70 års firandet.


mormor alice

fyller 70 år imorgon (?) så därför ska hela släkten ut på vischan och bo på hotell inatt. vi åker snart och det kommer bli legendary.


fast times at ridgemont high

ser en svinbra film på ettan! en riktig elin-rulle.


tja tja bloggen

nu rullar jag och biken iväg mot veckans sista arbetsdag, JAG KAN KÄNNA DOFTEN AV LEDIGHET.


böldpestugndjävul

mmm, iväg och jobba med en brännskadad hand. lär ju göra mycket nytta.

hwehe

den vita veckan börjar bra när man får sms från jerker som undrar när jag slutar jobbet......... nu sitter jag här med helgens alkoholrester och ska väl börja dricka då. fan att man bara har pack till vänner och att man inte besitter förmågan att kunna sätta ner foten och säga NEJ. eller. näe det är fan ändå rätt gött.


ma kelly's greasy spoon


små knegarna små knegarna

ledig två dagar av femton möjliga, hej då livet.

så fin att det är jobbigt.


jajje

personalfest igår, ROLIGT. tur att jag var välsignad med det bästa sällskapet, annars vet jag fan inte om jag varit så belåten. idag har varit mindre festligt. har knegat hela dagen vilket har resulterat i att jag fått hålla in bakisbajset lite för länge. otroligt kasst. har varit nära bristningsgränsen bokstavligt talat.

djävulsk fylla

HUR ROLIG VAR INTE GÅRKVÄLLEN? har inte garvat så mycket och så högt på jag vet inte när. är så lyckligt lottad vad gäller familj. JAG ÄLSKAR ER.


word mårten


gathering

ska tydligen arrangera en family gathering här imorgon. sex personer har anmält sig. mina kusiner + deras respektive, nisk och tobias. jag slutar jobbet 20.00!!!! streeee. men det blir kuuuuul!

deppen över att inte vara på angsjön camping i helgen.wtf

holmön rock n' roll circus vs. sup på flygplatsen @ lördag?


morgan


vitnos träffar brunöga

har mekat fast lysen på brunöga nu, vitnos hälsar henne välkommen.

nu shooz

för att cykla hem hästen var jag ju tvungen att köpa nu shooz också, eh. inte kan man cykla hem i flipflops i helvetesmotvind. I heart fake.

Nu Shooz – I Can't Wait - Powermix

eller köpa en häst om det låter bättre.

idag ska jag köpa en cykel! eller en häst som jerker och jag envist säger. BRA LADDAD på att slippa allt vad buss innebär. motioniskanen.

man måste älska detta


miserabelt

jerkas blogg är så hemlig att inte ens jag varit medveten om dess existens förrän så sent som i lördags, och den har varit aktiv sedan i mars. nu är jag iallafall glad åt att få läsa något vettigt i den annars så ytliga bloggsfären.

packistan!

tips:

släng inte ett getöga på the omen om den går på tv och du bor SJÄLV. åh, är så uppskrämd. djävla damien. tror jag håller mig till scary movie i fortsättningen. how the hell do you wake up dead?

fa


guiltyyyyyyyy

pga mitt dåliga samvete så har jag skickat en invit till alexander om middag ikväll. jag tog tyvärr både micro, stekpanna och kastrull i flytten. såhär i efterhand kan jag tycka att jag borde lämnat micron ett tag till. stackarn kan inte tillaga mat alls!

söndag jävla söndag


lägenheten - teaser


potter

harry potter gifsen nedan visade sig vara en succé, här har ni källan http://existenz.se/out.php?id=37201!

"seriöst det hade gått fortare att gå en vända i slottet."

inatt har jag blivit väckt både två och tre gånger. mellan jämna mellanrum också, 4.00, 6.00 och 8.00. ganska fascinerande. och idag börjar jag flytta till berghem, där jag förövrigt är säker på att jag kommer trivas. mottog ett halvroligt sms av min bror igår som skjutsade dit mig när jag skulle hämta nycklarna, men som väntade i bilen under tiden.

