dagens dänga #37

Jethro Tull – Queen And Country

note to self

handla kött och lägga i marinad SENAST imorgon. he ska ligg o dra in se över natta.

dagens dänga #36

Roky Erickson – Bermuda

köng

mikaela må vara dagens räddning. hon insisterade på att öppna restaurangen imorgon (kl 05.00) så jag slipper med andra ord! börjar tre timmar senare istället, MHM. jag älskar mina arbetskamrater. hemskt att johanna jobbade sitt allra sista pass någonsin igår, buhu.

gränslandet

okej. bussen härifrån ersboda går antingen 02 (uteslutet) eller 17 över sju. bussen från stan mot flygplatsen går kvart i åtta. 28 minuters marginal, det ska den väl då fan hinna! hoppas då FANIMEJ det. hatar att befinna mig i gränslandet, men mest hatar jag att löka på stan i tjugo minuter innan bussen dyker upp så jag får ta denna risk. i värsta fall ringer jag väl hasse haha.

dagens dänga #35

Kiwi Maddog – Don't You Know

bloody hell

jag jämför att jobba under charter på flygplatsen med att dö. hungriga alkoholiserade boskapsdjur. snart bär det av. avlidelse. jag tröstar mig med att jag knegar morgonpass imorgon och fredag. förövrigt så sökes fortfarande lägenhet!! help us. bästa tips får pris.

årets första bbq


titsdag

dagen har bara börjat men jag har redan hunnit städa, byta till sommargardiner, ätit lunch, betala räkningar och myst med dunderklumpen. kanske åker och hälsar på sweet seedarna i studion sedan.

sök hjälp

efter ikväll finns det nog ingenting jag kan göra för att förvåna alexander andersson. jag har alltså stått trängd med en nerspydd sängmadrass i duschen spritt språngande och försökt stampa samt krama ur den värsta odören parallellt med att jag själv duschade. fan vet hur ren jag blev efter den duschen. något så enormt ofagert. vänligen donera en slant till rädda barnen.

köttfest på veganverket

smygåt min skinkfralla på toaletten. kände mig som en jävla rebell.

dagens dänga #34

Bon Scott With Fraternity – Livestock

SWEET

åh elsies biologiska föräldrar väntar ungar igen, de är beräknade till den 18 maj = jag kommer utöka min familj ytterligare. bilden nedan stal jag från min kusin linns blogg. my precious med två av sina syskon. vem behöver människobarn när man kan ha kaninbarn?


mobajlen

alltså yes! mobilen har återuppstått från det döda. fy satan så viktigt. trodde jag skulle behöva punga ut för en ny trehundrakronors.


spårad helg

två hårda nätter och två extremt hårda dagar på jobbet. inte så läckert. gud vet om jag någonsin kommer kolla mot en öl någonsin igen. har förstört mobilen också, awesome. nu är det söndag och det betyder helg för min del. så jävla ägda.

HAHA


dagens dänga #33

The Rolling Stones – Shake Your Hips

buss


hunna

ja ni, jag huserade på scharinska igår. var någon slags assisterande dj haha. fan så fantasisk musik vi körde alex och jag. mycket beröm. fick tyvärr planera min kväll noga för att undgå att spåra totalt så jag slutade öla där runt 00.30 snåret kanske och levde på ruset därefter. är fan helt ok pigg idag trots att jag la mig typ 03.30 inatt. hehe. det mesta går efter tjugo liter vatten och två resorb. ska snart rulla iväg mot jobbet.

nu orkar inte elin mer

befinner mig i chock. överallt på facebook ser jag nu hur det ploppar upp bilder människor fotar inne på krogen, i detta nu! de sitter alltså inloggade på facebook på KROGEN och sänder in bilder! är det nya innegrejen?

HELVETE

har smått panik inför helgen. är egentligen ledig på lördag, MEN så blev ett pass uppskrivet på mig mellan 10.00-16.00 från ingenstans (vad i hela helvetet!) och nu verkar det vara på mitt ansvar att fixa in någon annan som kan jobba istället. lol. blir nog lätt på påskafton. jag har aldrig bett om att få vara ledig någonsin men nu är det fan någon annans tur att ta bördan. jobbar ju förfan ändå på söndag likt förbannat. är gärna ledig min enda lediga lördag någonsin. ganska komiskt att alltid samma personer måste jobba helg. variation tack.

avslappnat barhäng i unga dar


dagens dänga #32

Jim Croce – I Got A Name

os

åhhhh vad hände med onsdagssupen??!! det självklara valet förr, det inte så självklara nu. kukar. nästa onsdag ska jag fan ligga alkoholförgiftad. fast näe, jag börjar 0800 på torsdagen, MENS.

diger

har typ cancer i ögat. något är det iallafall. kanske inte tål smink, hehe. he rinn o svid som bara fan ibland, speciellt när jag vistas utomhus. pinsamt att varje gång man ska ta bussen så kliver man ombord gråtandes. (det är inte pollen, har varit samma probs i flera månader nu) jaja, fick ett coolt påskägg på jobbet som ser ut som typ något exotiskt djurägg. exotish.


middag hos olsson

värsta skönt att bara ventilera sig i sällskap med kvinnor ibland. som denna kväll. medans jag, jennifer och tilda väntade snällt så ställde sanna, frida och johanna till med lasagne. så fint.

halsarååå

förjävla skönt att vara ledig två dagar i rad, förjävla skönt. trist bara att verkligheten trots det kommer ikapp en. handla föda, städa svinstian och tvätta kläa är det man fått sysselsätta sig med under sin lediga tid. hjälpte t.o.m till med avloppsrensning igår. dog. förövrigt är det ju kul att man ställt om dygnet till något jävla pensionärsdygn. somna elva vakna nio vareviga dag ungefärligen.

nå freda


sjutusen solar


dagens dänga #31

Magnus Uggla – Riddarna Av Mörkret

dagens dänga #30

The Allman Brothers Band – Change My Way Of Living

finally

IMORGON ÄR JAG LEDIG! bilden är tagen måndagmorgon då inte mycket hopp fanns till övers ärlig talat.

