dagens dänga #22

Men Without Hats – The Safety Dance

lean back, lean back


dagens dänga #21


casey heynes, I SALUTE YOU

såg detta klipp på nyheterna precis och började lipa. "mobbning" är truly det värsta jag vet, det är så genomvidrigt att hjärtat ruttnar. nu pågår det en debatt om huruvida den utsattes motangrepp mot mobbaren var rätt eller fel. for your information, DET VAR SÅ JÄVLA RÄTT DET KAN BLI. han borde fått ta emot mer stryk den lille deformerade apan, inräknade övriga idioter som kollade på utan att göra något för att hjälpa honom. jag hoppas innerligen att världen äntligen öppnar sina jävla ögon och gör något åt detta. jag tycker att lärare, åskådare och föräldrar kring dessa barn som blundar för problemen borde skjutas.


förkyld btw


dagens dänga #20

Wolfman Jack - Dig My Blues by wolfmanjacksweden

beslutsångestn

på torsdag spelar ett av mina nutida favoritband på scharinska. GRAVEYARD. jag vet, jävulskt magiskt. problematiken ligger i att jag börjar jobba 08.00 på fredagmorgon, eh, vilket betyder kliva upp och ta bussen 06.47. skön-t? känns dock som att jag aldrig skulle kunna leva med att utebli därifrån + att det borde förhoppningsvis vara fler än jag som ska upp och knega i ottan. fast är det värt när de kanske bara spelar låtar från nya plattan? jag vill ju höra de äldre. åhhh får fundera vidare på detta. hej så länge.


dagens dänga #19

Alice In Chains – Confusion

älska matlagning

ja. just nu står min kabanossgryta och puttrar på låg värme och ska få göra det ett bra tag till. för att få den rätta touchen.


röv

herre jesus kristus vad jag har flamsat på jobbet idag, inte många seriösa stunder där inte. kände mig som ett övertrött dagisbarn. beror nog på de tre senaste nätternas sömnlöshet. ikväll blir det inte många ryck. tagga körslaget.

flyget by night

jag är så utled på hetsiga, oförstående och stressade kunder att jag inte ens orkar uttrycka mig om det längre. man behandlas som ett jävla boskapsdjur dagar i ända, inte minst på kvällen när man jobbar två pers på flera hundra. tror det är väldigt få som förstår det. ikväll hade vi fan behövt högtryckstvätt för att få rent efter svinen som suttit och gottat sig. jag blir så jävla glad när jag någon gång stöter på en förstående människa. hats off, då börjar fan ögonen tåras.


dagens dänga #18

The Hooters – Graveyard Waltz

lilltrosa - stortrosa


easter bunny

jag tror att elsie får dela ut påskäggen i år. my little easter bunny. förstår inte hur man kan bli så perfekt skapt.

motbjudande

att ha skor avsedda för utomhusbruk på bokhyllan i sovrummet. fatta baseluskerna man drar med sig in.

ha-haha


hvem er den idiot?

dagens dänga #17

Status Quo – Whatever You Want

dagens dänga #16

Steppenwolf – Hoochie Coochie Man

från mors kamera minsanningelalalalala

må denna arbetsdag susa iväg i ljusets hastighet. förjävligt att man ska missa alla högtider. GRATTIS MAMMA! ses ikväll, spara lite grekiskt pytt till migas.

lock, stock and barrel


jabba the huttdagens dänga #15

R.E.M. – Monty Got A Raw Deal

dagens dänga #14

Tältprojektet – Aldrig mera krig - Live

i'm in love with my car

åh det gick så jävla bra på körlektionen idag. hade utstakat de värsta tänkbara scenariona innan, men he flöt. för bara två månader sedan hade jag bett både bil och körkort dra åt helvete, nu får jag erkänna att jag gillat.

lol

jag och alexander har suttit och luskat i hur många av våra vänner som har eller har haft ihop det med varandra (eller kommer få ihop det). one big happy family.

dagens dänga #13

Gozu – Mr. Riddle

bitter

bitterheten i att måsta lämna kåken 10.00 när man börjar 11.30. och att arbetsskjortan luktar kadaver. död mans kista.


