you sexy mf


did you hear about newman?


moaha

det är sådana här mornar jag sitter och garvar åt alla som tog beslutet att ta till flaskan igår. som nu ligger digerdöda med en vattenkaraff i sängen och avlider av bakisångest. det händer inte alls ofta att jag gör det. nästan alltid är ju jag en av de som ligger och avlider. måste också klämma in att SWEET FANCY MOSES vad sofia arkelsten är ful. alltså riktigt ful. sarah jessica parker ful. smärtsamt att behöva se henne på löpet varje dag.

gårdagens fail stod klick! för. jesse james? va nej. det där är bruce willis. eh maybe you heard of him. bara en av världens mest säregna skådespelare.

sperm

jag tycker mig precis ha hört, på ett halvt öra, att geir ska framföra pearl jams superba låt alive ikväll, det kan mycket väl vara ren inbillning. hoppas inte.

ween

halloween? utklädnad? maskerad? jag? nej, det tänker jag inte. ikväll tänker jag för det första köpa hem 100 kg godis från jobbet sedan ska jag hyra skräckfilmer, om de finns några tilltalande. annars får det lösas på annat vis, piratebay.org. hämta min dator ska jag också hinna med, efter sju veckors båsighet av expert är den tydligen tillbaka i umeå. kört och gött, jag ska bara vara hemma denna kväll. imorgon åker jag med familj + alejandro till v-byn på halloweenmiddag hos mostra och kusiner. ja!

gammal men ack så klockren


bebis

åh!!! idag fick jag hålla i en nyfödd bebis på jobbet, hon kan inte ha varit äldre än ett par få veckor. SÅ VANVETES GO! alltså muu, hon luktade så sjukt gott och hade mörkt tjockt hår på huvudet. det var nog fyrtio år sedan jag fick äran att hålla in en sån liten. det är sådana gånger man önskar att man hade ett litet knyte.. åtminstone ett cockerknyte.


snälla männska'

varje morgon tvingas man lyssna på rix morron zoo. och alltid har de en gissningstävling där det gäller att lista ut var introt eller melodin kommer ifrån. det kan handla om tv-serier, tv-spel eller filmer. kanske mer. ni förstår. grejen är den att jag spikat alla svar på de jag hittills hört, och de är ett par stycken, samtidigt som stolpskotten som har mage att ringa in inte kunnat urskilja vänner från seinfeld, tredje klotet från solen från star trek, super mario bros från ducktales. jag gråter blod. snart ringer jag in själv.

lördag - vanställd


booty

känner en alltmer pressad och påtaglig ångest över att jag ska bära klänning ikväll. en kroppsstrumpeklänning, lägga upp hela härligheten för allmän beskådan för första gången i livet.

arbetarklasskompis


ut på tur åldri sur


stenad mr jagger

stora reggaemän läxar upp oskyldiga taniga britter. hööög. fantastisk konstellation måste jag förövrigt säga.

djurens tillvaro i helvetet

fan vad roligt att sluta 18.00, speciellt på fredagar!!!!!!! brinner utav livslust över att få komma hem genom snöstorm till en fullkomligt jävla tom kyl. NÄR MAN ÄTIT KNAPPT EN BILLYS PÅ HELA DAN. jag spyr åt tillvaron som faaaaaaaaaaan. jag hatar mitt liiiv. äta ostskivor till middag, det kanske låter gott!!!

köpa mat och leva i misär imorgon eller dö inatt av svält och leva gött imorgon??

släpp en fis

åheee dagarna bara fiser förbi, torsdag redan imorgon! mmm måste hitta en inflyttningspresse till bibsi. ÅÅHH också längtar jag till halloween, årets mysigaste helg.

brön

igår bakade jag, med alex assistans, bullar för första gången i livet - och de blev ta mig fan goda. synd bara att helvetesdisken ligger kvar med sina stora pilska ögon som stirrar in i natten. det skiter jag i, den får fanimej ligga där och slå rot. jag är faktiskt ingen maskin jag är kvinna!