H&M conscious collection

jag förstår inte. är det verkligen ett sådant tryck och efterfrågan på ett par shorts som ser ut som en virkad blöja? och att allt är vitt sedan, så opraktiskt. that's my opinion.

sympatisörer

det visade sig att missödet kring elsies svält engagerade många entusiaster världen över. hon har nu, märk väl, i kring fyra kilo foder till sitt fulla förfogande. tackar ödmjukast för donationerna.


airport security

nu är jag utbildad säkerhetsvakt/kontrollant, jösses amalia. du kan alltså kunna bli dömd för våld mot tjänsteman om du skulle få för dig att bete dig olämpligt mot mig på arbetet. hehe.

dagens dänga #29

Eldkvarn – Pojkar pojkar pojkar

dagens dänga #28


fittdag

idag kan jag inte leva med gott samvete. det har varit så överjävligt mycket i hjärnkontoret de senaste dagarna att jag inte haft tid att handla mat till min älskade hårtuss. elsie. jag har grinat en skvätt över detta såhär på kvällskvisten, strukit min älskade över magen och varit ångerfull. alltsammans är ju väldigt olyckligt. vill tillägga att hon ätit morötter och hö DOCK men inte pellets som är huvudfödan. tänker se till att alex står utanför djurmagasinet vid öppning imorgon för annars vet jag fan inte om jag kommer kunna sova inatt. själv har jag ju ett säkerhetsvaktsprov jag inte hunnit plugga till. blev ju dessvärre tvungen att jobba istället. efter en redan åtta timmar lång dag. istället för att prioritera elsies välbefinnande. aldrig igen kanoni.

dagens dänga #27

Robert Plant – If I Were A Carpenter

sitter och visslar till denna melodi:

Monty Python – Look On The Bright Side Of Life (All Things Dull And Ugly)


en klass för sig


hipn

jösses vad höften tagit stryk av allt stående på jobbet känner jag. har nog gnällt över det hela dagen men det är inte 3vligt. är dock inte helt uppgiven då allting inför morgonkvällen är fixat - biljetter och öl! kan för första gången någonsin åka hem direkt efter jobbet och börja kröka. ska fan lägga fram festskrudn redan ikväll.

cauwe

det är skrämmande hur beroende av koffein man egentligen är. skippade kvällskaffet igårkväll, stort missdag, för det var så mycket annat som kom i vägen och sedan blev det helt enkelt för sent. tidigt imorse vaknar jag av huvudvärken från helvetet, trodde på allvar att skallen skulle gå i två delar. det tog ett bra tag när jag låg där och redogjorde med mig själv om huruvida jag skulle orka stiga upp eller inte. nu dock har jag precis avnjutit min godaste kopp kaffe på mycket länge. 70/30 kaffe och vispgrädde. mmm. ovispad förvisso.

dagens dänga #26

Van Halen – Drop Dead Legs

onsonsons

kom just till insikt att jag f.r.o.m imorgon kommer jobba åtta dagar i sträck. mellan mån-ons har jag säkerhetsvaktsutbildning men det räknas ändå. katching! nu ska jag rulla mot körlektionen.

but meeeeem


spexarn


pensionärsjävel

gissa vad som låg i min matkasse efter att jag handlat på mitt älskade willys igår om inte ett storpack knäckebröd, smör, ost, gurka, tomater och kronhjärtan.

fiskanen

lagade till en så jävulskt smarrig sejfilé till middag. har tidigare inte varit något större fan av fisk annat än lax och strömming, fast, nu äter vi lyckligtvis så mycket goda fiskrätter på jobbet som gjort att jag lärt mig firrarnas ljuva konst. heja fiskanen! det är så kul med mat.

lyckan

är att plötsligt inse att det ligger en magnum strawberry white i frysen och väntar på en.


dagens dänga #25

Accept – Restless And Wild

dagens dänga #24

Kiss – I'm An Animal

hmmweeeeeeeeeeeee

groteskt härlig och behövlig dag på spa! känner mig pånyttfödd förfan. har skrubbat döhud, simmat, ätit och legat på vattenmassagebädd. enda minuset var det unga paret som slickade o slafsade på varandra i baltiska havet. nu väntar middag hos svärfar och sedan ska vi fira att granath kommit hem från thailand!!


spa

good news. imorgon ska jag med familjemedlemmar på iksu spa för en hel dags slappande med lunch och bad. kanske slänger mig på solariebädden också, vad vet man. avundas annars folket som jobbar där, fatta skön arbetsmiljö. det känns som att man befinner sig på badhuset i spirited away när man vandrar omkring i de olika korridorerna. man kanske skulle satsa på att bli spaterapeut ändå.

sjukstugan

varför i kristu namn köpte vi inte hem gotta när vi var på affären tidigare? skjut mig. känner inte taggen på att äta ur elsies två kilos morotspåse.


dagens dänga #23

Roky Erickson – Don't Slander Me

graveyard 110331


RSS 2.0