biiiil

idag var första gången som jag satt i förarsätet på en bil. det var rätt häftigt att ha kontroll över en så pass stor grej. ganska duktig var jag vill jag malligt påstå. ska öva lite till innan jag tar min första lektion på trafikskolan. är så jävla taggad på körkort nu satteeh!! målet är att ha det i slutet av juni. wish me luck. tar gärna över janis vrålåk.


pals


lisbeth salander, kat von d och jag (bonnie clyde)


morgon

jag vaknade av fågelkvitter. det kändes precis som att vakna upp en morgon i stugan. det är något fantastiskt över att vakna upp på landet. det första man tänker är, vad får vi för väder idag? för vädret är alltid avgörande. är det badvänligt eller är uno-spel och mormors läslektyr inomhus dagens huvudaktiviteter? ibland går man ut på bron så tidigt att daggen ligger kvar i gräset. barfotafötterna dör när man halvspringer över till storstugan. ibland sover man längre, till då solen står som högst. då stegar man istället, kaffetörstig, direkt mot en stol belägen i solhörnan. resten sitter redan där och sörplar. man pratar inte så mycket, man delar tystnaden. jag hatar fan vintern mer än allt.


idolen

jaha då har man missat att alex schulman vistats här i umeå under dagen. läste nu att han skulle åka till flygplatsen och ta planet hem till stockholm strax, typ nu denna tid. eh, fan att jag inte jobbade idag. fml.

hundhjalpen.se

har kikat runt på ovanstående adress ikväll och velat ha hem varenda hund jag såg. de älskade små liven. när jag har tid och pengar VILL jag ge åtminstone en av dem ett drägligare liv! för ja, de är alla gatuhundar eller helt enkelt bortlämnade. cruel cruel people.

blir så ledsen av att se detta


jävla barnmisshandlare!


påtal om förra inlägget

min chef blev nog lite less på mig när jag inte bar arbetsskjortan idag. kanske just därför hon gav mig en 10 kilos tvättmedelslåda att kånka hem. hästgöra.


hm

jag hatar när båda mina arbetsskjortor ligger i tvätten, när de doftar av efterbörd och bo (body odour). man borde få en skjorta för varje dag på veckan. vet inte om det bara är jag men jag svettas när jag knegar. och jag tvättar inte flera dagar i veckan. blir väl ett jävla liv om jag kommer i en privat svart jumper imorgon. och tvättmedlet är slut herregud.

scharin


im back


carrot

okej. blekningen går inte jättebra so far. inte för att jag hade förväntat mig få bra resultat efter enbart en blekning. har redan hunnit gråta ut hos alex. just nu är iaf mitt hår ljusorange, måste gå iväg och köpa ett paket blekmedel till. r-u-i-n-e-r-a-d. askblond hårfärg och silverschampoo har jag redan köpt att använda efter dessa helvetes blekningar.

operation blond

startar idag, tror jag. om jag törs. lär väl vara holmsundsblond lagom till kvällen.


aksnirahcs

gårkvällen var så obeskrivligt härlig på något sätt. omgavs bara av en massa fina människor och musik i toppklass. scharinska har nog faktiskt aldrig varit bättre. roligast på länge absolut! hoppas det blir av fler gånger bara. gav förresten solsidan ett nytt försök ikväll, still not funny. det här däremot är jävligt roligt.


bajbajs


gammskröppelkroppn

inte ok ryggskadad vid tjugo. men jaja, långt kvar till helg ännu men jag längtar såå. stå uuuut förfan niska!

onst

varje onsdagkväll kliar det i gammkroppen. lill-lördag. nästan obligatorisk. denna onsdag inte. alldelens för fattig. förbannat trist då mimmi är hemma på kortvisit och har tänkt ha catch up på pipes. londonbon. DÅ FÅR DET BLI PÅ LÖRDAG FOLKS! tänker iallafall götta mig åt svenska masterchef ikväll med perra morberg. matlagningsprogram är det enda jag ser numera.

sommar

och till synes inga glada miner, man tycks aldrig riktigt uppskatta den när man har den där. inte så mycket som den förtjänar åtminstone. finaste svenska sommar. bara en idiot reser utomlands den tiden på året.


the sea was angry that day my friends, like an old man trying to send back soup in a deli

23.15 seinfeld
23.50 seinfeld
00.45 seinfeld

i've got saturday on my mind

för då är det ös på scharinska med umeås två bästa band!! alla vet vilka jag pratar om. är ju fantastisk att de dessutom alltid gör sig så bra på bilder. tagga till nu bitches n hoes.


back to blonde

min blonda utväxt har börjat tränga sig fram, that's it. när jag får lön tänker jag göra allt för att få tillbaka mitt hår. my precious.

nyårslöfte

tror inte på något sådant egentligen men jag har iallafall tänkt spara pengar till en finjävla hoj! smidigt att cykla till och från jobbet till våren.

digerdöd

den här veckan har varit allt jag inte drömt om. det är inte min grej att börja arbetspasset mitt i natten, utan att ha sovit. hela veckan. f-y-f-a-n. jag är ett levande lik och jag skojar inte. mina ringar runt ögonen är mörkare än de djupaste av brunnar. tackar fan och hans moster för att det är tre veckor kvar tills nästa digerdödsvecka. och jag vet inte vad jag ska göra av kvällen. ja går o lägg mä ja, ska sova på saken.


mitt favorit bowie framträdande genom tiderna!!


ölsie

alla lär undra varför elsie är med på alla mina bilder, det beror på att hon aldrig någonsin låter mig vara. for real. är på mig som en jävla igel.

svinalängorna

bra bok, ja! bra film, ja! noomi rapace är grryyym.


RSS 2.0