bodabo

det blir imorgon! WÄÄÄH mottog precis ett sms som bekräftade. blir fan djävligt mycket imorgon dock, besiktning av min gamla lägenhet, arbetsintervju och mitt i allt detta flytt. fast jag är glad, nu faller allt på plats.

måndag

stress. idag måste vi gå på djurmagazinet, handla på willys samt tjuvkika på vår nya lägenhet - genom fönstren. vill se hur långt människan kommit i flytten. får inte bli ertappad, hade varit pinsamt. med mycket tur får vi flytta in imorgon, mest troligt inte.

nynaziskanen

det är jag på bilden, true story.


HAHA

så. jävla. roligt!! jag hittade min gamla mp3 här bland lådorna hemma hos mamma. senast uppdaterad i årskurs 8, alltså för fem år sedan. senast ändrad: 2005-05-15 står det. KAN NI FÖRSTÅ? snacka om att ha legat bortglömd sedan urminnes tider. fast då slår det mig, fan vad bra musiksmak jag hade redan då. pärlorna här nedan bland annat. i love me.


hejdå lunda

ja då har man lämnat hedlundavägen för all framtid. har just packat in mig i broderns rum och blir kvar här tills på tisdag eller onsdag beroende på när fanskapet tänkt flytta ut. gehewgh. nu ska jag vila ryggskottet, hjärnblödningen samt magsåret tills det är dags att duka fram surströmmingen.


mhmm
grattis månsa

trevlig kväll igår. blev bjudna på buffé av måns trots att det var HANS födelsedag. djävligt bussigt. djävligt gott. resterande tid lyssnade vi på nasty music som rockade röv!

I want to be with you everywheresätter kvällens mood


tagga livet

stackars elsie i buren till höger.


hej sömnproblem och förbannat seg bank

det är allt oftare som jag inte kan somna innan fyra bläck om natten. det hela blir om möjligt mer frustrerande då jag inte ens föga lyckas bli trött. det spelar alltså ingen roll hur många vakna timmar jag samlar på mig. jag konstaterar bara det faktum, att jag är en supermänniska, och går vidare i livet. en annan sak som är helt åt helvete är att alex seb-be bank ligger två dygn i förväg min swedbank. är bara en tidsfråga innan jag byter till ett mer seriöst alternativ. något som inte är komplett oförklarbart och idiotiskt.

hanson brothers

den som inte var kär i taylor hanson och denna låt 1997 är sjuk i huvudet.ute faller skotra

sitter och lyssnar på klassiskt samtidigt som jag bävar inför mycket kommande tvättid. det hela kanske hänger ihop..


vad gosan blivit stor!vans

idag råkade jag få nya skor, av misstag. de var tänkt åt alex MEN de var "tyvärr" för små :] 130 pix på tradera (frakt inräknad), splittrans nya. nu ska jag lätta på samvetet - alex ska få chips.


r waters

att inse att roger waters the wall konsert i stockholm har biljettsläpp om två dagar. att inse att priset inte är att tala om. å andra sidan kanske ekonomin tillåter detta innan den 4 maj 2011. nu måste detta ur mina tankar innan jag dräneras fullständigt på energi.


AH

THIS COULD BE MY BIG STEP FORWARD.

bläk

usch. tittar på gamla bilder och tänker tillbaka på goda tider. alltför många har man inte sett på länge, misär verkligen.


FYHELVETE så maxat


hm

måste säga att hm har gått upp sig! svårt att hålla fingarna i styr inne på online shopen hehe. klickade precis hem en tröja, ångrar mig inte. två nya plagg i dolcegardan woo.

sweet20seed

thank god

IT'S BLOODY FRIDAY. sjukt taggad på vad som komma skall denna afton mina tjejer. sitter och dunkar foreigner med min kaffedrink nu och ska strax rusa mot bussen och nattliga äventyr. glöm inte sweet seed 2300 i döbelns OK?

(olsson blott sexton eller sjutton år)

rööööj!!


mänty

dåålig kusin man har som bjuckar på maxmat när ens egna plånka ekar av tomhet. bästa fina. sådana små grejer som värmer i hjärtat.

hangaround

åsel dyker upp där man minst anar.

filmer som visas alltför ofta i tv

mumien
50 first dates
analyze this
the fast and the furious
face/off
gone in 60 secounds
hide and seek
kingdom of heaven
resident evil
happy gilmore
con air
coyote ugly
silence of the lambs
die hard filmerna

kalla mig nörd men detta är fakta.

haha

jag är nog den enda jag vet som går UPP i vikt under sommarmånaderna. skärpning nu. den 1 september börjar jag promenera en timme om dagen + köper gymkort. kanske. promenaderna blir iaf av.

btw, vad tänkte brad pitt när han bytte bort aniston mot chicken ass lips? det har jag aldrig förstått. vhem er den idiot.

