wääh

18 arbetsdagar kvar. därefter kommer allt som relaterar till svett, stress, insektsbett, sår och förnedring vara ett minne blott. jag funderar över vad jag skall hitta på för skoj med mina sexton papp. köpa en häst? resa utomlands? använda efter toalettbesök?

har alltid varit och kommer alltid vara såhär

- "kom och hämta min tvätt"
- "nej"
- "du får femtio spänn"
- "okej, på en halvtimme"

jag och min broder

lol

HAHAHah idag slog det faktiskt mig att alexander bar mig på ryggen hem studentnatten och när han inte orkade längre så tog jag både hans jacka och skor. jag är en dålig dålig dålig människa.

stroke stroke stroke, stop mocking meee!!

är det farligt att känna smärtsamma strålningar från vänsterhand till hjärtat upprepade ggr?

those were the days

restaurang vildmannen:
1/5

dåligt beläget i otrevlig miljö, usel mat och uråldrig salladsbuffé.
ingenting för läckergommen. lustiga besökare räddar stället från bottenbetyg.

skrivet 2008-11-21 15.07

åh nostalgi

denna nötte jag för 10 år sedan, gullpojka


ew

jag flagnar och är lortig. jag är dessutom out of vanliga trosor och har därför enbart ett fåtal gamla stringtrosor liggandes döda i min troslåda som jag ej tänkt använda någonsin igen. jag får helt enkelt gå naken under tills jag tvättar nästa gång.

hahahahahah

HAHAHA

- "oh no she did'nt"
- "yes she did peter"
- "no she did'nt"
- "YES SHE DID PETER I JUST SAW IT!!"ye

äntligen ett par nya svarta jeans, äntligen.

eh

jag försöker tyda vad ditt problem är men det är inte helt enkelt. annars är jag bara less på att leva mitt liv, FAST nio timmar i solen varje dag börjar synas på min hudfärg. jag vill dricka öl, jag ska dricka öl. ensam. hejdå.

ted och sträääääängen

det blir piteå till helgen! ska se konserten "en hyllning till ted gärdestad". kommer troligtvis dö därborta. mer händer denna vecka, min lilla karl blir 18 hela år imorgon HAHA. en annan rolig grej, när jag idag surfade in på trastocksfestivalen.se såg jag till min förvåning dundertåget i setlisten. i samma ögonblick försvann alla mina funderingar över huruvida jag ska dit eller ej. detta är avgörande och jag far dit. klart slut varulvstjut.
HEHE

livslust

näe, någon halvdag var det inte tal om. när jag om ca fyra timmar cyklar därifrån i mina arbetsbyxor och stålhettaskor skall jag gråta av lycka samtidigt som jag lyssnar på good times bad times. nu är jag hemma på lunch, kära hem. och förresten, jag håller på att bli sjuk. alltid mest lägligt.

fanskap

jag är så less på tidiga mornar i symbios med stress att jag vill kasta upp över valfritt objekt, helst nu. på en gång. har ingen lunch att ta med mig idag heller. yay. rykten på stan sade att jag jobbar halvdag idag, kan hoppas att det är sanningens ord. imorgon midsommarafton ledig öl.

true story

midsommarafton kändes genast jobbigare då jennifer droppade beskedet om att vi får mens då. hon och jag.

ska du ha spö

jag är redan urless på mitt sommarjobb efter bara två dagar, jag vill spy. idag ingen rast på 9 timmar, bara en liten stund på lunch. vafååån ska det föreställa. hur överleva? vaktmästarn får mig även att framstå som ett hopplöst fall på grästrimmern. "hehe går det bättre med krattan än med trimmern eller? så ska du inte hålla den. varför lyssnar du inte på vad jag säger. hehe du hade problem med trimmern imorse" jävla gubbhumor. vem vill ens ha förmågan att kunna med en sådan värdelös uppfinning? otroligt opraktisk, ful och otymplig. och ja, det går bättre med krattan. föredrar hederligt jävla kroppsarbete. var tionde minut, på sin höjd, måste man antingen tanka eller byta band på skiten. karln får det att låta som att vaktmästeri är det mest unika som kan hända en annan människa, så är inte fallet. ska aldrig ALDRIG skaffa villa. varje gång den andra tjejen klantar sig eller slarvar slipper hon undan. när jag gör det står han med sitt vakande glödande brunöga på mig vart jag än må befinna mig. jag vill ha sommarlov, låt barn vara barn. jag är ett barn. hoppas då fan han inte läser detta.

mitt horoskop idag
du skall idag inte tappa humöret för en tillfällig svacka på arbetet.
du gör alltid ett bra jobb och kan vara stolt över vad du uträttar.

