yabadaba hehehe

åh imorgon är sista dagen innan långhelg! arbetsintervju på torsdag dock men, eh. wish me luck antar jag. supa skallen av mig tills på måndag. ord ut. btw det hettar sådär härligt i ansiktet efter att ha varit ute i solen, SKÖNT. pigmentera mitt vita daskiga svenska anlete.

små svenssons, små svenssons är lustiga att se

idag fick vi i uppgift att lista de främsta fördomarna vi har. jennifer och jag. vi hävdar såklart att det inte bara är fördomar utan ren sanning. det vi fick nedskrivet på papper blev slutligen bushbarn, stekare, kärnfamiljen och fjortisar. de som nog faktiskt personligen stör mig mest är den inskränkta kärnfamiljen. ew. det är nog svårt att förstå och leva sig in i om man faktiskt lever i en sådan. med tanke på hur mycket fördomar en sådan familj kan ha gentemot skilsmässobarn, splittade familjer och bonussyskon ligger jag nog i lä, tror ni inte. hehe. mamma, pappa, barn.

våra män

sdfs

har sovit INGET inatt, en av de sämsta nätterna i mitt liv. äcklighetsskalan på mig är full pott. känner verkligen inte för att lämna hemmet idag. alltså låt mig bli påkörd av bussen.

prutt

nu är det dags att tömma, toapapper har jag nu köpt. sisådär 10 timmar efter nödighetens påbörjan. nöden har faktiskt en lag, man klumpar fanimej inte på offentliga toaletter. då kniper man fan hellre tills magen sprick'.

naj

då är vi där igen, nödig utan toapapper.

tjena

haha vi misstänker en av våra utbildningskamrater för att ha en crush i jerka. det är roligt så roligt. drar fina kommentarer då och då. slänger lite papperslappar på henne och fnissar, gömmer undan hennes böcker osv. det hela känns väldigt mycket lågstadiet, och ja, det är obegripligt men aaww.johnny b

denna låt återfann jag av en slump nyss. lyssnade på den mycket ofta på kasettspelaren när jag var mindre. fina tid. undrar vad jag tänkte på då. en kasettspelare skulle man skaffat sig igen.


gulletussan

jag vill gärna slinga håret, en decimeters råttfärgad utväxt. nice. önskar att det vore lite mer som bilden nedan. om tjugi min så börjar iallafall saltön!!!UUSCH

trooligt dagens ungdomar, jag blir så inåt helvete äcklad. vissa saker vill man bara inte veta fast fort som fan får man ju reda på allt ändå. ungdomar, ni bör alla testa er för hiv! nu, på en gång. lär väl spridas likt pesten i denna infekterade könsvårta till stad.


nej

lycka i livet när man klockan nio på måndagsmorgonen får höra att man egentligen kunnat komma runt tio. inte nog med det, man tampas med en ständig hunger fram till lunch vareviga dag. orkar icke mer.


you can run but you can't hide

meeen. jennifers otroliga blogg är den enda blogg jag känner är på min låga nivå. jag vill läsa mer men människan uppdaterar fan aldrig. giv mig kraft. vet inte vad hon driver för verksamhet, nu ser jag att hon raderat alla sina inlägg också. DU KAN FAN INTE LÄMNA MIG ENSAM KVAR, INTE IGEN. see you tomorrow.

tips på fler värdelösa bloggar mottages allra varmast.lörtag

finns inget mer bitterljuvt än att sova bort en dyngfylla. att känna hur alkoholen pressas ut genom svettkörtlarna i halvsovande halvvaket tillstånd för att sedan avdunsta från kroppen. att andas lite tyngre av ångan som tycks ligga tät i rummet. åke sov över också, på golvet. nu är jag hungrig. ska äta kålrisotto så fort som bara möjligt. om de kan sluta titta på sug-simpsons. några pics från typ förra eller förrförra helgen.gulletussan

mamma fyller år idag så efter utbildningen for jag direkt "hem" till ersboda och började med middag, för att vara snäll, istället för present. har ej pengar i överflöd. hon blev då bara glad ändå, bästmamma. alla säger att sina mammor är bäst men min är iallafall det. imorgon blir det en sväng förbi mormor och morfar på lunch. litt godare än currymackan. middagen skall ätas hos sandra med mamma och catrin även, indiskt, gött! sedan iväg på födelsedagsfest. planerar väl att ligga död resterande tid av helgen.


sittlåten dessa dagar


disträ

tror det ringer varningsklockor då man inte ser sin egna pojkvän sitta en meter ifrån en på bussen. speciellt då man sitter mitt emot varandra.

