sunday bloody sunday

uppdatering:

gårkvällen var rolig \m/
folköl är och förblir drycken i mitt liv
nyårsafton kan brinna i det djupaste dajmhålet
andré kommer hem imorgon
alexander är söt när han sover i min famn
vi ska på bio imorgon, alex och jag alltså
eddie vedder har en speciell plats i mitt hjärta


mellandags

idag har mellandagsrean varit i fokus. först gick jag omkring med alexander längst umeås ängsliga gator. jag bytte sedan ut honom mot sandra. ett par pumps och en skjorta fick det bli idag, bådera på rea faktiskt så det känns bra. keep it cheap. överlag så var rean inte mycket att hänga i granen.

spotify är förövrigt världens klokaste uppfinning.

hej

pratade med bror i telefunken. jag nämnde att jag skulle göra en tatuering, då hör jag från bakgrunden min far. - "tatueringar och folkpartister är det värsta jag vet."

jag tänker fortfarande göra en tatuering, flera. försök stoppa mig.

christmas eve

pengar, bidrag till tatuering, biocheck, silverschampoo, flanellskjorta, ac/dc t-shirt, kiss t-shirt, presentkort på rygg-och-nack massage (BEHÖVDES), sminkduk, sjal, klänning, presentkort på hm och god mat. jag är himla nöjd ja! det är hur som helst skönt att denna dag börjar lida mot sitt slut.

mormor och morfar är nog de bästa. de hade fixat ett sött kuvert med texten "god jul elin, ett bidrag till en tatuering önskar mormor och morfar". jag fick även höra från mamma att dom personligen hade gått in på red dragon tattoo och fixat med sig ett kort därifrån, åh gammfolket. sötaste!

god jul

sååååå himla! morgonpresentn. kan ha den på konserten i februari! TACK alx!

haha

mammas seriösa tidsplan för julafton (exakt samma varje år):

09.00 - gemensam julfrukost
12.00 - jullunch, dopp i grytan
15.00 - kalle anka och hans vänner önskar god jul
16.05 - kan du vissla johanna?
18.00 - julbord
19.00 - karl-bertil jonssons julafton
21.00 - svensson svensson julspecial

däremellan julklappsöppning och mys.

23

fan vad jag hunnit med idag, 09.00 på vårdcentralen. har tydligen öroninflammation i yttre hörselgångarna. jag fick en salva som heter terracortril, den liknar honung. jag sitter nu med denna salva i öronen och jag måste meddela att det känns lite olustigt. det kittlas faktiskt enormt. efter vårdcentralsbesöket åkte jag, mamma och hasse ned på stan och fikade samt köpte de sista julklapparna. jag fick en julaftonsklänning av mamma, bästa. hur som haver, vi gör allt för att försöka få in julstämningen i huset, idag köpte vi t.o.m en brasa i form av en dvdskiva som man kan se på teven med bakgrundsmusik och brasknastrande HAHA. kruxet är det att en brasa inte kan ersätta den tomma plats andré lämnat efter sig!

nyårslöften: gå ned fem jävla kilo
                      tatuera mig i januarivärldens sämsta jul

jag vet inte vad jag ska ta mig till, denna kväll har kylgränd stått för dramatiken. både alexander och andré har lämnat mig för andra platser att fira julen på. blir så ledsen. det är inte kul utan någon av dem. andré har varit med varje jul förutom denna, jag blir så ledsen återigen. saknar honom redan. kan inte tänka mig en julafton utan honom. alexander ska vi inte ens tala om, kommer lida. fan vad jag är fjantig, men dom jag älskar, älskar jag så det gör oooont. att man fått tid på vårdcentralen 09.00 imorgonbitti gör inte saken bättre.

yes

jag har sannerligen en snäll lillebror, lånar ut sin dator till mig under tiden han är i borås (en vecka). jag är så tacksam. hade jag rest bort i en veckas tid hade jag ju faktiskt tagit med mig datorn, men icke. han är inte lika egg som jag.

ho ho ho

idag har jag och alex handlat julklappar.  världens mysigaste dag på ett sätt. jag fick bara en julklapp inhandlad medans alex fick fyra! ikväll blir det typ lilla julafton med min bror och mina plastbröder, kung. sedan film och mys med alex förhoppningsvis.

gief

jag har budad "ja" på tre olika lägenheter på törelvägen, någon borde jag väl fan få.

hej

hela min lediga dag har jag ägnat mig åt rapportskrivande, den är nu färdigställd och redo att lämnas in på fronter. pusta ut, sista inlämningen för denna termin. imorgon kommer bli bäst!

