fancy pants

ikväll ska mark bjuda ut mig och alex på en fancy pants dinner. det ni. får se hur det blir med den nyktra veckan. har förresten varit och kollat på lägenheten, den var aweeesomeooo, helt nyrenoverad. har tackat ja!! nu ska de bara behandla min ansökan, hoppas hoppas hoppas.


ystarvägen eller inte?

fördelar:
ersboda, willys, granne med familjen, nära till jennifer, större, bra hyra, systembolaget öppet till 20.00

nackdelar:
sämre läge, vet inte hur fräsch lägenheten ärdag 5

av alkohol. ikväll blir en utstickare, tänker nämligen lämna allt vad vänner heter och istället förfesta med mamma för att sedan gå på rockkonsert. otroliga kvinna.

mamma -"for ni ut igår?"
jag -"ja till ängarna, men det var så fittigt väder"
mamma -"ja, fittigt kallt"

döda

jag lämnar denna jävla skitstad mycket snart. det är fan inte möjligt hur mycket idioter det är som cirkulerar. när jag får veta vilken kukskalle som gjorde detta kommer jag göra livet så FÖRBANNAT surt för den jäveln.

en dag på stan

idag har jag hängt med jesper på staden, vi skämde bort oss med varsitt friscomål då hans vän i rådhusgrillen inte jobbade. hade tydligen blivit betydligt billigare då. ett tag senare sammanslöt sig åkebråke och vi gick bland annat runt på lekbiten och letade knallpulverpistoler. det var, roligt. jesper handlade ytligheter för sammanlagt 850:- svenska kronor under dagens gång. jag som enda kvinna i sällskapet fick inte med mig något hem.

glory

2 dagar kvar till mark kommer
5 dagar kvar till brännbollsyran
6 dagar kvar till nordic rock + yran
12 dagar kvar till tä-äftfestivalen
19 dagar kvar till kisskonsert i sthlm

btw så ägde helgen

what really grinds my gears

när man har nyskitit och någon går in på toaletten trots att man varnat denne.

djävla oflyt

har fått lite färg idag och it does not suit me. ser ut som en smutsig tomat. annars kan jag tillägga att jag suttit och strecksett en fantastiskt fascinerande dokumentärserie hela hela kvällen, the arrivals. även fastän jag har några delar kvar att se kan jag erkänna att jag tagit till mig allt som jag hört och sett i den här dokumentären. den handlar om illuminati och allt runt ikring. börjar verkligen ifrågasätta hur världen egentligen styrs. ska läsa vidare i det här.boda

ligger 2a på en lägga på ystarvägen, kanske återkomsten till hooden.

plingpling taxi till plåsterhusetsolskensflickan

gourmetlunch med jerka. chips, minimorötter och guacca.


misärmänniskor

är det bara jag som av ren instinkt vet att öl i strupen är det enda denna underbara dag är menad för? jag är tragiskt nog helt ensam om denna vetskap.


det ryker från kroppen det luktar bränt

varför i hela världen skall jag alltid agera mannen i det här hushållet? nu FÖRSÖKER jag påbörja ett nytt skruvhål i väggen, vilket inte går så förbannat bra med tanke på att jägermeister flaskan är det närmsta vi har en hammare. jag ska ha min satans rullgardin uppsatt innan inatt annars ger jag upp livet. funderar på att dö, vilket jag nästan gör varje morgon då jag ligger och pyr likt stekt bacon av solen som ligger på. när jag skruvade isär en 140 cm loftsäng var ingenting i jämförelse med detta. ska slå ihjäl alexander när han kommer hem.

solstingglesbygdn

så nice, idag fyller en av mina kusiner år. de bor i vännäsby, äntligen får man en anledning till att fara ut på glesbydgn.

haha

hittade precis en rätt så fin bildföljd.


good times bad times

efter en kaosartad morgon i frukosten på hotellet fick jag veta av en i städet att jag inte skall jobba idag. inte alls. min praktik är slut. finito. fel av mig. öl i ronnie james dios ära? rip


kiss stockholm stadion 2010-06-12

stockholm närmar sig, igår fixade vi boende så nu kan man äntligen bara börja slappna av. LÄNGTAR!

