Vad göra?

Nyktert eller redlöshet ikväll är den stora frågan, kan fan inte bestämma mig. Chips, glass, coca cola och skräckfilmer känns lockande samtidigt som öl, utklädnad och sällskap känns minst lika roligt. Kruxet med alternativ nr 2 är att jag absolut inte skulle finna något i utklädningssyfte hemma, det skulle innebära en visit på myrorna.. lite drygt kan jag tycka. Trots att det faktiskt bara är 1½ minuts gång dit.

JAG VILL SOVA

Här sitter jag i mitt rum och de enda ljud jag kan urskilja i min omgivning är fyra stycken överförfriskade femton/sextonåringar som gapar i vardagsrummet. Jag går under. Jag har nog inte varit såhär frustrerad och absolut upprörd på flera månader. Jag har stått ut med denna tyranni i snart fyra timmar. Det enda jag riktigt vill göra nu är att kasta ölflaskor i deras små okloka barnhuvuden. Jag kan sätta mitt underliv på att samtliga har ett tvåsiffrigt IQ.

Jag saknar min bror, imorgon kommer han hem. En hyvens pöjk.

08.57

Idag vaknade jag 08.57, det är tidigt. Att vakna tidigt av fri vilja är ett tecken på mognad och det sätter även stopp på uppväxten. Den man går igenom från att man föds till att man slutligen blir en vuxen och självständig person. Det sades på Boston Tea Party igår. Jag är bäst.

Get your filthy hands off my jungfrukropp

Av alla de människor jag någonsin haft kontakt med så är Jennifer "Turkleton" Forsberg den absolut grisigaste, den grisigaste på ett mycket bra sätt. Jag undrar hur många burkar folke odinsson vi svept genom åren. I genomsnitt 24 st/helg tillsammans under tre år, 24x52x3 = 2744 st. Inte konstigt att vi gått och spekulerat över om våra levrar kanske är cylinderformade. En sak är säker, innerst inne så kommer våra otroliga jungfrukroppar vara evigt orörda. Vi har som man kan uttrycka det, haft våra kodakmoments. (Vet att hon kommer ogilla detta val av kodakmoment)You might say it was.. shockingly expensive?

Om man ändå hade haft tusentals kronor till förfogande, vilka möjligheter va! Då hade jag velat resa till något fett ställe, Australien, London eller kanske Berlin! Jag hade med all säkerhet bojkottat hela Alanya-biten, det verkar varken kul eller givande, inte alls faktiskt. Fy.

You know what really grinds my gears?

Jag har fått klagomål över min fruktansvärt dåliga uppdatering här. Nu när jag kollar igenom mina inlägg så slår det mig att majoriteten av dessa handlat om gånger något stört mig. Det får mig genast att tänka på Peter Griffin och hans nyhetsinsats i hans egna part  "What really grinds my gears". Jag tror att jag ska bevara det stuket FÖR jag vill trots allt inte att detta ska förvandlas till någon jävla modeblogg eller dylikt. Fawk that.

          What really grinds my gears
 • Personer som inte kan uttala engelska ord korrekt
 • Felstavade/särskriva svenska ord och meningar
 • Umebor som kommer med uttrycket "ring mig" 2 år försent
 • Långsamma personer i trånga gångar
 • Fula människor som ser ner på en
 • Personer med dålig musiksmak
 • Att behöva stå upp i bussen
 • Äcklig mat
 • Debattera om kött och könsroller i klassrummet
 • Extremt tjocka personer som äter på skräpmatställen
 • Idioter som köper upp hela jävla lagret med biljetter (AC/DC) och säljer dom för det tredubbla, fittor
          And the list goes on..

Skräckens minuter

Åh herregud i skymningarnas näste kasta mig sidledes i en brevlåda. Igår bad jag datorn rensa bort alla "onödiga filer". SÅ när jag startar datorn denna tisdagsmorgon så upptäcker jag att den har tömt hela jävla burken, MIN MUSIK MINA BILDER MINA PROGRAM.. onödiga filer?! Nej, livsnödvändiga. Jag höll på att falla av stolen och helvetets tårar var nära. Tur att jag är teknisk och som genom åren har handskats med datorer av värsta slag, klarade mig undan med en systemåterställning.

Avlossa skott

Monday morning, scobidoscop..

Fashionista?

När jag denna dag slog upp Lilla VK som låg på köksbordet vred det sig i magen på mig, jag fick en akut illamåendekänsla som kan liknas med en kraftig mensvärks-attack. En äcklig liten unge hade listat fem olika typer av skor som hon tycker passar bäst till jeans, på tredje plats hade hon placerat crocs. Jag blev frustrerad? Att hon även hade skrivit in "stövlar (inte gummistövlar)" på första plats gjorde mig också lite arg. Gummistövlar är fint och dessutom ibland absolut nödvändigt din satans gavelhängare.

Glory

Saturday, glory saturday. Dagen då man kan vakna när man känner för det, när man kliver upp ur himmelriket främst känd som sängen utan ett enda bekymmer eller problem att ta sig an (nästan). Slasa runt i myskläderna hela dagen till fram mot middagen då det är dags att börja leva. Inta fosterställningspose huttrandes och utföra uppkastning av alkohol, föda samt galla till ljudet av stadens kalla sus. DÅ LEEEVER JAG!

Puss från Elin med ett sugmärke på vardera bröst

Kreatur

Nu ska jag laga fredagsmiddag, jag kallar rätten för kreatur i gryta. Förövrigt så kopplar jag genast kreatur till min vän Jennifer som nämts här i bloggen tidigare. Det var alltså under en musiklektion på högstadiet som J fick en fråga utav läraren jag inte har något namn på, svaret på dennes fråga tänkte hursomhelst bli klaviatur (instrument med tangenter för er som inte vet det) men så hoppade ordet kreatur ut istället. Om jag ändå varit närvarande vid det gyllene ögonblicket.

En tanke

Med risk att verka ute så skriver jag nu ett sprillans nytt inlägg, man vill ju inte vara sämre än någon annan hehe. Anledningen till att jag skriver detta inlägg är för att jag vill att ALLA ska veta att jag är Blondinbellas absolut största och hängivnaste fan. Hon är en stor inspirationskälla och förebild. Jag tror att min blogg är ungefär lika stor som hennes. Nu vill jag avrunda detta inlägg med att önska alla mina 500.000 läsare en trevlig helg och ta det för helvette lugnt med Mr A!

Ännu ett offer har slukats till ljudet av ett gråtande barn

Jag har fallit offer för bloggvärldens iskalla järnhänder. Denna alldelens speciella värld har sakta men mycket säkert slitit mig stycke för stycke och nu sitter jag här i helhetens helhet som ett jävla fån och skriver smörja som kan kallas BS. Jag skäms så innerligt mycket över att jag låtit det gå så pass långt att jag just nu, i detta ögonblick blottar min själ inför allmän beskådan. Helvetets tårar, helvetets tårar.

Spana även in min pal på: http://jenniferforsberg.blogg.se/

PS: Vill ni bli lika cool som jag e, fråga på!

RSS 2.0