JUST DET

32qr

ja, ska det vara sånt här väder kan man ju lika gärna jobba in 1000 spänn dagen istället för att sitta inne och häcka för ingenting. lathunna. ps; alexander har gjort det igen.


skål för den staden

nu är det klart, pratat med far och jag får gärna låna lägenheten från den första till och med den sista augusti. blir väl inte borta i en månad men minimun två veckor kan jag tycka. alex ska med! lägenheten är belägen i borås, alltså en timmes väg från göteborg och dess ljuva uteliv och shopping. denna sommars slit kommer löna sig.liseberg 25-07-2008

brunt koffeinpulver av kaffetyp

jag har en samling insektsbett på höger skinka, 20 stycken små bett har jag räknat ut att det är. inte konstigt att det kliar och är ömt. jävla täftefestival. något så groteskt, en liten stad av bett har bosatt sig på min röv.

förresten, idag bytte jag kaffesort. det är lika omvälvande och känsloladdat som att byta doft på parfymen. minst.

tä-ääft

värsta impulsen i mitt liv, för två timmar sedan fick jag veta att täfteåfestivalen är IHELGEN. trogen besökare som jag är så sviker jag inte detta år, HELLER. 5 års jubileum. trots att jag känner en släng av diarré har jag nu taggat ihop ett gäng! glöm mitt föregående inlägg.


sanna förra året

less

fy fan. kanske borde man bara lägga sig och sova bort denna helvetes dag. önskar jag vore på where the action is för att se dundertåget och neil young ikväll istället.

asfwe

jag har ju helt tappat det där "får inte jag gourmetmat ihelgen skjuter jag skallen av mig", idag tänker jag äta fiskbullar och potatismos. lika glad är jag för det.

tankar om studenten

igår var den bästa dagen i mitt liv på många sätt och vis. jag har tur som har världens finaste släkt och pojkvän. alla gillade honom! vilket visserligen inte alls är konstigt. fina presenter fick jag också, bland annat en microvågsugn. ägde! studentskivan var den enda besvikelsen på hela dagen, regnet också.weiron i ottan

ringa JiäF 04.00 inatt, upp och korka.

dom sa att jag sparka' mot huvet på nån som dog

idag har varit en bra dag på många sätt. började med gott fika hos lärare anna. sedan en solig tur på stan med min bästis vän. nu sitter jag i familjehemmet på ersboda och väntar på tacos! mimmi. IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gj

det finaste hände ju inatt. alexander la sig tidigare för att han skulle upp till skola och eftersom jag tvunget behövde släcka ned alla lampor så lade jag min sovtröja välplacerad på min sänghalva för att lätt kunna finna den i nattens mörker. när det två timmar senare var dags för min sömn hittade jag den inte där i sänghalmen. jag strök med händerna förbrilt över lakanet, tände tillslut taklampan och såg alexander ligga med tröjan likten snuttefilt. när jag ryckte åt mig den var den våt av saliv.

sopranos med aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/produkter/sopranos/article5311791.ab

det bästa som skulle kunna hända, bättre än det faktum att jag tar studenten samma dag som detta har premiär. varje onsdag ett tag framöver kommer vara en fröjd. capice?big pussy, tony soprano, christopher, paulie, hesh, sil, furio

sköningar


funderar på att köpa reggae overall som alla 13 åringar har..

tacksamma

jennifer säger (23:34):
 nästa söndag är den sista söndagen som arbetslös
 HAHA
Elin säger (23:34):
 HAHAHA
 vilket jävla skämt
 slängas ut i arbetslivet
jennifer säger (23:34):
 HAHA
 slungas ut likt nordan efter studenten
 hade inte ens bett om skiten

10 juni

07.00 klassfoto
frukost med klassen
10.15 valhalla
11.30 skrapa upp ansiktet i samband med utspring
13.30 fika med nära och kääära
16.00 niska och jennifer goes niska mansion tvåmanna
18.30 middag med klass
sedan dödscsdg

ikväll ska jag tvätta för första gången sedan jag flyttade, dvs mer än en månad sedan. det haglar rena kläder just nu.

gårkvällen i musik


dust my face

är ytliga blodkärl i ansiktet vid 19 års ålder ett bra tecken? jag tror inte det.

släktet

vinpimpling med mamma, moster och sandra iquell. kommer bli nice. dra igång catrins reggae anthem sedan kommer allt vara tiptop.

viker mig av skratt


fem satans år2005, första gången jag besökte en stor festival (PDOL)
försökte hänga med i märkesklädessvängen. groteska smycken.
lånade för det mesta kläder utav tilda som redan hade allt.


2006, en lite mer retro stil. slutade använda smink.
bohem-inspirerande. västen blev min bästa vän.


2007, jag ville se ut som hej-kom-och-hjälp-mig. tjocka tröjor, sjalar
 och mössa. även en kånken och gärna en tygjacka på det.
nationalteatern tog över mitt liv. trästocksdebut.


2008, detta säger väl egentligen ingenting speciellt.
less is more. tupera hårskallen.


2009, jeans, jeans och jeans. 70-talet var fint.


regn, piss och blåst 340 dar om året

vad är väl en bal på folkets hus..
alldeles alldeles frukkesvärd.

like the fool i am, and i'll always will be, i've got a dream


FITTHORA!!!!!!

happ, jävla fittklant. tappade nyss en tallrik inklusive bestick över datorn. två tangenter minus + två repor på skärmen. tack tack. lika bra att dö på en jävla gång. min nya findator. någon som kan förklara hur i helvete man sätter tillbaka tangenthororna på en laptop? är väl ingen idé att lämna in skiten, de verkar ju inte kunna laga något på plats ändå, utan det skall skickas ned till linköping för att ligga där och damma igen i några veckor. nu ska jag åka illegalt på alexanders skolkort.

hej


sommaren med monikagirrrl

mot alla odds har vi lyckats, slumpen tog oss in på arbetsmarknaden. död jobb. så jävla otroliga. speciellt när man mer eller mindre skämtat bort de senaste tre åren av ens liv. you bitches ain't got nothing on us.

lillted


1956 - 1997

RSS 2.0