berta


afae

mitt soprum är rena rama jävla guldgruvan. tidigare ikväll plockade jag en fullt fungerande spegel därifrån. planerar att slå till mot soprummet inatt igen. först bridget jones, allas vår favorit.

hej

bör man oroa sig när man traskar iväg och handlar aftonbladet med tillhörande söndagsbilaga? vafan, det är ju trevlig läsning iallafall.

lolcano

haha vad fan ska man säga

font ja en körv så hoppa ja i älva

igår blev jag bjuden på lunch hos farmor. hon bjöd på isterband och potäter med stekt ägg. jag var skeptisk till de där isterbanden innan jag sett dem, har nämligen alltid trott att isterband är svål i finare benämning. varför vet jag inte. istället var det en slags rökig korv som var inåt helvete god.

sgsgsfg

I know the reason
That you talk behind my back
I used to be among the crowd
You're in with

 

Do you take me for such a fool
To think I'd make contact
With the one who tries to hide
What he don't know to begin with

 

You see me on the street
You always act surprised
You say, "How are you?" "Good luck"
But you don't mean it

 

When you know as well as me
You'd rather see me paralyzed
Why don't you just come out once
And scream it

telefonförsäljeribedrägeri

nog är det väl förbannat. beställde hem en liten nyckelring för några veckor sedan, gratis. en sådan som är bra att ha ifall jag någon gång skulle slarva bort dem. ungefär "hej, lämna in mig på polisstationen så får du hittelön!", borde förstått att det fanns en hållhake i detta. nyss ringde en 08a, ja det var uppenbart, som lät sådär obehagligt trevlig och ville tvinga på mig ett "spärrpaket" till ett riktigt lågt pris, dvs 500 jävla spänn, multum i mina öron. jag svär att om denne man eller någon av hans korkade kollegor kontaktar mig igen ska jag fisa denne i örat. å andra sidan är det väl precis ett sådant jobb som väntar oss alla. ehm, norge?

hej

alex schulman är ett geni, hejdå.

q
inga ord

paul -"datum 2002 11.15, man cirka 30 år gammal, vit, har lokalt ursprung, medellängd, lätt övervikt, förtvinade muskler, svag benstomme, begynnande flint, mannen i fråga har kraftigt smutsade naglar, han har uppenbarligen förlorat kontrollen över mag och- tarm funktionen. personlig notering: man.. förlorar tron på mänskligheten när man ser nått sånt här. av stanken att dömma så har förruttnelseprocessen pågått under en längre tid."

tord -"paul för guds skull, jag försöker jobba."

twist

ikväll har jag gått igenom familjens källarförråd och jag hittade minst sagt intressanta prylar. bland det mest intressanta ett PS one, ca 20 st brända "elins favvosar" skivor som sträcker sig mellan åren 2000 till 2003 och vhs filmer. i detta nu sitter jag och lyssnar på dessa brända skivor, ena dåligare än den andra. mycket korn, mycket slipknot, mycket svensk hiphop, mycket tenacious d, mycket eminem. åh, hittade sabbath nu.


en klar favorit dåtid

skattjakt


jag och sofia 1999? symboliskt.

these stamps - I heard kids put LSD underneath them.

1.  "there was a girl in our school who had sex before marriage. you know what she did on graduation day? died! overdose, heroin."

2. "this? the thumb? you think I don't know what this means? I know, lindsay! It means, "hey, stranger! please lock me in your car, drive me to god knows where and murder me!"

3. "I had a friend in high school who smoked. you know where he is now? HE'S DEAD!"


det var bättre förrtänker inte ens gå in på varför det är så, vet man det inte redan så förtjänar man inte faktan.

apache

nu sitter jag i mitt andra hem, det är som trivsamt. här finns det iallafall obegränsat med mat för tillfället. nästan så att man skulle kunna vänja sig vid att bo här. imorgon är det kräftskiva punkt.

en ren och skär klassiker


123 ost

Alexander La Brea | säger (02:25):
 studentfesten ;D
Elin säger (02:25):
 HAHA spenderade den bästa dagen i mitt liv i en urinluktande svettbunker
Alexander La Brea | säger (02:25):
 hahahaha det var ungefär lika kul där som det skulle vara att ha en husvagnssemester i en influensasjuk valmage
Elin säger (02:30):
 vad är väl en studentfest på exemet
Alexander La Brea | säger (02:32):
 ...den kan ju vara dötrist... och långtråkig. punkt

mat

jag älskar mat. jag älskar mat så mycket att jag fullkomligt skiter i att om jag om tio år eller mindre kommer vara en vandrande glob med igenkloggade blodkärl. synd bara att brödet jag förtär för stunden var menat vara alex frukost. lolerblades.


med kvällsmacka nummer två i näven

sniffa drivgas är ju tydligen kul

slevgränd på ersboda, södra eller norra spelar fan ingen roll. vad fan är det som pågår där ständigt? mopedstölder, backstabbing bitches, misshandlar, anlagda bränder, skottlossning, sabotage av alla jävla slag och allt vad fan det nu är, det mesta. hur orka. jävla pissungar. ja jag säger det, slevgränd. ska nog googla "slevgränd vk" och se hur pass många träffar jag får.

ww

denna gammdänga gör mig alltför taggad på alc. fastän jag skäms över att tycka om den.


svsdc

vad gör man en fredagskväll som denna? jo ser ett småkryps liv och micke och molle! imorgon däremot är det surströmmingsfiesta hos familj på ersboda, wild n crazee!

asasd

har jag dålig känsla för bra film? svaret är nej. alexander och jag var på ÖB för ett litet tag sedan. två filmer köptes bland annat, 19 kr styck. ena av dom blev carlito's way. av en slump fick jag se att den låg på 7.9 på imdb. den skola ses på ikväll.


grejtan

la ju inte alls ut 200 spänn på en trerätters middag idag.

aaahhh gjorde min kväll

1. Drottninggatan, Norrköping

Ett gäng alkisar ~40 möter varandra på stan.
Alkis 1: Var fan är Leffe råh?
Alkis 2: Äh, men va fan, han är och skiter på Hemköp.


2. (Full kille 20+ ska har precis beställt ett mål av en nybörjar-expedit 18+.)
Expediten: Var det bra så?
Killen: Ja, eller nej fan, kan man få flänsost på burgaren?
Expediten (ropar automatisk till chefen): Har vi flänsost till Whopper meal?


pure fucking awesomeness


samhalls trafikskola

jennifer säger (15:10):
 är någon hora här och ska fråga om något
 skjuter jag skallen av mig
 neej inte börje
 HAHA
 intensivelev som drygar söndfer mig
Elin säger (15:10):
 ahahahahahaaaa
 hambörje
jennifer säger (15:11):
 tpy nyss bajsat
 sen kommer han
 "det är slut på handdukar på toan"
 tvingas man in i hans odör


hambörje i rosa

team jointjacob danielsson

nu har jag gjort kväll, dvs ätit kvällsfika, druckit lite te, borstat tänderna och för att inte glömma klätt mig i flanelln. nu återstår egentligen bara att placera sig i soffa för att glo på rocky III tills sömn känns som en nödvändighet. upp i ottan och på nolia imorgon med alex. här kommer bild på dagens enda köp, en tredimensionell affisch. bara så äckligt snygg.


RSS 2.0