face

här, under sommarmånaderna de tre hade vi att göra med ett lite mer pigmenterat, om inte friskare anlete. nu är jag bara genomskinligt blek och min nuna pryds av oberäkneliga röletta, kanske även en del blå ytliga blodkärl. jag supportrar mot min vilja mother russia.


asum


har man ett värdigt liv?

nej. man lever för sin praktikplats, kvällarna går åt att ömka, dels för att dotan ligger digerdöd på lagning och dels för att det princip är läggdags när man väl kommer hem om dagarna. ikväll ska jag släppa allt vad ansvar är och gå loss på lokal med min främste partner in spyjunta, forsalelle.

vi hörs igen när expert tagit sig i kraghen.

öh

hur kommer det sig att man aldrig är hungrig när man för en gångs skull råkar ha mat hemma?


bio

var och såg toy story 3 idag med alex och hans småsyskon. fy fasen vilken bra, genomtänkt och välgjord film! bästa jag sett typ. det slutar givetvis med att jag ensam i en sal med barn sitter och grinar.


cauwe och bulle

förövrigt så bjöd jag mamma, moster catrin och kusin sandra på fika ikväll här hemma. eller nu ljög jag, det var mamma som fick ta med sig allt, till och med kaffet. jag hade helt enkelt inte mage att bjuda på eldorados snabbkaffe. hur som helst så var det precis lika jävla trevligt och skrattretande som vanligt eftersom vi alltid kacklar i käften på varandra och mellan jämna mellanrum bryter högljudda tjutande skrattanfall ut. svårt att förklara för en utanför innersta kretsen.

åsa-nisse 21

kjell bergqvist + johan glans + allan svensson och tydligen även david batra i samma film = sant!!!

candyhouse

jag har glömt att berätta. har gett praktik en ny chans. inte ett hotell denna gång (som fan inte var my cup of tea förövrigt) nu börjar jag istället tio om mornarna och det är ju alltid trevligt. har bara hunnit vara där i två dagar men har redan lärt mig mer än vad jag någonsin gjorde på min förra praktikplats tack vare att sofia och jenny är så hjälpsamma och har tålamod med mig! att de slänger mig att stå i kassan första dagen är fan mod värt att nämna. nu måste jag bara lära mig att memorera cigarett och- snuspriser i huvudet. fan, sortimentet är ej litet.


flamingo

inatt kastade jag upp mitt maginnehåll. true story. känner därför i denna stund ett obeskrivligt sug efter föda. tur som så har man flamingo pizzeran här på  v. ersboda centrum. undrar hur det smakar där, kanske blir jag bordsgranne med gogumman. två tummar upp.

fuck yourself with your face


eoo

vi ska btw inte ha tvn på bordet i framtiden. kände att jag behövde klargöra det. vi är sluskar men inte SÅ sluskiga. HAHAH såg nu även att alex kikar på jersey shore på sista bilden. spotted med THE SITUATION.

hej igen

har hunnit bosätta mig på ersboda sedan senaste inlägget woo. trivs som fisken VERKLIGEN. för er som might be interested i hur det ser ut här kommer nu lite bilder på kök + samvarorum. fick nämligen inte till det riktigt på sovalkoven, hallen och toalettn. (NOTERA DET INBYGGDA VINSTÄLLET I KÖKET). inser nu att dessa bilder verkligen inte säger er någonting. inte ens matbordet fick jag med. nåväl, snart fixar vi soffa osv. inviger nog lite smått ikväll med öl om någon känner för att droppa förbi.

RSS 2.0