JA

ledig idag. imorgon hoppas jag jullovet ska välkomnas med en skön sammanslutning utav människor av värde, precis som det varit de senaste helgerna här på slutet. skulle aldrig lägga pengar på "julskivan" haha. så jävulskt awesome är det fan inte, långt ifrån. dyrt inträde, hordanser, stans vidrigaste personer under samma tak, fruktansvärd musik och dyr jävla öl. näfan, bespara mig mödan. att röjja i någon lokal med sköna dudes, tons of beer och kickass musik ger mig mycket mer lycka! wild n crazee!! de enda jag faktiskt kan känna samhörighet med. nu ska jag slå in alex julklapp.måndag

ikväll fick jag träffa alexander, äntligen. kom hit med stor reseväskan och var bäst som vanligt. vi satt och förundrades lite över hur fruktansvärda alla amerikaner är och åt toast. min dator har en utvecklingsskada, nu kastar jag in handduken. imorgon är det jag som går med den till stället den köptes på, vad nu det heter. mitt liv står på spel, likaså mitt engelskabetyg. detta lilla missöde gör att jag inte kan redovisa min text om robert plant imorgon, this is awesome man. adjö till det fina betyget.

tredje advent

corona var denna gång över mina förväntningar, roligare än sist (som var nångång i februari). det som sög var att man som artonåring tydligen är tvungen att hänga på låset runt 22.30 för att ha en chans att komma in. när jennifer, jag, kalven och jocke röjde på technogolvet likt fyra katter på ecstasy var nog höjdpunkten på denna nattliga aktivitet! nu när jag ändå är urpank, ensam lämnad och något gram lättare så ska jag se en julfilm, kanske the nightmare before christmas. det börjar bli lite av en jultradition. jag önskar att jag kunde se den med alexander.

ha

värt att den årliga öroninflammationen börjar smyga sig på. hade ju iofs den värsta öroninflammationen jag någonsin upplevt i somras. två gånger inom loppet av ett halvår är nästan ett lifetime achievement. fredag idag hursomhelst, något så jävulskt skönt.

inte förvånad

klockan 12.02 går bussen som ska ta mig till seminariet där vi skall diskutera en bok jag inte läst!! :D

se sorgen i brunögat

idag slog det mig att jag är inne på sopranos sista säsong, dvs sex. mitt liv kommer därefter vara bortom spänning och mening. det kommer präglas av ingenting annat än tristess och enorm saknad. mitt liv är uppbyggt efter den serien, minst tre timmar varje dag finns dom karismatiska människorna där och fyller mina meningslösa tomrum. vad fan ska jag ta mig till? någon som vet av någon annan maffiaserie? någon annan serie överhuvudtaget? jag vill fan inte ha några mesiga förslag såsom oth och liknande, då kan jag lika gärna trilla av pinnen på en gång. hur som haver, ännu är det roliga inte slut. ni måste förstå att detta är en process för mig som lika gärna kan ta sin början nu så jag en dag inte sitter där helt ensam med ett tomt diskutrymme.

tid

dear lucifer! jag fyller 19 år om två månader, fan vad tiden rusar fram. i samma veva har jag och alexander varit tillsammans i ett halvår! tänka sig. världens bästa alexander.

dödsbädden

jag är så DÖDLIGT less på skolan, jag har inte sovit en hel timme under denna natt disguised in pain. vaknade tio-talet gånger av att jag antigen kallsvettades som en gris eller av att jag inte kunde andas genom näsan. klockan 04.45 var en sådan gång, 05.02 vaknade jag igen. jag hatar denna dag, fyfan vad jag hatar denna dag. trots det så ska jag ta mig iväg till helvetets helvete denna jävla morgon.

insikt

jag har ändrat mig angående göteborgsresan, jag vill dit och träffa min andra halva av familjen. tanken av att bara ha träffat lillebror ivan en gång sedan han föddes gör mig ledsen. vi fick ju förfan connection när vi sågs! om möjligt så får jag boka en resa och vara där några dygn dagarna emellan julafton och nyårsafton. blev faktiskt enormt sugen, ringa pappa är det första jag ska göra imorgon. jag hoppas innerligt att jag inte är försent ute, mellandags-rean där nere suger ej! flygen är ju fan inte cheap ser jag nu.

it's a nervous shakedown

jag längtar verkligen till den 19 februari, då bränner alexander och jag iväg till stockholm! ac/dc i globen den 20 och hemresa igen den 21. tågbiljetterna och konsertbiljetterna är fixade och betalda, endast boende kvar! har vi tur så hamnar vi på globenhotellet. RÖJJA! angus, malcolm, brian och phil! det kommer bli världens bästa helg.juletider

sura tider för ekonomin, jävligt sura. alla dessa helvetes julklappar, har köpt tre, ytterligare tre to go. jag tror att mina bröder blir glatt överraskade över sina otroliga gåvor från mig, makthavaren, för att jag för en gångs skull inte köpt godis. med en utekväll på fredag som förhoppningsvis kommer bita tag i mina sista surt fördärvade pengar tvivlar jag på om resterande kära överhuvudtaget kommer få julklappar i år. HURSOMHELST så ska det ordna sig, för det gör det alltid! tar krisen mig så finns alltid tradera som räddaren. sms-lån tar mig alternativt.

RSS 2.0