oxfilélurre

dagens chock: jag är lika lång som mina 7-8 år yngre småsystrar..

rakt ner i barndomen


spyår

nyårsafton imorgon. alla skriver om nyårsklänningen. jag ska väl ha mina svarta arbetsbyxor. de enda jag äger. doftar fatöl, diskvatten och är mer trasiga än hela. bryr mig inte, ändå årets mest överskattade dag. något som är underskattat är little britain. kom över en dokumentär med de sköna jävlarna igår och skrattade jävulskt gott. hade nästan glömt bort den underbara serien.

julklapp och boråssyskonen

fick julklapp från jobbet idag, sylvassa knivar!! har även hunnit träffa mina boråssyskon som hastigast. fanny, odile och ivan. fan de växer ju aldrig? känns lika puttinuttiga som för typ sju år sedan. fast ivan är ju bara två. sötonga. imorgon ska vi äta lunch tillsammans! då får jag träffa pappa också.

alltså jag älskar king curtis

allt han säger är genialiskt men lyssna speciellt noga 1.09 samt 4.26 in i klippet.

vilddjure


frågade efter försvarets hudsalva på apoteket då jag inte hittade något vid disken, där de vanligvis ligger. då hänvisas jag till något som heter tass salva? redan då började jag ana ugglor i mossen. de påstår att det ska vara precis likadant som försvarets. bara lite annorlunda. var skeptisk men det slutade ändå med att jag köpte TASS SALVA. när jag kommer hem ser jag att den innehåller jordnötsolja = tål inte. mordförsök.

im in love with the 90s


bla

den här dagen har kissat mig i ansiktet. lycka är att komma hem till elsies tjocka, goa och varma mage.

godaste ever


julstämning?

noll. den finns inte. inte här inom dessa väggar. det hade kunnat vara dagen före vilken dag som helst. om man åtminstone fortfarande hade bott hemma, tänker jag. då hade jag iallafall fått en skymt av julskinkan, mycket troligt även ett smakprov. duger skinkan? istället sitter jag här i en etta, någonstans på ersboda, hej hej, med enbart ett smörpaket av det extrasaltade slaget i kylskåpet. inga dofter, inga inbjudande ätbara ting. imorgon kommer bli känslosamt för mig, allt på en gång. en julexplosion. sedan är det över.


bajs

idag tvättas och julstädas det här. har även kommit på mig själv plocka bort en del av julpyntet, innan jul, aja. det blir som det blir ibland. vem är down på alkohol i afton?


let the music be your master

igårkväll somnade jag med led zeppelin i öronen, och det var inte igår. jag har alltså levt under miserabla omständigheter under hela hösten och vintern, utan hörlurar. inte kommit mig för att köpa nya. värst har det varit att åka buss utan musik. kata-strof.

fatboy slim

jag har överlagt lite med mig själv och kommit fram till att jag inte kommer orka den där om mig-följetången. ba så ni vet!

god jul

bästa juldängan genom tiderna.

om jag ids hela vägen

01 – Om mig
02 – Mina syskon
03 – Mina föräldrar
04 – En speciell dag
05 – Mitt jobb
06 – Min första kärlek
07 – Min bästa vän
08 – Ett ögonblick
09 – Min dag
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Vad är kärlek?
12 – I min handväska
13 – Den här veckan
14 – Min favoritplats
15 – Mina drömmar
16 – Min första kyss
17 – Min bästa sommar
18 – Min favoritfödelsedag
19 – Detta ångrar jag
21 – Ett annat ögonblick
22 – Några favoriter
23 – Det här får mig att må bättre
24 – Det här får mig att gråta
25 – En önskan
26 – Mina rädslor
27 – En annan favoritplats
28 – Det här saknar jag
29 – Mina ambitioner
30 – Ett sista ögonblick

fucktastic


dxthdth

helvete vad kvavt det är här i lägenheten, kan det vara pundarna till grannar som har täppt igen ventilerna så att vi andra *inte ska ana* att de röker på som bara fan? suck.

livet är underbart

eller nja. har typ fått testikelcancer av all den stress jag utsattes för idag/ikväll på jobbet. helt. fucking. seriöst. flygplan är djävulens påfund. de kan varken ankomma eller avgå i tid. någonsin. två timmar övertid, på en fredag. fuck yeah. giv mig alkohol och ett jävla sällskap. är det försent att börja tänka på att möjligtvis gå ut?!?!?!??? kanske. åh livet.

två


nuvarande syssla

klappar kanin och läser. elsie, jag och lennon.


spya

jag spydde öl när jag kom hem från olearys inatt, det var mycket skönt. bra att jag inte börjar jobba förrän om cirkus tre timmar.

ryssen

att jag klär mig efter vädret är ingen nyhet. att jag ÖVERklär mig vet alla också om. lättfrusen som jag är. använder både mössa, vantar och tjocktröjor även under sommarkvällarna. därför, mina vänner, har jag köpt en fuskpälsmössa för väldigt kalla vinterdagar. RYSSEN KOMMER!

