hahaha


valbürg

jag försöker lägga upp en smart plan inför morgondagen, en dagssup känns mest lägligt med tanke på att jag måste kliva upp klockan sex på lördag. om jag börjar dagen tre och avslutar kvällen elva så borde allt vara frid och fröjd. bilder från förra valborg, blir samma gäng i år fast med sämre väderförhållanden!
fittdag

- huset hade stängt av varmvattnet imorse, det visste inte jag så jag dog i duschen.
- betalade 200 kr för mycket för ett paket jag hämtade ut
- gick och fixade det men pengarna har inte kommit in på mitt konto ännu??
- om pengarna inte kommer in snart tar jag livet av mig
- man ska aldrig beställa något från nätet, går alltid åt helvete

imorgon är jag iallafall ledig!!

yr.no

gammgo regn och två grader på fredag, kanske är lika bra att man jobbar på lördag ändå. dogge doggelito var förövrigt på hotellet idag, HA-HA. köpte annars de där crocsdjävlarna jag talade om tidigare, sved i plånkan. hade kunnat unna mig tio öl för de där kronorna.

ultimat chill


supper

nu har jag varit på äckel-ica och handlat kvällsfika. har tänkt börja äta det med start nu. har nämligen inte ätit något vettigt efter middagstid sedan jag flyttade hemifrån, så ja, det är en del jag har att ta igen. det, mina kära vänner, är vansinnigt att man inte äter oftare. speciellt med tanke på att det är det mest fantastiska man kan göra. att äta.


akodadls

nu förstår jag att människor som arbetar faktiskt kan tänka sig att använda crocs. mina fötter har dött. skall köpa mig ett par egna. for realz. hur jävla fula de än må vara.


vilken kvinna

grinar


öl
rastn

nu är jag hemma på lunch. fast lunch känns väldigt onödigt med tanke på att man fikar sönder där vid tio tiden. far mest hem för att bajsa. ikväll ska jag dricka massvis med öl.


the jerk store called


bibsan

igår var bra. bibi och jag hade en helkväll ihop. först satt vi hemma hos henne och sög i oss av guds brygd, sedan styrde vi kosorna mot scharinska. festligt! fin tjej det där. det sa som bara klick. sov förövrigt tre timmar inatt, ehe. klarade ändå hela arbetsdagen (y) köpte två maxburgare påvägen hem för att styra upp humöret, SÅ. JÄVLA. GOTT.
shuffle

alex och jag har musiktorka, dvs vi vet inte vad vi vill lyssna på. därför kör jag på det viset att han får välja ett nummer mellan 1 och 470, det antal artister jag har på min lastfm användare. vi har hittills betat igenom både fool's garden, slayer, little richard och grand funk railroad. detta är fan både roligt och varierande.


vårdängan

ignorera det fruktansvärda bildspelet som inte har något med låten att göra.


första dagen på praktiken

allt rullade på bra. fint hotell må jag säga. lite jobbigt då man själv ser ut som något katten släpat in.

sick for the cure

efter en något spartansk nudelsoppa innehållande tre kryddmixar av kryddan 'kryddstark' mår jag nu betydligt bättre. imorgon är jag tiptop gissar jag. high five.


endast niska är vaken

life of elin. klart jag ligger och dösvettas och snorar och har mig. la mig klockan tio, kan fortfarande inte somna. kommer måsta sjukanmäla mig imorgon. jag hatar mig själv och min kassa tajming, hade sett fram emot morgondagen!! fy fan, detta är bara för överjävligt. serri hoppas jag dör.

lite fredag


sweet seed

mina bröder spelar i det bästa bandet västerbotten har att erbjuda. de tävlar för vårt län i uddevalla om en månad. so proud! de kommer ta hem hela skiten.

lördag

det blev lite festligheter igår trots att det inte skulle hända. nu mår jag om möjligt ännu sämre. penicillinen, alvedonen och nässprayen är mina bästa vänner. kan inte vara sjuk på måndag. haha såg förresten dom kallar oss roliga tidigare idag, älskade johan glans och david batra var gäster. dog, älskar er.

killed by death

ligger på dödsbädden, minns inte hur det var att vara sjuk. roligt att jag missar sandras inflyttningsfest imorgon. roligt att jag är i otakt med mina bidragsansökningar. roligt att tvättmaskinen rev sönder mina jeans. roligt att jag lever.

hoff who?

vad är hoffmaestro? kan någon berätta? denna hype kring detta hoffmaestro måste få ett slut.


