från igår, stulet från bibi

kusarnaherrejistanes


eh

nästa månad blir hemma stillasittandes. har bestämt mig för att ta ut svängarna lite, krydda vardagen, göra något utöver det vanliga, KÖPA KLÄDER. är ganska så utled på min icke uppdaterade garderob. man funderar ju över var alla små snorungar får sina pengar ifrån. snorvalp slyngel usling yngel. skrämmande utveckling. kör upp era tillgångar dit solen aldrig skiner.

woo

taggar fredag. då ska bibivännen och jag catch-upa.


mafioso

imorgon skall jag på begravningen av min käre gammelmormor. köpte idag därför ett par nya solglasögon dagen till "ära". mitt sopranosmissbruk har nått den höga grad att jag storstilat skall entra kyrkan likt en amerikansk-italiensk maffiahustru i de där.

augusti

förresten! snart är det både kräft- och surströmmingspremiär allesammans! augusti är en bra fin månad ändå. jag skulle inte missa de högtiderna för något i världen.smuggel

idag ska vi minsann beställa taxfree sprit med alex mamma som reser bort snart. he e gött å leva!


den handlar om hober


vi som inte hade tid med trästock och blev länets ansikten utåt som tack

elsie vakar över sitt bajs


nationalteatern represent


hemma

serrijävlajöst. nyss hemkommen efter campinglivet under två långa dygn och nu sitter man nyduschad och ska iväg på kalaspartaj om två timmar. ALDRIG en lugn stund. ska aldrig mer röra mig när jag kommer hem därifrån. sovit kanske tio timmar de senaste tre dygnen..... MEN HE VA HE VÄRT. längtar mest efter elsiegosan. jag ska skämma bort henne som om jag inte gjort annat.

mr kukk

nu har det slagit i botten. la mig vid tre och vaknade innan sju. pigg och alert på angsjön camping ikväll?
btw såg detta nu på fejsan "Hans Sandström - finns det inga fyllskallar ute på fejan". jag dog. det får mig bara att tycka om min familj ännu mer.f-f-f-fashion


alexander per emanuel andersson.. tror jaglol

I think I know myself better than anyone else.

I am the warrior victory is mine


två goa graveyardroadtrip till sundsvall i oktober någon? hade varit rätt fett att se dessa.

tjugoförsta

nyss delat ett 18 bitars nuggetsmål med karln. det var awesome. jerka och jag insåg storheten med mcdonkan häromdagen. nu har jag en morgondag att se fram emot. familjen har bokat bord på sjöbris, middag och blues. på fredag sticker viiiiii! alex köpte btw welcome to the jungle boken nyss. kvällssyssla emellan tvättningen.

snoop doggy dogg


tisdag

nu har vi kommit hem från havet. väntar med spänning på grillmiddag och sedan öl hos tompan granath! bjuder på lite fina bilder ===)
ninen

dödsångest över att måsta lämna elsie kvar i umä ihelgen. finaste gosan. ikväll när jag var borta och gjorde stan med jerka hade hon tydligen legat utstäckt på min nattskjorta och luktat. SÄKERLIGEN saknat mig. att en kanin kan sprida så mycket kärlek.

hästen

insåg precis något förjävla jävligt. det är i mitten på juli månad och jag har fortfarande inte rört en cykel? cyklade som ett djur innan min häst bestämde sig för att lägga ned verksamheten.

fondue

budade just hem ett set fonduegafflar. nu ska jag bara leta själva grytan sedan blir det late summer chillin' med fonue.

hangarounds

haha det är smärtsamt att se alla små hangarounds i denna stad. speciellt när det är så övertydligt. vad kommer härnäst? likadan tatuering kanske.

kul liv


idagidagidag

hemma efter ännu en dag vid havet. har seriöst fått färg som fan nu. om man tänker på hur blek jag alltid är. vattnet var varmt och gött också. sweet life. scharran på sjöbris ikväll.

muu


ta mig till havet och gör mig till kung

måste bekänna att jag imorgonbitti kommer må gott i tanken av att halva sverige ligger digerdöda med herr ågren. jag själv glider väl mest troligt pigg som en nötkärna till havet igen medhavandes en kulinarisk picknickkorg. man väljer sina strider rätt klokt ibland.

solslidan

jag ser inte storheten i solsidan. herregud det finns ju hundra svenska humorserier som piskar solsidan.

vilken härlig da'skaten

idag far jag ut till stranden. närmare bestämt till skaten i norrmjöle! där hängde man då man fortfarande hade kvar finstugan. ljuva minnen. ska fanimej försöka bada. hur som så ska det bli jävulistiskt skönt att komma bort från STORSTÄN ett tag.

stampe

lill elsie i förhållande till sina syskon storleksmässigt. AH GOSAN. min min min min.


familjebrewd

längtar till morgondagen. det gör jag alltid innan det vankas tid med familjen. mamma tycker nog jag är litt utvecklings då jag ofta väljer att umgås med henne än med de i min egen ålder. främst då det gäller krogen haha. nästa helg åker vi till angsjön!1916-2010

vila i frid älskade gammelmormor. nu får du och gammelmorfar ta hand om varandra där i himlen. i fem år har han saknat dig och du honom. gammal kärlek rostar aldrig stod det på en tavla hemma hos er och det tror jag på.