igårran

alltså yes. hade tänkt ta mig till scharinska eller tc igår. tog mig åtminstone till bussen som jag sket i att hoppa på och gick sedan tillbaka hem och kexade. bra kväll! vaknade upp sju imorse pigg som ett jävla as. slog igång spirited away som följdes upp av disneydags. hoppas mina filmer kommer imorgon.


danger danger don't talk to strangers


sgxd

hela veckan har jag levt på ett mål mat om dagen. vanligvis brukar man iallafall kunna småäta något halväckligt man har hemma, men inte ens det har jag haft möjlighet att göra. det har varit hemskt. jag måste lära mig att köpa hem så jag kan göra frukost, det tar så jävligt på humöret att jobba på tom mage.

dagens dängor #12

The Allman Brothers Band – Midnight Rider
The Allman Brothers Band – Whipping Post

näsan

vet inte vars min stora slok kommer ifrån alls, samtliga i min släkt har små näsor. andré tycker att jag ser ut som en haj i profil. och jag håller nog med.

dagens dänga #11

Hoola Bandoola Band – Hemmet

feber

men man måste väl ändå pallra sig iväg på arbete idag. fy FAN. smittohärd.

hurva

nu drar jag på rättegång och stirrar brottslingen i vitögat.

ss

sweet seed spelar på scharinska ikväll vid tiosnåret så alla borde pallra sig dit! iallafall jag behöver lite nöje dagen före andré har sin rättegång som visserligen kommer gå till enbart hans fördel.

dagens dänga #10 (extra)

Ola Magnell – Påtalåten

dagens dänga #9

Nirvana – Lake Of Fire

dagens dänga #8

Supertramp – Take The Long Way Home

totoro


btw

morgonkaffet
morgonbajset
morgonciggen
=
livsnödvändigt

natta

elva timmars ostörd sömn denna natt, nått så jävla otroligt. förutom när jag vaknade fem imorse av att det drippelidroppade på fönsterbläcket, klarar inte av rytmiska ljud i det tysta. klockor är alltså bara att glömma i detta hushåll. öronpropparna fick åka på igen men trots det, en bra natt.

jag får sluta helt med propparna snart. minns när jag senast var hos doktorn med öronbesvär att det berodde på att jag missbrukade öronproppsanvändandet. det blev en penicillinkur.

dagens dänga #7

In-Grid – Tu Es Foutu - Radio Edit

denna på repeat ska nog störa grannskapet.

dagens dänga #6

Cat Stevens – Peace Train

bajstork

häromdagen gav min hårtork upp, har haft den så länge jag kan minnas. och innan dess min mor. en riktig överlevare med andra ord. köpte en ny på jula, 79 pix tror jag att jag gav för den, veldi billi. synd bara att den luktar bajs, vet någon vad detta kan bero på? är det så med nyelektronik?

exakt såhär känner jag mig nu


dagens dänga #5


fis

jag har drabbats av någon typ av orolig mage. fiser och är ständigt bajsnödig, läckert. snart måste jag hålla igen för då får jag gäster.

try it you'll like it


ddg

alla var per automatik dödligt snygga under denna era. nu ser alla ut som helveten. blir så besviken. finns verkligen ingen korthårig man som ser bra ut.

ripen

är trött som ett gnu. jag öppnar imorgon på jobbet och måste därför även somna djuriskt tidigt ikväll. av den enkla anledningen ställde jag klockan på åtta denna morgon, too little too soon för att ha varit uppe halva natten. å du tradiga dag. städa inför helgen måste man också ta itu med, men åååh.

dramatic


två kökstips

1. när du ska värma exempelvis pommes, klyftpotatis eller rotgrönsaker i ugnen, lägg alltsammans på bakplåtspapper så slipper du diska plåtfanskapet efteråt. du behöver inte ens olja eller margarin.

2. när du ska hacka de förbannade lökarna, ha munnen halvfull med vatten under tiden så gråter du inte ögonen ur dig. du gråter inte alls faktiskt. magi, jag vet.

dagens dänga #4

Graveyard – Don't Take Us For Fools

dagens dänga #3

The Byrds – Eight Miles High

RSS 2.0