avföring

hiss eller diss eller spara eller slänga fenomen på olika bloggar finner jag komiskt. man kan väl ändå själv avgöra om man tycker om ett materiellt ting eller inte. inte be andra tycka det åt en. låål. köper folk inte saker för sin egen skull? klär de sig efter vad andra tycker? jag kanske har fel. haha det strålar positivitet om mig idag. never the less, jag undrar vad som hände med kommentarerna under mitt förra inlägg. vill de här människorna att jag ska skriva liknande kommentarer tillbaka? många frågor utan svar.

sommarbrisenkill me plz

varför är man dum i huvudet? slänger pengar runt sig som man inte har. djävla alkoholdjävel och inträdeshelveten. krogen är fan den värsta uppfinningen någonsin. no kidding. man har väldigt sällan kul (känns aldrig värt pengarna), musiken är en börda (med få undantag, typ scarran), det kostar, personalen är alltid otrevlig och nonchalant. och man far väl förfan inte på en krog för att dansa, det är nog det allra värsta. vad ska dans vara bra för? svett och trängsel.jkljk

är tröttare än satan. andré och jesper kommer hit snart. ska man skratta eller gråta. hoppas på ett rockymaraton + coca cola och fett i mängder. en fredag hemma känns så djävla rätt idag.


2005, fin stil. eh.

det kommer komma en gas

mindre trevligt då dimman låg tät i åttans buss. nordans sändebud svepte in med odör. smärtsamt nära våra anleten.

livet

vad fan ska man säga, sitter och garvar i kör framför varsin dota i ett annars knäpptyst rum. jennifer och jag alltså. folk tror vi är clemenstina. ser fram emot cauwerast.

jävLavjävlajävla braannars bara less på simpel datakunskap. suttit vid youtube en hel dag snart. fast bör väl ej klaga.

kunskapstörstande

sitter död på datakunskap, yay. invalidos håller till i samma hus, yay.

nice kväll

20.00 outsiders
21.00 saltön
22.00 boston tea party
livet är det elände som pågår mellan fyllorna.

död

sån. jävla. helg. har inte känt av denna slitenhet sedan efter en trästocksvistelse. och imorgon börjar man serviceutbildningen, upp i ottan. ska bli skönt med lite rutiner.

KLOCK-REN

fast trummisen är creepy som fan. fast fortfarande sån jääävla bra låt.


aja

men serri, snittade bröstvårtan med rakhyveln nyss i duschen. inte awesome eller skönt. syndafloden tömde mitt brö' på blod. tejpa.

childhood memories

något stort har hänt i mitt liv. de tre filmerna nedan älskade jag högt och heligt som barn. har tänkt mycket på dem idag. tänkte beställa hem alla separat men såg, lyckligt nog, att alla nu säljs i en 3-disc-specialutgåva. hur awesome?! på måndag beställer jag!!! kommer fortfarande tycka de är det bästa som hänt världen.


lol kissie

jag hade legat digerdöd om jag vaknade upp och såg detta horribla på min handled. en tatuering som alltså är groteskt dåligt gjord, av en renrasig amatör kan man ju bara ta för givet. kan inte ha kostat många ören. kort och gott det fulaste jag sett. alltså allvarligt, kolla på den. fast det går inte för det gör ont i själen. människan som gjorde denna har lyckats besudla hela tatueringskonsten.

afaefe

less. alex budar på grejer från min användare på tradera som han sedan inte kan betala för att han lever som en stenåldersmänniska utan internetbank.......... nu kommer jag få ett negativt omdöme. där rök den karriären.

saknar ersbodadanken, partners in skamhunna


greed

jag har ätit som ett vildsvin idag. bara för att det för en gångs skull råkar finnas en veckas ranson mat i hemmet så tänker jag att jag lika gärna kan trycka allt på en, kanske två max tre dygn. pizzahut saknas.


lök

överväger en vit helg. töntig tanke men så sann. skall koppla ur internet och stänga av mobilen så att frestelsen ej tar över. man sparar ju en del pengar plus att tobias, bonusbrodern, fyller arton nästa onsdag och då är det fan part-ey uta helvete. inte en chans att jag minns senaste vita veckan. den finns typ inte alls. inte under de två senaste åren åtminstone. katastrof. känns ju värt lägga ned nu när systembolaget är lite väl lätttillgängligt. tuh. det enda som kan stoppa mig är typ en bulle i ugnen och det är fan inte aktuellt.öaeef

mamma bjöd på lunch och fika idag på schtan, värt. betalade även en bh till mig, nödvändigt. senast jag köpte en var väl i åttan-nian. true story. tur bröna inte växer.

förresten så längtar jag så inåt helvete mycket till den 8 mars då saltön drar igång igen, efter ett FÖR långt uppehåll. den finaste svenska serien.

stolt som tuppen

förresten så vill jag gratta mina bröder och deras band sweet seed som gått vidare i musikdirekt, till delfinal eller något. ni är fan bäst! äntligen ett band som inte spelar fittindie eller punk. hehe.
vill ha intercourse med denna låt


RSS 2.0