mmm

jag låter typ säd flöda över min nyfriserade hjässa. lenare än alfreds penis.

jag ryser så jävla heavy!


sparka röv

på lördag är det finfest hemma hos rosanna, det kommer bli awesome! jag antar att man ska vara finklädd upp till tänderna och allmänt nobel utav sig.

tvättdjävul

de där ofrivilliga mötena i tvättstugan gillar jag inte, inte alls. sekunderna då jag packar ihop min tvätt och min efterträdare lastar i sin. usch. de där förbannade sekunderna känns som timmar.

mmm mmm mmm mmm

SOUL KITCHEN

som jag minns att det hoppades i soffor på fritids åt denna kära låtjävelfick precis sms av en kär gammal vän vid namn jennifer andersson. hon skrev "din och jennies låt på p3 nu!" det är alltså denna. DEN ÄR JU SÅ JÄVLA BRA. guregela guregela guregela.

hej tjej

yeeees, imorgon väntar en tur på stan med jerka. efter det en välförtjänt after workare på pipor af skottland efter en hård veckas slit på fabriken! förhoppningsvis litt av det gula guldet å och inte är det då piss.he

"jag har gett fan i allt, flummat hit och dit
nu när jag vill nåt själv, tänker ta det kallt
får jag bara snack, ingen gör nåt alls
får inget jobb, slöar bort min chans

jag har en dröm, fast den utan skolkunskaper
en liten dröm som jag drömmer när jag är vaken
jag vill jobba med folk som haft det snett som jag
det vet jag nånting om kanske mitt jobb blir bra"

hopp1

i morgonstund är det jag som lägger ut mitt liv på tradera.

best of bobban


kaskad

arbetsförmedlingen må ju vara ett av de sämsta påfunden efter midgård.
1. meddelar jag är sjuk, kan inte närvara vid ett möte
2. aset svarar på mailet 1½ vecka försent och påstår jag missat mötet utan förvarning och att jag inte svarar när hon ringer mig
3. HAHAHAH
4. hon har absolut inte ens försökt ringa mig, brukar märka om någon gör det
5. jag spyr
6. funderar på att gå ur skiten

litn

det är precis som om jag skulle haft ett litet barn här hemma, varje kväll är den andra lik. alex lägger sig ett par timmar innan mig och jag försöker vara tyst som en mus.

älskar dig


håret är allt

längtar något så jävligt tills daniela skall styra upp mitt hår, ska ju vara hårmodell snart hehe. jag tänker bli blond, blondare, blondast! jag undrar bara om hon tänkt sig luggen eller snedbenan, redan less luggen. hur som helst, sist hon tog på topparna var den 13 januari. kanske bör ha för vana att klippa mig mer än en gång per år, vet inte.bebebeb

blir en hemmakväll tillsammans med alex och seinfeld. imorgon har vi tänkt köra!

midgårdsskolan

slutar man någonsin förundras över dess dumhet, nej. de har alltså ännu en gång överträffat mig. idag damp kravbrev nummer två ned i brevinkastet, ett krav på att jag inte skall ha återlämnat en fransk språkbok med namnet kruuse af verchou. jag har aldrig läst franska och jag svär vid satan att jag aldrig lånat en sådan bok. fittmidgård. det räckte tydligen inte med att enbart förpesta mina tre gymnasieår, de ska även förfölja mig in i döden. är detta något slags skämt?

fin


my precious

fy helvete, min dammsugare luktar bajs och efterbörd. den är typ rostig invändigt. vad fan har jag gjort nu, dammsugit vatten och låtit det mögla? köpa en ny är det inte frågan om.

15 september

idag är en bra dag på två sätt, gossip girl säsong 3 har dragit igång och patrick swayze har dött! jag säger som family guy säger det, typ:

johnny castle: -"nobody puts baby in a corner"
baby's father: -"oh yeah, what are you going to do about it? she's my daughter and you are like fifty years old"


ä

så skönt att jag inte kommer somna som ett svin och vakna som ett vrak.

onödig fakta; precis 5 månader kvar till 20 års dagen.

1

haha så ful du är, mästaren av dubbelmoral.

efölwr

att bo ensam då man ligger död sjuk är en hemsk nästintill horribel känsla. ingen omtanke från en enda levande varelse, bara ett snyft i självömkan emellanåt. jag hade mycket hellre legat utslagen i mitt rum hos min familj än ensam här i soffan. tidigare grät jag, faktiskt.

haha gammal goding

 


ler

igår fyllde magnus år, allesammans sammanstrålade på pipes runt elva. en timme senare kände jag att min sjuka inte höll längre så då blev det att cykla hemåt. borde inte lämnat huset överhuvudtaget, idag är det bara värre :):):)

theme songs under min gymnasietid. norska, tyska och spanska, ganska symboliskt.


AHhhhhhhhh

-"do you swear to tell the truth, the whole truth, and nothing but the truth?"
-"I do......you bastard"

arsle

ska lämna avföring i tvättmaskinen när jag är klar där, har bara hållit på i fyra timmar nu. spyr, hela dagen förstörd.

alex schulman

alex schulman har i stort sett tagit orden ur min mun gällande dessa arga feminister av idag, läs det här någonstans. helt otrolig är han, helt. svårt att göra annat än älska den där mannen.

hej

bra kväll igår! michaela 21 år, lite utgång, lite munhuggning, lite friscomål, lite scooby doo och asterix och obelix på nattskvisten.

when i'm cleaning windows

arbetslösheten är skadlig. min nu mest förekommande syssla om dagarna, kvällarna och nätterna är att städa, ni vet putsa, gnugga, spraya, svepa. när man tillbringar så mycket tid hemma som jag gör så vill man ogärna leva i en misär. med detta sagt kan jag bara meddela att det hela gått över styr. när jag kommit till punkten då allt jag i princip kan förbättra har förbättras tar jag min fibertrasa och låter den smeka dörrkarmar, skåphandtag och vägglister. sådant jag tidigare inte ens visste fanns. nu sitter jag i stort sett och väntar på att dammet skall börja frodas i min enkla boning.

no recess


wir fahr'n fahr'n fahr'n auf der autobahn

idag kom kraftwerk på tal, fyra bögar och en dator. då slog det mig att detta är låten jag förälskade mig i för ett par år sedan. ja, det är sant. as

skillnaden mellan mig och en modebloggare är att jag skulle dö för en fettdrypande pizza och inte en ny skinnväst.

got up to early, terrible mistake

fifän, klockan är tio i tio, jag har varit vaken i två långa timmar. orkar icket mer. vädret är tråkigare än en väderleksrapport och jag ber till självaste satan att det blir överlevnadsbart klimat på lördag, födelsedagsfest för michaela i hennes egna villa! någonting säger mig att det kommer bli legen - wait for it - dary.jt


urk

denna månad skall jag försöka hålla igen vad gäller skräpmat.

dagens dänga


RSS 2.0