film

ett par filmer jag måste se är alice i underlandet, i love you philip morris, where the wild things are, nine och bröllopsfotografen.

sweet fancy moses


kevin fy! fyyy!

igår kom andré och jesper förbi och hade kevin med sig. vi drack lite folköl och skrattade åt jesper när han skällde ut ciichtvin som bet isär kopplet. då blev kevin ledsen och jesper fick dåligt samvete. haha funny.webcambruDEN

sitter i min otroliga ekipering och dör av hunger. får jag inte ett jävla lass mat snart ligger jag död ner. hoppas på en trip till willys (L) btw så spelar nationalteatern på peace and love, måste med andra ord dit och så var det med det.


hejehej

med omedelbar verkan ska jag nu bara handla kläder på second hand butiker eller via typ tradera. jeans och underkläder är det enda jag får handla som jag vill. tror inte att det kommer bli svårt med tanke på att alla mina favoriter i garderoben är second hand och har kostat mig typ en tjuga. värde. känns typ kul att testa.styr upp

- börjar snart utbildning inom serviceyrken
- planerar intensivkurs körkort i sommar (tummen ur röv)

hangaround sue

WORD

läs nu eller tig förevigt.

heh

idag fick jag nästan jobb, men då var det ju det här med körkort. LOL. jag dog nästan då jag såg damhockeyn ikväll förövrigt, inte konstigt att man la av med skiten. för smärtsamt att se. tagga quinno storslalom och herrhockey på onsdag.

pal

har suttit och önskat band till peace and love, hehe. vet inte om jag ens ska dit men ÄNDÅ.

roky erickson
jethro tull
witch
dundertåget
dungen
wolf & cub

komsikomsi

sdfs

håret har redan växt, inte ok. klippte för typ tio dar sedan?

os

sitter och bara väntar på att något intressant ska hända i vancouver denna dag men det gör det inte. tröstäta almondy tårtan istället. förövrigt kan ju södra sverige sänka "synd om oss-faktorn" några steg. inte alls synd om dem pga 5 centimeters snön.

corone

imorgon coronaripen, död. kommer allra mest troligt vara den enda som inte går lös på dansgolvet. bortsett från om de verkligen styr de här old school hitsen de talas och skrivs om. finns dock alltid en känsla av att det står malplacerad skrivet i pannan på mig när jag väl befinner mig där. måtte djävulen ta mig.

(hoppas anja åker superkombinationen ikväll)

bail

det sög hårt att anja ramlade sönder. stackarn.

aja

är det så att kommunen slumpat ut alla jobb randomly? för det är ju verkligen så att de mest indolenta jävlarna har blivit kallade på intervjuer. folk utan någon arbetslivserfarenhet, utan praktikplatser, utan sommarjobb. vilken vettig arbetsgivare som helst hade åtminstone läst ens ansökan och bedömt därefter. alltså dra åt fan. lägger verkligen ned om folk utan hjärna har medvind.
leh-nerd skin-nerd

i förrgår hyrde alex och jag taking woodstock, den var faktiskt svinbra. alla bör se! igår såg vi en mindre bra, svensk film, som hette gitarrmongot. helvetet så skum. idag är det lillfredag och alla är tydligen lediga imorgon SÅ typ öl. hej mamma som läser detta. den fantastiska lpn nedan + tre till fick jag av kenneth i lördags. SÅ GLAD!!


wooho

har haft den bästa helgen med de bästa presenterna med de bästa människorna!!

INSOMINIANAI

ok, jag är 20. när hände detta? kan inte sova, spänningen inför ens födelsedag kommer alltid hålla en vaken. men mest är jag nog hungrig. dragit mig i hungersmärtor två timmar i sängen, hade en tomat i kylen som jag nu förtärt. testar igen.


IMORGON!!!

imorgon runt den här tiden befinner jag mig på bolaget och köper lots of bärs!! fyfan vad konstigt det känns. kvällen kommer bli äckligt bra, tror jag måste köpa stora plastglas? kan bli stämning. kanske lite snacks också trots att alkoholen spelar störst roll. AHHH DET KOMMER BLI SÅ INÅT HELVETE BRA! och kom ihåg, är man inte utklädd så kommer man inte in nanana.


wake up maggie

måste vända tillbaka dygnet. inte på det vanliga viset utan jag måste börja lägga mig EFTER elva och inte vakna FÖRE åtta om mornarna. inte ok. öl är den bästa medicinen i det här läget, garanterad vakenhet efter elva.

ads

har möblerat om ikväll, en sjuk förbättring i hallen. gillart. bort med äcklig tillhörande hatthylla, in med garderober och byråer.

faen

är det värt sätta kökssaxen i hårskallen igen? orkar inte lägga ut en spänn i onödan just nu. känns verkligen som att huruvida resultatet blir kvittar bara jag blir av med denna helvetes hårlängd.


foreigner

har hittat storheten i foreigner igen. urgent, juke box hero och that was yesterday är låtar man dö till. jennifer har även påmint mig om en skön gammal dänga av fleetwood mac. LITTLE LIES. ljuva 80-tal.

pff

när alex spelar cool och funny, det blir ju inte så bra. ligger död lugn medan jag sliter i hushållsstressen. får se om det är så funny att komma hem när jag slängt all hans rentvätt utspridd på golvet, haha finns ingen tid.

bonnie

pax!

sockerbagare

idag mår man som man förtjänar, svinbra efter tolv timmars riktig sömn! ingen fyllesömn jag talar om nu. om ett tag tar jag bussen hem till ersboda för att baka semlor och digestivekaka med mor. P. S. vill verkligen klippa mig nu.


fick igår av alex pappas familj, fint!!

aussie

oh, när jag vaknade låg det ett paket nedanför brevinkastet. adresserat ända från fjärran australien! det var ifrån mark. i detta paket låg en cd skiva av wolf & cub, fejk tatueringar med australienska flaggan på samt ett handskrivet mycket svårläst brev. lycka i vardagen! tror jag skulle väntat med att öppna det till födelsedagen dock. tydligen så kommer han till sverige den 13 maj, alla har drabbats av panik. vad finns det att se här? hur länge stannar karln? vart skall han bo?! etc etc. nåväl, det blir ett äventyr.

carnie

idag tillagade jag min första chili con carne någonsin och gud ska veta att den var av den bättre sorten.

eeeeeh

oerhört less på alla som haft rikemanssläkten till hands som bidragit med tiotusentals kronor på deras jävla fonder och konton. lär er av livet som en normal människa istället. glida fram på något jävla bananskal.

jackie

jag är glad över att jackie vann, hoppades alltid på henne. hihi. bara jag som reagerat på 90orna som varit med? de känns äldre än en själv. typ cimon, jackie och greta är yngre än mig!!

temple of the dogRSS 2.0