muu

i veckan hämtar jag na! tjejen som kommer få typ hundra namn, likt pippi långstrump. elsie lafayette toulouse feline. om något bättre inte dyker upp blir det något utav de. MEN nu kanske jag bör sluta tjata.finast på woodstock


midsommar i bilder

sillunch, oxefilémiddag, kransar och andra festligheter. eller nej, orkar förresten inte lägga in alla nu, fortsätter sedan.
sax guy

HAHA, bästa sättet att väcka en annan människa på är att pumpa denna på max.


söndag

det blir en kaninbebi för oss! om 1-2 veckor. kunde inte vara mer lycklig över att få ha en sådan liten klump hemma. laddade upp med hö och pellets idag. nu invänta änglagård på svt.


hahah

ligger digerdöd vid mammas nya high tech dota.

v-by

kusinkalas i v-byn idag, har varit rätt skönt att bara sitta ute och jäsa i finvädret hela dagen och att sedan få avsluta det hela med en fet pizza. btw så har deras kaniner fått små ungar, nio stycken, och vi funderar på att ta en!! på riktigt. annars är jag bara förbannat taggad på morgondagen, midsommar och beigebodafestivalen.

bibi

orkar inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna tösen de kommande veckorna. hoppas dina besparingar tar slut fort!


ekel

kommer aldrig förlåta paradise hotel cimon för att ha satt trenden. frisyren alltså.

grattis axel-anders

kunde tyvärr inte överlämna honom en present denna morgon då jag ligger -89 på kontot. drog istället likt robish "men du fick ju mig, det är väl den bästa presenten". funkar alltid? billigt också.


fuck

bidragssökardag. arbetsförnedringen och ungdumsslussen. måtte djävulen ta mig.

moder jerka

såhär i min überfattiga stund på månaden har jennifer packat ihop en matsäck till mig som anländer snart. moderskapet. sitter i nuläget i nattlinne och jesper plingar väl på vilken minut som helst, orkar inte.

afasd

haha fan vad man sänkt standarden på vad som anses vara bra väder.

bibi -"på lördag blir det fint!"
jag -"jasså"
bibi -"ja, eller iallafall 16 grader"

och mulet, säkert regn, bettnäs?

han tog av sig sin kavaj

igår tänkte jag vara lugn och sansad men det gick inte så bra då både bibi och mimmi ville ut, tacka fan för det. trots hängig musik från bröderna dunkels blev det en fin afton med en massa människor. och idag bjöd mamma på lunchbuffé på costas, medelhavsmaten tar det mesta. fick även välja en sak hon skulle punga upp för till nya lägenheten. jag valde världens finaste trasmatta! nu ser jag bara fram emot att löka hemma hela kvällen.

neeej

den enda bok jag någonsin slutfört är slut, och det på en dag. gudomliga läsning av mia skäringer. skriv en bok till du fantastiske kvinna. måste köpa mia och klaras gemensamma bok snarast.

melanie

försök lyssna på detta utan att ögonen börjar tåras.


AF

idag följde jag med alexander på arbetsförmedlingen. det var märkligt då jag redan känner mig som en expert på området. satt lite och kollade ned på alla de som tror att arbetsförmedlingen innebär vuxenpoäng, det gör det inte. det finns bara till för oss misslyckade som inte kan få jobb.

den otroliga vandringen

längtar bara mer och mer till beigeboda flytten. jag hoppas även att midsommarplanerna går i lås, det hade nämligen varit otroligt om så vore. bara raksträcka 12 km.
elin 20, får kiss i ansiktet.

om tre timmar sitter vi på planet och alexander kommer vara livrädd. middag vankas på burger king. så fantastiskt otroligt!! kommer ha det jävligt bra på konserten åt er allesammans.

upp till kamp

ikväll firar vi som om det vore studenten, eller ännu hårdare än så. det viskas i väster och öster. hör du det inte kamrat? det är borgarnas skrämda röster. hör du dem inte kamrat?

suicide

utan tvekan den värsta morgonen på hundra år. det börjar strax innan sju då man hör studenterna skrika precis utanför fönstret PLUS att de tjuter med sina fjantiga påkostade tutor så att öronen är nära att blöda, sedan kniper det till i magen och syndafloden kommer. kan lova att det var pga stressen man utsattes för. nu är även mjölken slut som jag tänkt ha till morgonkaffet. äee fyfarao nu är det bara att bita pitch black euro shopper cauwe. får väl ändå klämma ut ett grattis till alexander på hans dag!georgie

jag hyllar george costanza rätt så ofta, vilket visserligen inte är konstigt med tanke på att han är otrolig. här kommer det senaste favoritcitatet.

"I don't like when a woman says "make love to me", it's intimidating. the last time a woman said that to me I wound up apologizing to her."

(fick skatteåterbäringen idag, tacka fan.)

muu


walkin' back to happiness

jag är så jävla glad! loggade in på mailen imorse och fann ett nytt med rubriken "du har fått en bostad!". efter att ha hållit mig en vecka på sträckbänken fick jag svar. dog lite inombords. blev nämligen kär i den här lägenheten när vi var och kollade på den. högt i tak, stora fönster, sovalkov, helkaklat badrum och ett fullt utrustat kök. allt är inte djävulskap och dolkar och spott i ryggen. nu är den min! eller vår. ersboda, jag kommer tillbaka.

förr i tinska nog göra ett nostalgialbum på fejsan.

love train

måste bara säga att, tacka fan för att man inte köpt någon peace and love biljett. hade ju vart tvungen att sälja den nu när wolfmother ställt in.
nära nu

kan inte förstå att vi åker till stockholm på fredag! grabbarna och jag.


täfteval

börjar se härjad ut. natten i isande kyla har gjort att jag fått typ öroninflammation samt halsfluss. det ska fanimej krävas en del till att jag tar till flaskan igen. först och främst ska jag till boda och hjälpa mamma med västerbottenspaj. så. jävla. oslagbart.

bbq

igår glömde alex min påse med värdesaker i på max. det upptäckte vi halvvägs hem. den känslan jag kände då vill jag aldrig känna igen. fy och fan vad hemskt det var. turligt nog låg den där och väntade på mig när vi kom tillbaka. annars var kvällen bara nice med BBQ, vänner och musik. tack mamma och hasse för gästfriheten. nu ska vi bara ta oss igenom täfthelgen levande.

fuckin awsum


dags att komma ut ur garderoben

gillar låten telephone med lady gaga och beyonce.. mest beyonces del of course, guuurrrl!

såhär ska en kvinna se ut.


RSS 2.0