nachoooooo

har på allvar suttit och dött åt detta hela dagen. jack black är min gudajävel.


igår

sönderslagen ryggrad och sprängt huvud. hej.

lära för livet

imorgon ska vi bevittna einar gå catwalk på draggens modevisning. det lär bli intressant. på kvällen är vi bjudna på middag hos födelsedagsjesper. det lär bli gott. sedan lär vi supa skallen i tusen bitar. det lär bli gott och nice.


poor little girrrl

johanna säger (19:21):
har du blivit skickad på nån jobbcoach än?
Elin ☮ säger (19:21):
hahah näe, har typ lyckats slingra mig ur
du då?
johanna säger (19:21):
hur lyckades du med det?  
......... blev skickad till MIROI
johanna säger (19:22):
tarmsjukdoms namnet på företaget
jag fick typ inte en syl i vädret
hon ba välj
och stick

hahahahahaha laughed so hard, pooped in pants.

press your space face close to mine, love


yes.. you bastard

helg fortare än fan tack. helvetesvardagen.

hej

rösta på frisyren dannie gjorde på mig. bidrag nummer 4. HÄR!

time to suck


kesoplättar


mine mine mind

klev upp klockan åtta. har precis ätit en ordentlig frukost, sökt lite jobb. börjar om med lchf-dieten idag. är dags att göra något åt matintaget. både jag och alex ligger i ångest över att vi äter svinföda. spagetti, nudlar, ketchup och exempelvis vitt bröd är inte så gott och varierande. det bästa med denna dag är att jag, som tidig födelsedagspresent, ska få hämta ut skorna jag beställt i smyg = MATERIELLA LYCKAN. och jesper fyller år på torsdag så på fredag blir det rövartåg!! dessutom får jag nog mina pengar i veckan, en bra vecka.


born to be ugly

haha den där heidi montag quinnan. oroväckande ful trots 10 skönhetsoperationer. sanningen är att hon blivit ännu mer ofager. horsie. typ nya tori spelling.

smsmamma

"Hej jag läste just senaste inläggen på din blogg det låter som värsta misären är det verkligen så illa :S Man kan ju tro att du lever för öl men man kan ju hoppas på att det blir bättre tider"

sms mottaget från mor ikväll. jag kan tala om att det inte är så illa. bara för att lugna ner na. bättre tider hoppas jag på att det blir.

nudlar

jag är så inåt helvete föräten på nudlar. orkar inte ens se de små jävla paketen lägre. spyan ligger och guppar i strupen just nu för att jag måste tvinga i mig de helvetena igen. ingenting för läckergommen. och den där horribla odören av nudlar utan krydda, fyfan så makabert. varmvatten och blöt pastan som ångas upp som ett slag i ansiktet. jag tror de åker i soporna. jag befinner mig i det skedet jag hellre väljer att sätta livet till. saknar seriöst vildkukmannen.

fin dans from Elin Niskanen on Vimeo.


tillbaka till verkligheten

dvs leva utan pengar. och det är helg. yay. och jag är en slav under alkoholen. yay. kommer sluta upp med att jag tar ett sms lån. i onsdags hade iallafall jag och jennifer en alldelens ypperlig kväll. mitt enda hopp är att andré köper mitt bluetooth headset för en slant. trooligt jag sätter mig och ser mumien eller blade 2 ikväll. tuh.låten

shufflade på winamp och denna låt dyker upp. en låt jag aldrig älskat så givet efter enbart en lyssning. en låt som inte infunnit sig i mitt liv förrän i denna stund. den är så inåt helvete bra. varför har jag inte lagt märke till denna låt innan? jag vill inte dela med mig av den. jethro tull har gjort originalet, det gör inte att denna låt av en ren slump äger visserligen. grejen är att denna cover jag pratar om är så inåt helvete mycket bättre. denna låt har givit mitt liv en djup mening. sånginsatsen, dör.

-.-

avrätta mig nu bara, varför dra ut på lidandet (&"%"/&#%/&"#"#%&!!&

vad jag sysselsätter mig med inatt


nån grym dude.

jo

nya killen i ph är fin. synd bara att han har fittfula tatueringar.

nordan

trotsa snöstormen för att lämna ett brev på ams. känns värt.

fredags!
födelsedagsbarnen martina och jennifer, 20 år yay. (martinas bilder)

tuh tuh

spottet haglar på småfittorna vars hjärnor inte existerar pga blåsthet och äckeldom. dö. dansar aldrig nykter någonsin aldrig inte en chans att jag dansar nykter. garanterat individuell. alkolistina. encarnacion!!