BUGG BILD.


löl

jag är farligt lätt att få med ut på öl. vilken tid och dag som helst. förjävligt lätt. den här rödlätta bönan skrev om öl i sin blogg och det enda jag tänker nu är öl. hur göra??


svenne

förut hette jag elin jonsson, visste ni det? började grina av rang när mamma droppade nyheten om att jag skulle byta till ful-niskanen fast nu är jag glad.

spendert

idag köpte jag en jacka för 799:- fast efter tjugo minuter i min ägo lämnade jag tillbaka den. förnuftet tog vid och jag köpte julklappar istället. och glada nyheter, har hela tiden varit inställd på att jag måste jobba julafton, MEN, nu har jag sett julschemat = ledig både på julafton och nyårsafton.

fina namn

FLICKNAMN
alice, ida, greta
POJKNAMN
ted, alfons, jack

en helt vanlig kväll


matlover

jag tycker mat är jävligt viktigt. att man alltid äter gott oavsett hur ens ekonomi ser ut. det går. jag personligen drar hellre ned på alla andra utgifter än lever på bajs. det räcker väl med att man redan ligger på samhällets botten? ska man äta skit nu också? nej. är magen glad så är människan glad.

nice boys don't play rock and roll


vakkör

råkade halka in på kissies blogg häromdan. brukar vanligvis inte hänga ut folk på detta sätt men nanting så ful.


arbetarbröder

styr kosen mot ett tio timmars pass, på en söndag. här var det fest! (nedan är elsie som ligger på rygg i mitt knä!!)


de tre musketörerna


alla känner apan men apan känner igen

det är ofta folk aka resenärer som säger "hej elin" till mig när jag jobbar, typ folk i min ålder. 85% av gångerna har jag ingen aning om vem som tilltalar mig. förlåt.

sova kan man göra när man är död

snart blir det att börja sprätta de små kalla! trots att jag klev upp halv fyra imorse. ska bl a lyssna på tobias, styvbroder, som spelar på olearys ikväll! FETT. vad är första prioritet? laga mat, duscha eller powernapa? åh kan inte tänka klart. kul btw att min kyrka (den som står i bakgrunden) började spela en melodi inatt, sket på mig av skräck och fasa. HAHA juste, tappade ut en beställning på golvet idag, typ 20 matlådor for runt i en svängdörr och smetades ut (L)


zappa

fuck yourself with a copy of rolling stone
or are they too holy for your holiest of holes
now those people think they're holier than moses
but aren't they just a bunch of fuckin' posers

pengar är allt

okej, nu får det bli ett fjärde inlägg för dagen. om precis en vecka får jag lön! be-bop-a-lula skita o spola! en annan grej, vart fick mitt nyupptäckta sötsug luft ifrån? spydde fan då jag tänkte på godis förr, numera får jag praktstånd när jag tänker på choklad.

min älskade vän sam


fredriksson

teddybjörnen fredriksson kan vara en av de finaste låtarna någonsin. kan inte lyssna på den utan att börja lipa.


dutti

ska ge mig själv en fet klapp på axeln för väl utfört arbete! somnade två, klev upp fyra, gick till mamma, fick skjuts, var på flygplatsen runt halv fem, öppnade själv, allt gick bra, jobbade heldag, slutade jobbet, gick till ålidhem, tog bussen hem, kom hem. nu sitter jag här med en kopp cauwe och några kinder maxi. mm.

lmlkm

kommer förövrigt dö inom en snar framtid pga all den stress jag utsätter mig för. hjärnblödning. magsår. jag känner det. jag oroar mig på tok för mycket i onödan, överanalyserar allt. känner hur både hjärta och hjärna ibland bara vill sluta samarbeta.

fan ta mitt liv

ja nu ligger jag i fosterställning igen, har legat och grämt mig i snart tre timmar. inte så satans sugen på att börja jobba halv fem imorgonbitti. vilken normalt funtad jävla människa kan ställa in sitt dygn efter det? sist jag jobbade såhär var jag uppe hela natten, verkar fan inte som om jag lyckas bättre denna gång. känns inte på något sätt roligare heller när det är första gången jag måste klara mig helt själv fram till klockan åtta. i tre timmar ska jag styra en restaurang helt själv utan någon fucking sömn.

sådana här gånger tar jag mig alltid en allvarlig funderare på om man kanske skulle fixa fram uppåttjack att ta när en lösning är bortom all rimlighet. då hade faktiskt sömnproblemen inte rört mig ryggen. näe vet ni vad, nu ska jag fan slåss mot tiden och vänta på alex som är på ingående, då äter vi kvällsfika och sedan får jag helt enkelt se om jag ens orkar ge sömn ett nytt försök.

krister

hahaha, mamma hade gjort iordning en påse med gammalt julpynt till mig. när jag öppnar den för att se efter vad det är för fint hon skickat med ser jag en kyrka och jesusfamiljen. en kyrka med porrbelysning och ett orangehårigt jesusbarn. men josef var fan snygg. mm elin gillar.


PER, JAG ÄR JU FÖRFAN BEDÅRANDE!!

så förbannad roligt. spola fram till 2.20!

jag brukar knycka bibis grejer


det blev ingen cd

http://vk.se/Article.jsp?article=400287

fortfarande bakis


RSS 2.0