kan något gå snett till?

shit pommes, nu är det både macgyver och knight rider på raken. vilken jävla hjältar.


one


sure as i'm sittin' here

imorgon skall kinabuffé intas oralt som om jag fick betalt för det. på torsdag blir det stugan över dagen och det vankas bra väder. premiärdoppet skall ske! sker det icket ber jag vänligast att person sparkar mig i skallen och kallar mig fjodor.

uyu

idag har jag handlat lite grejer.


carlings


indiska

rrwe

jag har skrubbat och torkat rent hela mitt hem men vad spelar det för roll när ingen någonsin vill besöka mig. så man kan ju verkligen undra, till vilken jävla nytta?

låt mig dö en stund tillsammans med dig

är det jag som är tråkig eller är det så att jag gick upp lite för tidigt imorse? jag är nämligen hemma nu och känner mig extremt tillfreds med det, faktiskt. vad jag missar? planen är att jag skola se freaks and geeks (nollor och nördar) tills jag stupar.

15 juni - 24 juli RIP

nu är jag ledig, efter alla dessa miljoner timmar, alla miljoner klagomål, alla tidiga mornar och alla tidiga kvällar. ikväll däremot skall jag kröka hårt och skoningslöst, som om jag inte gjort annat. fast nu ska jag gå och handla, känner hur det börjar trycka på och jag har inget toalettpapper. IDAG FICK JAG LÖN.


frank med toapapper

ain't no fun (waiting round to be a millionaire )

jag vill göra något drastiskt, allt från att beställa hem ett par skor till att boka en resa till intressant ort. frågan är åt vilket håll skutan bör luta. vart drar man gränsen. högkonjuktur.


denna köper jag i vilket fall som helst imorgon

live hard, die young

må denna jävla dag gå snabbt, lite för mycket av det goda igår. lite för lite sömn inatt, som alltid.

summer '68

would you like to say something before you leave
perhaps you'd care to state exactly how you feel
we said goodbye before we've said hello
I hardly even like you, I shouldn't care at all
we met just six hours ago, the music was too loud
from your bed I gained a day and lost a bloody year
and I would like to know

how do you feel?

jävla hjältar


men at work

sista veckan at work!

yarr

jag har mer eller mindre sovit sedan jag kom hem från trästock igår, runt 11.00 tiden.

yarr

jag har mer eller mindre sovit sedan jag kom hem från trästock, runt 11.00 tiden igår morse.

uffe

förresten, idag gick uffe på semester. det var faktiskt ett känsloladdat ögonblick, han har varit en utomordentlig arbetsledare. en förstående, omtänksam gubbe. han hade köpt gofika till oss idag och för inte så länge sedan köpte han smörgåstårta till oss alla. ingen annan bryr sig om oss. hoppas han får en fin välförtjänt semester.

woodcock

jennifer säger (15:21):
 HAHA när gavve tog pizzan och jag försökte varna
 men kom inga ord
 sen kommer du " DET ÄR JENNIFERS PIZZA FRÅN IGÅR SOM SVETTATS I TÄLTET"

hahahah ja, trässan kommer inte bli sig likt utan jennifer. helvette helvette helvette.


07

08


skjut mig

fyra timmars sömn inatt,  trästock direkt efter jobbet, vara vaken hela natten lång = inte alltför mycket sömn. jag dör. ska se om jag hinner powernapa nu på lunchen. fortfarande, jag dör. dör jag inte nu kommer jag sannerligen dö inatt.

hakkakarl

raka vägen mot trästock efter jobb imorgon!! snart skall jag käka tacos hos sandra, gaddie.

aj

nej, alvedonen är slut. not good, not gooood. antar att jag får gå omkring med smärta och lock för öronen ett par dagar framöver. har nämligen inte råd att köpa medicin. eller rättare sagt, det är ingenting jag prioriterar just.

kaoe

psst, fyra maskiner tvätt har varit sysslan för kvällen. nu är jag badass som tvättar efter 22.00, dessutom.

22.55 seinfeld
23.25 seinfeld

dagens ljus


yesterday don't mean shit

inatt drömde jag att lena philipsson fick ta över mitt jobb för att jag skött mig dåligt. sanningen är den att jag inte skött mig dåligt, jag är en flitig arbetare, en mycket flitig sådan. ni skulle se mig.

asf

näe, jävla insomni. trots två timmars sömn inatt kan jag inte sova nu. jag orkar inte. märkbara svarta ringar under ögon.

efterbörd

jag är inte bara djupt deprimerad, jag är sjuk också. lagom till trästock.

