans


ölin

imorgon ska jag bli så jävla klappkanon! fast först ska jag jobba, det är skönt att göra sig förtjänt av något.


look at that shit


härmar bibi

mitt liv

odör

vem i HELVETE rensar avloppet, torkar bort skiten med en trasa, lägger trasan i botten av en våt surhink, lägger en våt skurmopp över trasan och sedan låter den ligga där i dagar och sedan påstå att man rengjorde den? alexander andersson. luktar fan död människa här.

är det bara jag?

är det verkligen bara jag som aldrig ägt ett duntäcke? under hela min livstid har jag ägt, tror jag, tre olika täcken. lövtunna och de billigaste på ikea. ett tag använde jag mig till och med utav ett av stugans blytunga täcken för att jag tyckte det var bekvämt. ja, jag har alltid varit lite eljest, gått min egen väg, tänkt annorlunda, ibland helt åt helvete, ibland inte. vill minnas att jag var avundsjuk på de små bastarderna som fått duntäcken i julklapp år 1998 därikring. för mig blev det aldrig något duntäcke och lär aldrig bli. det finns väl förfan filtar att slänga över sig vid extra kyliga nätter. he gjord man förr i tin.

prov

det var inte igår man gjorde prov. som nyanställd är jag skyldig att göra ett och jag klarade det med bravur på första försöket, YÄ.

cooln

omg idag handlade en från eva och adam av mig, alltså han den coola blonderade som går i 7an, storgrappen. aw.


det svarta guldet

man är fan inte en fungerade människa utan cauwe (kaffe). det vet jag nu efter att ha varit utan sedan i lördags morse. drack upp det sista då nämligen. efter att ha genomlidit kronisk huvudvärk och ständig trötthet fick jag nyss nog och köpte mig ett paket zoegas julkaffe mörkrost. jävla gott må jag säga. mellanrost bit int på gammkroppn längre.

omfg


jävla maud

igår trängde sig maud olofsson och hennes överklasscrew före mig I PERSONALINGÅNGEN på jobbet. hårt och skoningslöst. bitch plz, blev fan fem-tio minuter försenad pga henne. och hon har mage att tala om hur man ska värna om ung arbetskraft, hon sinkade fan mig. måd visar ingen nåd.

glans

hur kan johan glans alltid glänsa? jag älskar ALLT med johan. han är som bekant med i cornelis filmatiseringen och även där, i en rätt så mörk historia förblir han ett enda stort solsken. han skulle inte ens klara av att spela någon trist typ om han så blev pistolhotat and i admire him for that. älskade lilla glansajävel.


lolermeister

ok det blev tydligen ingen helg för mig, this is news to meee. har fått två nya fina pass.. ett imorgon och ett på lördag. har i detta nu precis slutat för dagen och måste typ gå och lägga mig strax för att orka kliva upp imorgonbitti. nice. hej du frihetsbeRÖVade kvinna. ser dock ljuset i tunneln för imorgon ska bibi och jag äta middag ihop och sedan se cornelisfilmen på bioooorio!

astrids bodega

gjort nå gojävla tonfiskröra. plastat in färdiga mackor redo att ätas och lagt i kylen hehe. jag är mogen.

namn: astrid ollonsvalg
ort: ja jag bor i mjölby

små knegarna små knegarna

jag lever. efter 28 timmars vakenhet. lyckades nicka till i en timme mellan 02.30 - 03.30. på med kläderna och sedan ut till alvik klockan fyra:):):) miserablast att alex och jag gick till statoil klockan två inatt och åt frukost. nu börjar jag inte förrän 13.00 imorgon!!! 16.00 på torsdag och sedan heeeeeeeelg.

dygna

efter två-tre timmars kravlande i sängen och ett misslyckat sömnförsök lägger jag ned och beslutar mig för att hålla mig vaken till EFTER jobbet imorgon. jag slutar 13.00. vad är det för mening med att sova två timmar denna natt? vad kommer det ge mig? jag kommer bara vara ännu tröttare när jag skall kliva upp. har nu senast suttit och läst fb forum med tips på att hålla sig vaken så inatt blir det promenader, kaffe i mängder samt att lida sig igenom den stundande tröttheten. för efter lidandet skall tydligen grejen vara biff. vet själv att övertrötthet är underskattat <3 att jag kommer att se ut som ett junkfuck imorgon kunde jag inte bry mig mindre om.

you foolish boy you lost what you had

mm idag lyxade jag och alex till det med grejtan kinabuffé, kändes som att vi gjort oss förtjänta av det då vi åt makaroner med ketchup till både lunch och middag igår. fyfan så jävla vidrigt, spyr.