...

denna dag fick en snabb vändning från bra till väldigt dålig. gammelmormor gulli du är den finaste gammelmormorn man kan ha. jag vet inte hur allting kommer te sig men du vet åtminstone att alla dina nära älskar dig väldigt mycket. det såg du idag.

prutt

blir äcklad av detta hushåll. sover bort hela sommaren, nu blir det fan upp i ottan i fortsättningen.

krograpport för skoj skull

pipes - där får man gott nöja sig med att lyssna på guns n' roses eller tenacious d. dock väldigt bra och mysigt ställe som oftast håller öppet. trevlig personal + vakter. hade ju dock kunnat variera musiken liiite. after worken måste jag ge ett stort plus.

sjöbris - mitt absoluta favoritställe om somrarna. tycker det är härligt att det främst är äldre som huserar där. enda packfria zonen i stan. härlig personal och otrolig musik. ångbåtsbluesen är det bästa. livespelningarna ger sjöbris toppbetyg.

vita björn - enligt mig blekt i jämförelse med sjöbris. det positiva är väl att man alltid får plats där då alla helst håller till på den andra båten.

olearys - dyrt och fyllt av sportpack. det är väl dit man går då inget annat har öppet..

trädgården - det har sina ups and downs. gillar det överlag då åldersgränsen är 18+ och jag har många yngre vänner. en klar meet up spot och är, då det spelas bra musik, fantastiskt trevligt. även billig alkohol + centralt.

kommer jag ens

ta mig till stugan innan sommarens slut, tveksam. hade väl flyttat dit permanent över somrarna om det vore möjligt.
good ol' rainbow


digerdöd

helvete så tråkigt jag har nu, det är fan skadat. alex borde komma hem snart för elsie är nog less på mig. finns inget gott att äta heller, ska typ laga i ordning green curry kyckling och hoppas på bättre tider. eller köpa en häst om det låter bättre. mitt hem om mindre än två månader nedan.mycket kärlekonsdag

fleetwood mac

det sitter på sin plats att hylla plattan rumours. ett av de mest sålda albumen i världshistorien med ALL rätt. fleetan.elsieeee

elsie har gjort stora framsteg sedan hon för två-tre dygn kom till oss! i början var hon lite skygg och orolig. nu har hon lärt sig att våga sig fram till oss, hoppa upp i våra knän, hoppa upp i sängen (helvete så hon kan hoppa) samt reagera när vi kallar på henne. hon äter och dricker ordentligt. när vi låter henne springa fritt så har hon sedan dag ett lärt sig att hoppa in i buren när hon måste göra sina behov, äta och dricka. SÅ DUKTIG GUMMAN ÄR. inte ett endaste litet bajs på golvet så långt ögat kan nå.

idag ska vi låta henne gå ut på gräsmattan ett tag.

matyran

åh herregud, har bränt närmare 700 spänn på mat idag. nu får detta fanimej bara lov att räcka i två veckor. någon som hänger med på storsjö btw? sjukt taggad. mest på campingen.

yran tvåtusnsex
humbuggie woogie

eftersom ingen har ringt mig ännu så antar jag bara att vår lilla kanin är den goaste. kom annars nyss hem från staden där jag sett kiwi maddog och sweet seed, sweet! nu vet jag inte riktigt vad som sker.

ring mig ifall ni hittar något sötare


elsie

ikväll åkte vi iväg till kusinerna i v-byn för att hämta hem vår efterlängtade tuss. nu är hon här och man kan inte önska sig någon gulligare eller snällare! nu ligger hon utslagen sovandes.fre-lör


spyjuntan

ja man har ju mått klart bättre. en dolk i ryggen. har testat allt och när inte ens fingrarna i halsen fungerar denna dag så tappar jag lite hopp. annars vill jag hylla mina finaste vänner + mamma och hasse. nu får man sadla om och börja om från början. är ju trots allt en dag idag med.ha-ha

en kopp bratcauwe från fred perry-elinkc

det är jag och kurt ikväll. ensamma och miserabla.


the doors

förresten är jag så inåt helvete besviken på det faktum att when your strange inte kommer visas på biograf i umeå. vill skjuta ett hål i skallen och pissa ner i kraniet. hade jag vetat detta tidigare hade jag fanimej bokat resa till stockholm enkomt för att se den på premiärdagen. JIM MORRISON I MITT HJÄRTA!!! bara trailern får mig att gråta. vill så gärna se den.


änkan

jaha. då är man ensam hemma fram till på lördag. kommer nog gå vägen med 16 kronor på kontot. fast har ju trots allt en gorbys samt en 25 cl vinare att husera med i två dygn. lyx.

RSS 2.0