ssspår

jag känner för att göra något flippat av mitt liv. dagens mest spårade är att jag precis sökt fyra (4!!) jobb i göteborg. impuls ja, men jag kan verkligen se mig själv på masthugget och majorna igen. man måste börja nånstans.


ja idag är en AIC-dag. jävla musikaliska genier.


ett stycke säd


blaaaa

lite besvärligt är det att vara på krogen aka köttmarknaden när den enda jag tänker på och ser framför mig är min älskade finaste alexander.

trollpacka


ops

jennifer säger
alltså
jag hade itne velat vara med dig och mig
om jag var någon annan
Elin Niskanen säger
nej verkligen inte
jennifer säger
haha
Elin Niskanen säger
fyhelvette så drygt
jennifer säger
maakthavare
jennifer säger
alltså
jag hade itne velat vara med dig och mig
om jag var någon annan
Elin Niskanen säger
nej verkligen inte
jennifer säger
haha
Elin Niskanen säger
fyhelvette så drygt
jennifer säger
maakthavare

lördagens outfit

you sexy motherfucker. kanin är nya it-accessoaren. vita tubsockor, mjukisbyxor med pungficka också.

idol

bäst: JAY
sämst: linnea
fråga 1: vad fan sysslar hon med? har sett nog av "djupa och alternativa" på midgård. tusen små linneor som för sig och låter exakt likadant. mm originellt.
fråga 2: hur fan kan juryn bortse från hennes risiga röst, hennes fjantiga kroppsspråk och framförallt hennes missar? så. jävla. värdelös. verkligen ingen slump att de sparar de bästa till sist = jay + geir.

girlpower

jag och elsie har brudkväll ikväll! det är bara vi som är hemma eftersom alex är hos mamma sin och agerar hundvakt över helgen. fan vad vi ska mysa. min bästa vän. imorse var hon obeskrivligt söt, följde efter varje steg jag tog för att sedan skutta runt mig tills hon typ blev yr och less. hade inte lust att lämna henne för arbete då.


sodomyyy

hahahahaha bästa family guy avsnitten på tv ikväll. pea-tear!


I got a job following fat people around with a tuba.

dagen kunde bli mer smärtsam. en traderare skrev ett hotmail he-he, hotbrev, med orden "nu blir det en polisanmälan". jag vet inte varför, kanske för att jag inte haft möjlighet att svara på min mail på en fucking månad? fuck drama. håhåjaja, ibland undrar jag faktiskt vad man gjort för att förtjäna all den motgång man utsätts för. haha.

fan

sinnes dålig dag idag. känner inget hopp överhuvudtaget, hade gärna bara stannat hemma och dött men nej, fyra timmars arbete har man kvar efter lunch. vet inte varför just idag suger penis men jag vill att skiten ska ta slut fortare än fan. lol btw gick just förbi två cops utanför fönstret som haffat en kille, livin' in the ghetto.

fuck

detta klipp vill jag dedikera angelina jolie och hennes nya film.


ikeatripen en söndag

obligatorisk turistbild fast utan alla kassar.


dota dota hela dan

VI HAR NU ÄNTLIGEN ÅTERIGEN EN DATOR I HUSHÅLLET. för att göra en lång historia kort, jag har fortfarande inte fått min dator från helvetesreparationen så vi fick ta tummen ur våra rövar och fixa en ny dator själva. vi kom mycket billigt undan då alex bror hade en att sälja iväg! här har ni några bilder att götta er i.lyckan över att inse att man inte var bankrutt, 500 kronor hade istället placerats i mitt sparkonto. ska unna och götta mig hela natta åt den tanken. måste btw gratta min kära bror som tog körkortet igår!!!!!!!!! på första försöket!!! likadant med teoriprovet!!!


RSS 2.0