.......

två timmars sömn (y) och det står väl förfan ingenting om skyfall i väderprognosen? satans helvete.

fis

sitter och fiser och äter morot i min ensamhet, det slår mig att jag bör köra ned objekt i halsen, långt och våldsamt. om 7 timmar börjar jobbet och jag har inte planer på att sova än på ett tag. har redan hunnit ligga och dra mig i två timmar utan framgång. tack men nej tack. förresten så måste ju någon följa med mig på festival, yran eller pdol.

yaaarrr

vi skall låta bygga ett eget piratskepp som skall kunna ta sig fram på land likaväl som den skall kunna sjösättas utan större komplikationer. vi ser projektet som ett hippt färdmedel att ta sig runt på fester med.

mm

hur är det möjligt att mina armhålor doftar godare om jag inte använder deodorant?

mm älskling, eldorado, fint ska det va'

känner mig vuxen när jag handlar på ica för mina eget ihoptjänade pengar, 276 riksdaler blev det idag. jag väljer heinz före felix,  jag väljer nybakat bröd före deprimerande rostfrallor, jag väljer parmesanost framför riven ost. toalettpappret blir alltid euroshopper dock. hur mycket jag än vill ha kvalitets.

hatar att publicera lyrics men detta är något speciellt

they ask me how I feel
and if my love is real
and how I know I'll make it through.
and they, they look at me and frown,
they'd like to drive me from this town,
they don't want me around
'cause I believe in you.

they show me to the door,
they say don't come back no more
'cause I don't be like they'd like me to,
and I walk out on my own
a thousand miles from home
but I don't feel alone
'cause I believe in you.

enorma mängder efterbörd skola tryckas i guds ansikte

denna sommar har hittills slagit alla rekord i dålighet. dagens enda positiva var att jag utanför ett förråd hittade en kartong till bredden fylld av tidningar, jag slängde mig genast över starletmagasinen från 1986 med rubriker som "in på livet med europe" och dyl, placerade dem i en plastkasse och la på säkert ställe. när jag minuter senare återvände till platsen var de borta, jag ville grina men vågade inte inför de andra. livet är ett rent jävla helvete. fan ta er alla som sitter inomhus med varm dryck och glor på tv hela dagarna. äcklar mig in i döden.

det var en tysk en elin och en bellman som skulle se vem som hade det sämst. varpå tysken sa "elin har det sämst" så elin vann.

ruinert

ikväll köpte jag grönsaksdipp-tillbehör för dryga hundralappen. och en liter fil.  när jag efter en bra stund blev less på grönsakerna satt jag och föste i mig den kvarvarade vitlöksdippen med mina bara fingrar. jag gillar vitlök.

det kom blod ur marcus

hej nu ska jag klippa bort en mollusk, om jag vågar. en mollusk jag haft på halsen så länge jag kan minnas. kommer kännas lite tomt utan den kan tänkas då jag brukar pillra på den, hejdå.


uppdatering: den är borta, det blöder

wm


15 arbetsdagar kvar

imorgon påbörjar jag min fjärde vecka på arbetet, jag har med andra ord gjort bort hälften. den 24 juli är jag fri att göra vad fan jag vill när jag vill hur jag vill.

gotta leave this town

ehm, kanske jobb i göteborg till höst.

frei

idag hade vi sommararbetare medvind, vi blev bjudna på smörgåstårta utav personalen och anna hade bakat kladdkaka av världsklass till efterätt. som spritn i blodomloppet fick vi dessutom sluta 2½ timmar tidigare. bless lerstenen. mcdollar ay ay ay ay!

I ain't gonna work on maggie's farm no more

imorse försov jag mig, anledningen var att jag inatt befann mig på pipes istället för sovandes i min säng. lo ringde och väckte mig 07.10 (vi börjar 07.00), de var redan på östra ersboda. jag klev upp, drack kaffe och cyklade dit bort på tjugo minuter, tjugo jävla minuter!! från hedlunda. en eloge till mig själv. nu sitter jag i lugnet på kylgränd och grillmiddag vankas.

lol, mamma har lagt in wolfman jacks myspace bland sina favoriter här på datorn. med all rätt dock.

afdvd

I could'nt think of a thing
that I hope tomorrow brings
oh what a surprise
stupidity tries

RSS 2.0