love, hate, love

tidigare idag var jag sur över att alex aldrig kom hem. lät honom få reda på det för att ha dåligt samvete. för att jag städat och bytt gardiner, allt utan hans hjälp. när han väl dyker upp klär jag på mig ytterkläderna och säger "nu går jag och kommer aldrig tillbaka", jag skrattar för mig själv när jag stängt dörren om mig, går nedför trappan och mot ica. skrattar åt mitt beteende. på ica handlar jag glögg och noblesse med apelsinsmak som jag vet att han gillar. när jag tre minuter senare är tillbaka ser jag på honom att han visste att precis detta skulle hända och vi båda skrattar åt alltsammans. lillskorpan.


training montage

haha, när alexander och jag i fredags skulle gå hem från frida på berghem så fick jag spel. jag bestämde att vi skulle springtävla. mest för att jag ville visa hur snabb jag faktiskt är. jag vann över honom. var på riktigt chockad över min snabbhet.

det känns ganska skönt att veta att grundmotionen sitter kvar sedan yngre dar, hehe. inte för att jag någonsin kommer ta del av den frivilligt igen. vet inte om det var ölen som gjorde detta. om så är fallet borde jag sluta dricka omgående.

första advent

blir per automatik en mysig dag. inget speciellt har hänt ihelgen, sålde nästan min loftsäng men fittjäveln valde att inte höra av sig. snart ska jag ned på skyltsöndag med familjen. jag älskar juletider. hejdå.


fredagmorgon med melaniewhat comes next hey bust a move

jag är dödshungrig. ris med soja eller pasta med chilisås? urvalet är stort, eh. kanske ska gå till affärn ändå, kanske för mitt eget bästa. jag vill ha popcorn till lunch. I want it wäääh wäääh wäääh.vad ska man säga


far upp i dan

Thomas:

jag sitter i möte

skriver anteckningar, ser det ut som i alla fall.


dig tjej

bajs jag vill klippa kort igen, typ till axlarna. kanske lite kortare. annars dödar jag mig.


ett konstverk


hej kiss

sagt och gjort, fick dock skruva isär'n själv. tålamod är inget jag besitter. kände mig som robert de niro ur filmen the deer hunter där jag stod hukandes och skruvade isär del efter del samtidigt som jag på något sätt tvingades hålla ihop vissa delar för att undvika ett sönderslaget rum. biljetter till KISS släpps mycket snart, jag är glad och nervös. jag ska ha en, hur jag än ska behöva gå till väga.

aefae

dagens projekt: tvinga alex hjälpa mig skruva isär loftjäveln.

greven, plast o jag

snart slår den stundade öl abstinensen till, jag vet det därför att den inträffar runt denna tid varje fredag. frustration över att inte kunna göra något åt det just denna fredag, förutom att försöka greja skiten då. å andra sidan ska jag som dietar helst dricka vin. allra helst ingenting alls, HA!schulle

han är underhållande den där schulman, himla härlig. förgyllde min morgon gjorde han. tycker ofta det är så, han ligger bra till bland personer jag följer. om inte bäst, så är det nog. blir helt full i fan när jag ser att alex uppdaterat. alex schulman.

DAMAGE CASE

allltsåååååå pengar, giv mig. NI FÖRSTÅR INTE HUR BRA NI HAR DET MED GRATIS MAT. den mat jag handlade i tisdags är slut och man vet inte när nästa gång blir. KANSKE HAR VI RÅD MED EN TOMAT IMORGON. på lördag blir det iallafall loppis, kan ju bara be till helvetesgudarna att man får någon skit såld. ALLA SOM TROR ATT EGET HUSHÅLL BARA ÄR FRID OCH FRÖJD KAN JU TESTA PÅ DET SJÄLVA. att jag skulle köpa ett klädesplagg i dagsläget kommer inte att hända, jag skrattar åt det. känner ingen lust till sånt längre som tur är. i nuläget är det överlevnad (hehe) som prioriteras. de få kronor jag får i månaden går oavkortat till mat och andra nödvändigheter i mitt liv. ja det är mitt val, kunde ju istället välja att svälta mig själv till döds för att kunna köpa ett par skojävlar. är också FÖRBANNAD över att ingen sagt något om att filip och fredrik skulle gästa stan IDAG. tack kära medmänniskor.
rain when I die

idag tog jag min alice in chains oskuld, bättre sent än aldrig. jag måste tillägga att jag inte på något sätt är besviken, speciellt inte på denna lilla gobit. vet inte hur många gånger jag låtit den spelas under detta dygn. karln har en röst av de finare och bättre.andra bra låtar som har rain i titeln:

november rain - guns n' roses
purple rain - prince
have you ever seen the rain - ccr
the rain song - led zeppelin
crying in the rain - whitesnake
no rain - blind melon

dag 2

frukost/lunch: omelett
middag: tonfisk med gräddstuvade grönsaker (obs DELICIOUS!)
kvällsfika: filtallrik, morötter

känns så skönt att slippa tänka på pasta, nudlar, vitt bröd och annan skit jag levt på det senaste halvåret. URSÄKTA MIG DÅ OM JAG ÄR URTRÅKIG.