ALKOLISTINA

jag undrar innerligt vilka som följer min blogg. spännande att man inte vet på någe vis.

creature with the atom brain


hejgay

sitter och lyssnar på skön shpongle och tänker på att cauwet är slut och att ica stänger om tre min, yay. min morgondag kommer vaknas upp i smärtor. förövrigt är jag så glad över att jag aldrig handlar grejer. onödiga saker som SMINK, SMYCKEN, KLÄDER OCH SKOR. som i synnerhet people at draggen bloggar om. hur ointressant. allvarligt, vart kommer alla pengarna ifrån. kan nog räkna plaggen jag köpte under år 2009 på en hand.

svarta cheap monday jeans
svart paljett tröja
tjocktröja
vailent tröja
två tröjor från tradera
studentklänning

typ det ja. eh, nu vill jag se sommaren med monika för att den är så fin.

en gammal go klassiker


ahh

det är ej ok när en facebook kontakt skriver "öl" i sin status och man kommer på sig själv gå till kylen för att hämta en själv. i ensamhetn. vad får jag ut av detta? aja kanske får nöja mig med dagens friscomål. bastards.frisco

jag måste ha friscomål idag. på rikt.

don't call me nigger, whitey, don't call me whitey, nigger.

värdelös natt. sleepless in umeyo. nu vet jag iallafall vad jag ska önska mig, bland annat. cash till en ny tatuering!! vet ungefär vad jag vill ha för motiv. fast jag hinner väl ångra mig några gånger.


gjord i april förra året!!!!!!!!!

tjugi

mamma har frågat vad jag önskar mig i 20 års present. är bara en månad kvar nu!!!!!!!!!!!!!!!! jag vet inte vad jag önskar mig förfaaaaan. kanske en systemkamera fast de kostar ju mycket som ett HELVETE. förstår verkligen inte varför bilden nedan legat gömd under hela min uppväxt fram till jag förra vintern fann den. skämdes mina föräldrar över mig? hur som så var jag SÅ före med marinmodet.hundvaktselin

klev upp 08.30, alltså mitt i natten. gick ut med sam och sitter nu relativt nöjd över vilken bra vaktis jag är. alla sitter i skolan och dör medan sam och jag avnjuter ännu en dag i frihet.ölin

ikväll blir det en liten smygstart på vad som kommer ske under morgondagen. makthava lite med min bästa och snyggaste vän. orkar inte ens tala om ens vanor av alkoholkonsumtion. ett jobb känns SÅ långt borta. vad skulle egentligen hända om man råkade få ett. prioritera LITE annorlunda.

delirium

det är alltför ofta detta händer. att jag är skitnödig (eller behöver gå på dasse som magnus skulle uttryck det) och inte har papper hemma vill säga.


trettondan

gårkvällen började med tacopaj hos mamma och co. drack ett par glas vin och hade det trevligt. hur som så sa mamma det var utekväll helt plötsligt så alex och jag hann en sväng både till pipes och olearys. impulsivt och såg ut som en liten fitta men he va kuuuul.

sverigefitta

ge mig ett jobb bara idiotfittor. fortsätter det såhär tvingas jag förmodligen flytta hem igen.

sommarbästaälskar min jennifer!! sjukt bra. oersättlig.

bitch please

helvetes magsårsjävel. medicinen fungerar ju inte ens lite. PENGARNA TILLBAKA. blir att knapra svartpepparkornen i fortsättningen. aja, trots denna smärta blir det scharinska med my ladies later.

its shite being nineteen

dog av lycka då jag besökte scharinskas hemsida och det står "Vi passar på att hälsa alla födda 1990 välkomna till Scharinska, ska bli trevligt att se Er!". livet har fått mening. slippa anusställen och anusmänniskor förevigt. jennifer måste så följa med mig imorgon. en jättefin bild på mig nedan i gårdagens smink.
låter glansajävel beskriva gårdagen


03.00 och framåt

RSS 2.0