setlisten för närvarande

1. modern day delilah
2. cold gin
3. let me go, rock n' roll
4. firehouse
5. say yeah
6. deuce
7. crazy crazy nights
8. calling dr. love
9. shock me
10. i'm an animal
11. 100,000 years
12. i love it loud
13. love gun
14. black diamond
15. detroit rock city

16. lick it up
17. shout it out loud
18. i was made for lovin' you
19. god gave rock n' roll to you II
20. rock n' roll all nite

bilder del 2
bilder del 1

världens lugnaste dag

idag har alex och jag grillat ute på gården, iklädda shorts. shorts har jag inte burit på åtta år. av olika skäl. det var schent. bilder både från igår och idag lägger jag in när jag ids. nu ska jag se goodfellas, hejsvej.

gals

jättefin kväll fram tills jerka skrapade sönder sitt ansikte.

fattie

nu har det hänt. mamma har uttalat sig om att jag blivit rund om gumpen. måste banta. nu. ska promenera ikväll. måste.

d-d-d-dimma

igår är ett STORT frågetecken. börjar tro att bibi och jag blev drogade på scharinska på något vis? hahaha. levde över våra tillgångar, åkte tydligen lite väl mycket taxi, drack lite för mycket hemmagjort vin osv osv. ett tecken på att jag hade roligt. för det tror jag att jag hade! im getting too old for this shit.


eeeagle

det är en bitterljuv känsla jag känner av att sitta och göra ingenting en fredagskväll. hur kan vissa stå ut med denna tyranni vareviga helg? om möjligt mer understimulerande än miroi. å andra sidan är det ju faktiskt rätt skönt nångång IBLAND. imorgon vankas åtminstone svinerier på scharinska. hoppas på att få se bibi! snart ska jag se en film på åttan, the eagle has landed. alltid lite extra tilltalande med WWII skildringar.


byxn

jag törs påstå att de här byxjävlarna är det bästa köpet jag någonsin gjort i livet. komfortabla och inte minst en fröjd för ögat. i de här byxorna sitter ingen ölmage i kläm.loranga, masarin och dartanjang


hur mogen?

har bjuppat på förfest sedan klockan åtta ikväll och nu far pojkarna ut på galej. jag stannar kvar hemma för att jag ska stiga upp imorgon?? känner inte mig själv längre. gud hjälp mig. ska se seinfeld sedan sova <3

HAHA jag dör

familjeporträtt och diverse andra porträtt.

ligger i böljan den blå.

aja

hopp1. mamma och moster har redan bokat stuga i agnsjön för att se nationalteatern där i juli. hardcore fans. vill ju gärna göra detsamma.


av någon anledning

får jag gåshud av att se och höra detta, det är för bra för att vara oasis. kanske beror det på att jag tänker på telegram sam då jag hör den.


this is news to meee

jag och alex skall börja med lchf dieten.. igen.. för tredje gången. hahaha åh. hejdå hotellfrukost.

dags för en låt igen

vet ej om låtarna jag publicerar är uppskattade inslag i er vardag men jag bryr mig inte hehe.


sisters cunt

ett stort glas vitt och ett par avsnitt sopranos har gjort denna förträffliga kväll.


knutna nävar

välfärd eller depression är det alltid vi som trycks ner.
trots sossarnas prat om vår arbetarstat blir de arbetslösa allt fler.
så lyssna noga nu min vän på det som jag har sagt,
världens trettitalskris kommer nu i repris.
det är följden av borgarnas makt.
om ni unga ser er plikt och reser er och slåss.
fastän gammal och grå ska jag kämpa ändå,
för FRAMTIDEN TILLHÖR OSS!

lyckligtvis är man en av den sorten som åtminstone tappert försöker styra upp sin framtid. vill arbeta och slita för att hedra min gammelmorfar sven, han var en stor och inflytelserik man. min nästa tatuering skall vara till minne av honom.

the devil is singing our song

en sjukt skön dag på hotellet, lugnt och härligt. fick till och med tid över till att hämta fika mellan varven. lägga trasan, disken och förberedelser av morgondagens frukost åt sidan. imorgon väntar en förhoppningsvis liknande dag.


RSS 2.0