önskelista

morgon/badrock
fungerande datahögtalare
LCD tv (för mycket begärt jag vet)
presentkort på ikea
LP spelare

tack på förhud

good times

when I think of all the good times that I've wasted having good times
when I think of all the good time that's been wasted having good times

when I was drinkin'
I should've been thinkin'
when I was fighting
I could've done the right thing
all of that boozin'
I was really losin'
good times

dimension

näe, att lägga sig tidigt dvs före två är bara ren nonsens. man bör ej syssla med sådant överhuvudtaget. slocknade nio men vaknade tolv igen. lyssnade på ipoden i två timmar gav sedan upp och hamnade här............................yay sovit kanske nio timmar på tre nätter. tur man är arbetslös.

AHHH vill se wolfmother första februari!!! måste se, ska se.

blabla

känner mig fortfarande hyffsat mätt efter min omelett. det är fan otroligt. trots det blir det snart en filtallrik med lite flytande honung och linfrön. AH HÄLSOBLOGGN.

dag 1 med LCHF-dieten

LCHF är förkortning av low carb, high fat. till frukost/lunch blev det en omelett. tre ägg i stekpanna, tärnad skinka samt riven ost som jag strödde över innan äggen stelnat. avslutade med ett par skivor tomat. faktiskt oväntat gott! det sägs att mättheten ska hålla ett bra tag. YEAH! hoppas alex inte syndar på skolan. måste fundera över mitt mål med detta, har inget sådant ännu.LFHC

alexanders väg till ett sundare leverne, CHECK IT OUT! som förövrigt var på mitt initiativ, med start imorgon! för min del också.

drg

sitter i min brors rum och upptäcker att här frodas spindelnät, grotte.

waiting for the sun

sitter i min brors rum och upptäcker att här frodas spindelnät, grotaliserande. annars väntar jag bara på att mamma ska komma från jobbet så jag kan tvinga iväg na på myrornass.

en låt som tagit mig med storm, konstigt nog


checkec

idag kammade alex och jag vuxenpoäng så det stänkte om det, vi köpte ett bord av en familj på teg.

ga

jag har nog hittat mitt soffbord nu, glädjetår

apache

idag har jag sysslat med lite refreshing i lägenheten, saknar fortfarande ett lägre matbord och ett fierce soffbord samt en platt tv på väggen. loftsängen ska även bort har jag nu insett. någon som vet en kompis kompis kompis som vill bli av med sitt typ snygga mat/soffbord eller varför inte sin platta tv till humana priser kontakta mig.


utan loftsäng = softare


eberb

åhhhh så underbart det var att träffa sandra på tu man hand. inte skett på flera år, inte på detta sätt med film, kaffedrickande och godis iallafall. fler fler fler gånger tack. man ska ju ta vara på kusinerna.

alex no. 1

igårnatt satt alex med lite assistens från mig under fyra timmars tid och slet med dessa 3 minuter film. det är jävligt vad tid det kan ta MEN det lönade sig fanimej! ring oss om ni vill ha någe klippt. tack midgårdsskolan för den kunskap du givit mig. kommer då dröja innan jag finner orken att lyssna på light my fire igen.tvillingsjälar

Elin säger (20:01):
batra och hjelt i parla
jennifer säger (20:01):
haha sjukt skrev just precis samma mening till emelie
Elin säger (20:01):
HAHA
jennifer säger (20:01):
jennifer säger:
batra och hjelt i parla

död halsbränna

skönt att när man äntligen ska slå sig till ro så känner man en påtryckande uppkastning ligga och skvalpa i halsen. fram och tillbaka fram och tillbaka nära att passera gränsen mellan en liten sur uppstötning till en kaskadliknande vätska flygandes över sängkläderna. stoppa fingrarna i halsen är i detta nu ett alternativ, ett vid tillfället värt och mycket övervägande sådant.

djurens tillvaro i helvetet

min strupe är torr! jag är tööörstig. hur överleva. jag är gruvsam över hur små möjligheter denna helg kommer giva mig, förväntar mig nada. kanske t o m far och kollar tävlingen på skatelokalen av tristess, fast bara om alex är med. STJÄRTAR. annars har jag gluttat lite på EMA ikväll och beyonce är det snyggaste fruntimret i denna värld. alla andra var fewla, äckliga och dåliga. nu vill jag vara typisk svensk tös född 1990 och kolla på sunes sommar, yrrol, snowroller eller svensson svensson.
svaret på min livslånga fundering kring min munsmärta

är AFTE

- afte smittar ej
- afte sitter innuti munnen
- afte visar sig ofta som kratrar/sår trots att det kallas blåsor
- afte drabbar 1 av 5
- afte kan ej botas
- afte kan lindras
- afte gör mycket ont (sant)
- afte uppkommer ofta vid skador i munnen eller vid nedsatt immunförsvar
- afte är en gåta, ingen vet riktigt vad det beror på

done too much alcohol

jag taggar två veckors avvänjning!

RSS 2.0