fabulösa kvinnor

presentomslag genom åren by jerkan och olsson.


det bästa som hänt mig


grannfejden

mina grannar är fan sjuka i huvudet. den värsta kollar på hemmabio mitt i nätterna, varje natt, på högsta volym. jag lär ha märken i väggen efter alla gånger jag slagit föremål i den för att markera att han fan inte är den enda som bor här. den andre går i klackeskor 24/7, det spelar alltså ingen roll vilken tid det är på dygnet så hör man de jävlarna KLICKKLACKKLICKKLACK. hennes hund skäller jämt också så hon slår den säkerligen. ska fanimej anmäla henne. nu hör jag hur klackpatrasket går ut i trapphuset så nu skriker jag håll käften (!!!!) rätt högt några gånger med min redan söndertrasade hals.

ha-ha

farsdag på söndag. det får jag inte glömma. viktigt. FAN vilket skämt. "hej min s.k far. här får du en elegant slips av mig, din dotter, för alla de två gånger du hört av dig de senaste två åren. tack för ditt enorma stöd och engagemang. ett stort tack för dina uteblivna telefonsamtal, speciellt de på mina födelsedagar."

skrattirriterande

skönt att ha feber, rinnsnuva, halsont, huvudvärk och framför allt ledvärk tredje dagen man var menad att knega ihop till sitt levebröd. detta är jag i ett nötskal, blir aldrig annars sjuk. jag hann varva ned i två dagar efter praktikens avslut innan jag var på't igen. under den korta ledigheten hann min kropp uppfatta att den behövde bli sjuk. en tack si mocke, en tack si mocka, taklagsfest ska ni ha och välkammad utter.

vanilla bear

jag sitter och väntar på att alexander ska komma hem med den nya marabou chokladen - vinter vit. är dock lite skeptisk mot vaniljsmaken? hade nog kanske hellre varit vanlig hederlig vit choklad. inga konstigheter.

jåhe

denna dag gick vägen trots ingen sömn, piskande våta vindar ifrån öst i ansiktet och hundra flåsande personer på bussen. roligt att flygbussen bytt hållplats, höll på att missa fanskapet första dan. jag fick iaf jobba över, ganska mycket förseningar med flygen osv. samma tider imorgon, yippieyaye.

nordan

hur preparerar man sig för en snöstorm likt den som pågår utanför just nu? 16 m/sek. det är komiskt, man har levt under dessa miserabla förhållanden under tjugo års tid men man kan fortfarande inte hantera vädret.

trams-cafévärdinna

fick nyss förfrågan om att jobba imorgon, ahhh jag som inte ens haft introduktion ännu! jag kommer framstå som ett trams men whatevaaah. detta känns så djävulens bra.

skööön


finn ett fel


no one like you

min gud.

the niska strikes back

det känns åt fan att missa mia, fastän inte lika mycket som det gjorde igår innan klockan slagit 10.45. då fick jag ett jobb! det har släppt för mig nu. inte längre elin niskanen snart 21 år arbetslös.

många droppar små

att folk som går lös på reor och utförsäljningar inte själva begriper att de går +-0 är för mig sorgligt. (tror i många fall att det är stora summor de lägger ut på de här kläderna de för stunden tycker är "som fått") grejer de aldrig skulle kunna tänka sig att ha i sin ägo om den vore 30 spänn dyrare. de känner sig sparsamma för att de fem dagar i veckan kan unna sig lite extra kläder och fem nagellack. de är ju ändå så billiga. istället för något extra någon gång i månaden. hur kan man totalt ignorera det faktum att det är samma summa pengar man slänger bort, om inte mycket mer. det skulle nog hjälpa att räkna ihop alla de här små obetydliga grejerna man nog inte ens vill ha, som kommer ligga och förmultna, och sedan se vart man hamnar mellan tummen och pekfingret. många droppar små..

HAHAH


kuken

helvetes jävla helvete. jag spyr på hela lokalbefolkningen. vem passar bättre in i en mia skäringer-publik än jag? ingen kan jag ärligt säga. ändå kan jag inte se hennes föreställning ihelgen eftersom varenda biljettjävel är såld, för länge sedan. vill inte ens veta vad för pack som lyckats norpa åt sig. jag hade aldrig pengar till att köpa en. jag lever inte lyxliv. jag badar inte i pengar. jag har inte råd att avvara 400 spänn för att jag har lust att göra något kul ibland. jag har förövrigt sällan över 400 spänn på kontot. jag lever på bidrag. har gjort sedan jag slutade skolan. existensminimum. jag måste tyvärr prioritera mat. tack för mig, jag heter mia och sover hos klara inatt.

RSS 2.0