braaa väder

näe, gud vill inte att jag ska hämta ut min iphone(!!!) att cykla hem i detta skyfall var fan helt åt helvete. fick fiska fram arbetströjan ur väskan och torka mig i plytet SOM BA RANN flertalet gånger under färden. nu vill jag på preem fort som satans jävlar men detta hindrar mig! JÄVLA VÄDERGUD!

försök att inte bli glad!


Din order har lämnat Telias lager.

AAAAAAAHHH!

LOL


nallebilder


gud hjälpe

nu tar jag mig en paus. har stått och gjort bra många smörgåsar nu i tri-fyra timmar. vill förtälja en sak för er också, och det är att jag råkat falla för snus. ja, snus som jag kastat upp av vid blotta tanken för inte så länge sedan. jag skyller helt och hållet denna nya vana på senait. humöret har dock blivit mycket bättre av att jag nu kan missbruka nikotin även på arbetstid.. jag gör alla på denna arbetsplats, inklusive besökare en tjänst.

JAVISST JA, SCHARINSKA IKVÄLL? JA? BRA.

musik om morgonen.


heeeeeej

jag tror att jag somnade innan klockan slagit 20.30 igår kväll, braaaaaaa utvilad! så jävla skönt!!!!!!!! snart ska jag ringa taxi hihi. godmorgon fyllskallar.

fis

jag lämnade kvar cykeln på jobbet idag så inatt/imorgonbitti åker jag taxi, HAHA. kösta va de kösta vill, jag rör mig fan inte en meter till i 98% luftfuktighet. när jag lämnade kåken imorse var det förövrigt efterfest ute på gårn. läckert.. imorgon super jag skallen i tusen bitar.


getting better - beatles


rest in peace elin ida johanna niskanen

jag vill ingenting hellre än att den här helgen ska ta slut OCH jag hoppas innerligt att grannarna håller sina käftar inatt. draaa ni åt helvete.

sådant som jag lyssnar på i hemlighet.


aja


huh

tröttare än ett helvete, finnig, hungrig, mensen som flödar och en släng av sjuka. inte så bra laddad. radio umeå spelade dock who put the bomp idag när jag var som allra lågast.


jag hoppas att linda läser detta.

http://vk.se/Article.jsp?article=470433

trosorna på huvudet.


åh

jag vill vara amanda schulman. tänk att få äta charkisar med alex.

:'(

n/19428_1313987377.gif

sailor moon-svettdroppen


fedt

det blev nygräddade scones och en kopp kaffe till middag.


ja

går ned till ica. helt utan syfte. får se vad jag kommer hem med.

gummans nya kåk


söndag

bra lycklig när scharinska ska hålla öppet på söndag. passar ju mig utmärkt då jag jobbar 04.45 - 13.15 både lördag och söndag, och alla andra helger under året förresten. det är på tiden att vi som arbetar cp får ha skoj!!!!!! SÖNDAG IT IS.

hand of doom


looollolololol!!


satans vackert

(ignorera det horribla bildspelet)

so many activities!


ha-ha


unna

braaa laddad på en tatuering eller en iphone. helst bådera.

fan i helvete

jag ligger i soffan och försöker intala mig själv att jag är trött men det är jag inte. vilket inte är konstigt då detta vansinne strider mot människans natur.

cac


story of my life

det är lördag och snart läggdags här på rågången 19. men först, se en dokumentär om black sabbath på svt2. ja, jag börjar jobbet 04.45, sedan har jag helg.

hej


this might work.

jag sitter, tragiskt nog, och lurar i hur jag på smidigaste möjliga sätt ska hinna ta mig ut i svängen ikväll. om man slutar 22.00 som jag nu gör. jag har kommit fram till att det bästa måste vara att göra sig iordning någorlunda innan jobbet, åka flygbussen istället för att ta cykeln och hoppas på att linda, min kära arbetssyster, erbjuder mig skjuts hem. på så sätt borde jag vara hemma strax efter 22.00 och har således en HEL timme på mig innan jag borde börja tänka på refrängen.

unna sig


brix shall be shat.

en promenad tillsammans med ariam efter kneget med deep talk och berusningsdryck var precis vad jag behövde denna dag. imorgon ska jerker och jag gå på stan, och som jag längtat! minns inte när jag var down town senast.

hilarious


hjälp

detta är min lillasyster odile och jag blir rädd för hur lik hon är mig.

less

jag kommer gå in i väggen snart. återgår nog strax till mina 20 h i veckan.

you've got a way of lifting me up, instead of bringing me down.


duktig fuktig mamma


huh

idag står "rengöra avloppen" bland mina arbetssysslor. en dolk i ryggen.

ingen ro

ikväll slutar jag kneget 23.30. det är en sann historia. jag hinner bara hem och vända sedan ska jag vara tillbaka 10.00. på söndag har jag en good ol' 10 timmars dag. hejdå helgen. jag kommer bo på flygplatsen.

!!

-

dagen

alltså världens bästa dag!! först var familjen på fika hos lillfarmor som man träffar alltför sällan. av henne fick jag, förutom gofika, en jofama mockajacka hon tyckte satt illa på henne!!!! what!? den är så fruktansvärt fin. när jag kommer hem och loggar in på internetbanken så ser jag, och döm om min förvåning, att jag fått skatteåterbäringen! jag som varit inställd på att jag inte skulle få ett sketet korvöre!! ***den materiella lyckan*** detta KRÄVER en pilsner.

paradrättn


unts unts


rip skjortan


pärlan


ujuj

igår medverkade jag i mitt livs första pokerspel och åt världens starkaste ost. (true story) den brann på braaa!

truet på livet

legendary

litt kräft


trägårn


fyhelvete

huh, pigg efter fem timmars sömn. nu ska jag bara jobba i tio.

he tar se


seafood

jag lirar vit helg detta veckoslut. det är första gången på säkert en tri-fyre år. det känns faktiskt helt OK när man vet att man har en ledig måndag och tisdag framför sig. speciellt då det ryktas om kräft- och surströmmingsfestligheter och förhoppningsvis en stugvistelse. min kärlek till seafood växer sig allt starkare. for your information så spisade jag räksmörgås samt skaldjurspaj igår, fiskpinnar idag och häromdagen torsk.


rgsg

n65aa8_Lets_all_help_norway.png

camel2die4

Zack.jpg Zack de la Rocha
Zack de la Rocha

lunchdejten


os

åh jerker är bäst. imorgon ska vi ut i city neonan och vara drägg.


something's gotta turn out right


asdasfd

så det är såhär trist man har det om kvällarna då man inte knegar. började sju imorse för ovanlighetens skull. det kändes lustigt att sluta för dagen innan man egentligen brukar börja, och nu känns dygnet bara fel. vill gå och lägga mig. för. ljust. ute.

torsk på torsk

kan det bli middagstid NU så jag får börja dona med min lime- och mango torsk!!!!!!!!

och grattis till mig och alla andra elinar som hade namnsdag igår.

screw 'em up and plug 'em in


RSS 2.0