hrhhe

nu är det på riktigt, den 25.e maj kommer mark hit, ända från australien, och stannar i två veckor. börjar se fram emot det riktigt mycket. det känns overkligt men jävligt bra! annars börjar jag på att bli sjuk. inget hopp där. har bestämt mig för att ta det lugnt hela helgen. ikväller far jag och kurerar mig hos mormor och morfar.

lättnad

har nu praktikplats från och med måndag till på obestämd framtid. tack gud. har även skaffat visa kort idag, kände att stunden var kommen big time.


chili con carne, tortilla och gräddfil


crowcrow


fläsktårta

fick ett slag från af idag, slog ett extra slag tillbaka. skulle inte vara i kretsen om jag så vore rsbunden.


pookköl

troligt elin niskalelle precis beställde ett par skor. händer inte. var nog mest för att de var rabatterade 50%, 199 spänn känns överkomligt. dessutom får man med ett handduksset i 6 delar på köpet. snöra de gamla menstrasorna åt helvetet.


aldrig igen?

hehe. sketch igår, träffade mycket trevligt folk men var tyvärr inte riktigt in the right mood. det får vi lösa tills på fredag. ps hoppas ingen såg min vurpa när jag skulle kliva "av" båten. epic failure. halt och brant, såg nog ut att springa på rullband. var ju också roligt när jennifer och jag låste in oss på toan. dörrjävel.

apförfest, coronamy precious

har suttit och kollat igenom och sorterat mina lps ikväll. börjar få ihop ett gäng. den 25 april är det skivmässa på nolia igen. big spendah' då.

1. the spotnicks in spain - bailemos con los spotnicks, 1963
2. the best of the kinks, 1966
3. dr. hook & the medicine show, 1969
4. ted, 1973
5. david bowie - pinups, 1973
6. lynyrd skynyrd - second helping, 1974
7. the osmonds - around the world live in concert, 1975
8. electric light orchestra - a new world record, 1976
9. ted gärdestad - franska kort, 1976
10. pussycat - smile. georgie. mississippi u.v.a, 1976
11. rainbow - rising, 1976
12. uriah heep - firefly, 1977
13. abba greatest hits, 1972-73-74-75
14. supertramp - breakfast in america, 1979
15. best of scorpions, 1979
16. the best of bowie, 1980
17. ozzy osbourne - blizzard of ozz, 1980
18. black sabbath - heaven and hell, 1980
19. def leppard - out trough the night, 1980
20. rainbow - difficult to cure, 1981
21. rainbow - straight between the eyes, 1982
22. trust - savage, 1982
23. accept - restless and wild, 1982
24. manowar - battle hymns, 1982
25. riot - restless breed, 1982
26. flashdance soundtrack, 1983
27. staying alive soundtrack, 1983
28. zz top - eliminator, 1983
29. twisted sister - stay hungry, 1984
30. gary moore - wild frontier, 1987
31. manowar - fighting this world, 1987
32. michael jackson - can't stop loving you, 1987
33. europe - out of this world, 1988
34. guns n' roses you could be mine single, 1991
35. abba gold greatest hits, 1992
36. alannah myles - rocking horse, 1992
37. def leppard - adrenalize, 1992

90s

jag har gått och blivit sjukligt nostalgisk och sentimental. sökningarna på tradera har spårat. spice girls bilder, pogs och gogos är väl några av de mest allvarliga. vill ändock ha allt till minne av den svunna tiden.

avhopp

efter en lång och mycket smärtsam dag känns inte öl annat än helt rätt. pripps blå hallåhallåhallå. ses väl på pipes eller olearys ikväll.


hej


har jag 10 följare via bloglovin?!! sist jag kollade, dvs för någon dag sedan, hade jag bara 8. lyckan! några är ni som vill följa mitt sporadiska och ofta depressiva bloggande trots allt. här har ni en låtjävel och något att skratta åt.
prisa gud

tiden går så fort! om två månader sitter jag på flyget ner till stockholm, ser kiss och sätter sprätt på min skatteåterbäring.

quinna hora

haha tjejer ibland. de har en sådan falskhet och ytlighet som en kille aldrig någonsin skulle kunna få. det är alltför ofta jag skäms över mitt kvinnliga släkte. jävla flockdjur. längtar tills mina s. k jätteunga omogna tiny winy vänner växt lite så vi kan gå på värda krogar tillsammans och spy ikapp.


kalsong

alla mina trosor ligger i smutstvätten, verkligen alla. så nu har jag inget annat val än att bära alex kalsonger fram till på onsdag då tvättjäveln är ledig. skoj.

klk

har varit berusad sedan i onsdags, ikväll är det dags igen. skabbräv.

kicked in the teeth

ofta systembolaget har stängt denna dag. så helvetes idiotiskt. det är bara i sverige man ska behöva vara med om sådant här.
RSS 2.0