"seriöst det hade gått fortare att gå en vända i slottet."

lolidag är en stor dag

1. jag tog precis veckans första dusch
2. jag får nycklarna till lägenheten
3. LILLEBROR FYLLER 20 ÅR.

andré 20 år

GRATTIS BÄSTA DU och stackars min frisyr.

dotan

jag kan inte begripa att min gammpärla är i bruk igen!


gud

laddad på att jobba i feber och halsvirus.. efter idag börjar iallafall min semester pt. 2.

forever alone


rep


min mörka hemlighet

relax

topp två skickade sms i helgen.

"rädda mig från karln jag våndas med."

"jag sitter vid ingången, kom hit och visa dig så jag kan lämna fanskapet."

hej

här var det öken. har inte suttit fastklistrad vid datorn i helgen därav den glesa uppdateringen. har hunnit med en blöt natt på scharinska, en solnings session på bra många timmar och sist men inte minst att se sweet seed två hela gånger! imorgon återgår jag till verkligheten i tre dagar sedan väntar ännu en kortsemester. jag har förresten lyckats övervinna min horribla öroninflammation. väntar man bara tillräckligt länge så löser sig det mesta av sig självt. en livsteori jag mer än ofta använt mig utav.


lite för bra platta


clogs

vilken jävla röta! var en sväng till förrådet och kollade mig lite slött omkring. i en av påsarna finner jag dessa träskor. köpta 2009 och de har nog legat nedpackade braaa länge. inte fick de se ljuset förra sommaren iallafall.

ack och ve

bra. nu börjar njurarna ta stryk pga mitt frenetiska pillerknaprande. ska man ladda inför sommarens andra penicillinkur, månne?

kanot

jg och jag tog den röda faran och brassade ut mot norrmjöle. det visade sig att hon har stuga typ exakt precis där vi hade vår. det var fint att vara tillbaka.

junior's wailing

klockan 06.15 slog jag upp ögonen imorse. feberfrossa och smärtande öron var boven. nu har jag suttit och sett på nyhetsmorgon sedan dess och ska spisa nudelwok. annars vill jag bara sända johanna ett varningens finger för vad som kommer hända om hon ändrat sig angående vårt äventyr idag. (för jag känner mig inte sjuk under dagtid och jag vägrar ligga inne och ömka under min skrattretande korta semester.) DU KOMMER INTE UNDAN.

candlelight supper

jag är så obeskrivligt rastlös att jag nu håller på med middagen, tortellinigratäng blir det. bra mycket gott.

bibi


dyl

nå, vem blir den förste att erkänna att mr. bob dylans glansdagar är sedan länge över? *buzz killington*

hänga hundhuvud

alla som känner mig vet att jag varit anti foo fighters så länge som de existerat och nu är det jag som får hänga hundhuvud.


throes of rejection


FYFAAAAAAAN

fick nyss ett fint samtal.

-"hej, är det elin niskanen jag pratar med?
-"..ja"
-"det är så att vi har fått in en anhållningsorder på dig."
-"vad fan då för?"
-"det vet jag inte."
-"nähä"
-"du måste infinna dig på stationen innan kl 14.00 idag."
-"men varför då?? vad har jag gjort??!?!"
-"hör du inte vem det är?"
-"NEJ?"
-"pelle"
ååhhhhhhhh idiotdjävul!!

fullast vinner pt. 1

emelie knep segern.

dj niska

har fått förfrågan om att vara dj på scharinska en kväll i oktober. ska spela mina favoritvinyler och vara awesome. AHHHH SÅ JÄVLA ROLIGT!!!! det må vara tre långa månader dit men det är inget någon varken vill, får eller kan missa.

simestra

en veckas ledighet, TACK. jag vill hinna med så mycket roligt som det bara är möjligt.

lasten

det finns ingen gräns för hur många wasa sportknäcke med ost, tomat och örtsalt jag kan sula i mig.

RSS 2.0