90s

när man lyssnat sönder 60-, 70- och 80- talen återstår inget annat än 90-talet. det är vad jag gör nu och jag erkänner att nittiotalet är bäst. det enda årtiondet man faktiskt, på riktigt, kan relatera och känna igen sig i. man minns och man njuter. tackar mtv för alla eftermiddagar i soffan.
hairdo

ahhh jag är så jävla less på mitt hårsvall nu att jag inte vet vart fan jag ska ta vägen. blir nog kortklippt snarast. PENIS vad skönt det vore. less på att stå och torka håret i timmar, less på att platta skiten, less på att det är nött och risigt, less på det är tjockt. framförallt less på att det är långt. längre än vad jag orkar med. guuud. varför vill man ha hår på skalpen överhuvudtaget, EN JÄVLA BÖRDA VAREVIGA DAG.

eldorado vs euro shopper

eldorados snabbkaffe och euro shoppers motsvarighet är verkligen himmel och helvete. förstnämnda är som att sörpla på något allsmäktigt medans euro shoppers får en att vilja bränna hela tarmfunktionen i samband med en helt traditionsenlig indisk såkallad likbål.

celebrity rehab

vilket underbart program. fastän jag ikväll bröt ihop när layne staleys mamma nancy kom och pratade om sonens död inför forna bäste vännen mike starr. FY FAN. länge leve alice in chains.


from lunda to boda elin 2.0

nu är det helt plötsligt bara två veckor kvar till flytten. alldelens nyss var det tre långa månader. har insett att vi nu måste börja packa ihop våra liv. för den här gången. och packa upp dem igen på ersboda. fina boda.

är det någon som har ett litet köksbord till salu?

ölpicknick - wolfmanhej bibi

ingenting speciellt. var nyss på bolaget. fezta ikväll?! hann inte svara på fejsan.

matmeister

igårkväll blev jag medlem i någon matklubb på nätet, i brist på annat. la in några av mina favoritrecept och tänkte inte mer på det. precis nyss såg jag att sjutton stycken sparat dem i sina egna kokböcker :]:]:] masterchef. det tyckte jag var lite roligt.

dp

sitter och smyglipar till dolly parton. hennes säregna röst och känsla har aldrig riktigt slagit mig förr. åh jolene.


friday the 13th

oväntat att jag skulle vakna 07.40 idag bara för att det är fredag den trettonde. nåväl, elsie får iallafall sällskap.


djez

åh herregud. på mammas gård finns det klart ett gäng nötter. i tisdag satt jag, alex, tom och arvid och drack lite, hade bakgrundsmusik och konverserade (INOMHUS). då har hönan med de femton små pissande hundarna på andra sidan gatan påstått sig ha hört oss och gjort min mor upprörd. förstår personligen inte hur detta kan vara varken en fysisk eller psykisk möjlighet. gissar på att de är av det slaget som sitter med kikare i fönstret och stirrar på grannarna. om det nu var så överjävligt jobbigt att leva för den stunden så kunde väl crazy dog couple förslagsvis kunnat komma över och bett oss hålla käften. men de vågar de inte, istället går de på mamma när de är i "överläge". snyggt. om jag blir likadan när jag är SÅ gammal. manad, döda mig.

då älskar jag mina egna grannar. vi måste ha levt rövare här 500 gånger utan en enda tillsägelse. inte ens en hint.

(vi är inte de enda på gatan som festar till det ibland. det är dock bara vi som stör eftersom övriga grannar gaddat ihop sig i någon slags überpatetisk pakt. vår familj brukar ha överseende när andra vill ha lite roligt. det är vi sorgligt nog ensamma om.)

kinesiska jumbo

har idag haft tät telefonkontakt med mamma. alla samtal gällde årets kräftskörd. de bästa ska jag ha. inget annat än de bästa. tur att man har en underbart snäll mamma som tar omvägar för att de bästa inte fanns på mitt skit-ica. tack! ett helt kilo är imorgon till mitt fulla förfogande.


sofistikert

har hittat mitt nya vin. drostdy hofs röda. det, tillsammans med massvis av kräftor och västerbottenspaj är vad jag har att se fram emot på torsdag. kanske lite surströmming också om jag har tur. fram tills det får man försöka svälja surnudlar med någorlunda aptit.

vampires suck

AHH ska så se vampires suck på bio! så jävla otroligt att någon känner lika mycket hat till detta fenomen som jag gör.


min nya bästlåt


feast n' gain

nyss bakat typ fyrtio chokladbollar med kokosflarn. heavenly. planeras tryckas lagom till sopranos senare. innan midnatt skall ALLA vara väck. feast n' gain.


machosallad


fucking

skulle ni kunna flytta på er? vi ska till alanya och knulla.

74' - 75'

AHHH SNART FLYTTAR VI!! längtarrrr röven av mig. det första jag tänker göra är att fixa egengjord pizza i vår uuugn!! sedan ska jag bjuda familjen på fonduefest. nu ska jag kolla blocket och ikea. YAY! det här firar vi med lite gamla bilder från besök i huvudstaden.

kuriosa: vi = två år på torsdag. hihi. och tänka sig, vi har aldrig gjort slut för att sedan bli tillsammans igen. inte en enda gång. så som alla andra verkar få det att funka.


spelin

vad är bättre en lördagkväll än att låta duellera mot lika torra individer som mig själv på vetgirig.nu? vad har hänt? jag har börjat läsa, lösa korsord och nu detta. stimulera intellektet.

welcome to my nightmare

jag är dank. ikväll ska jag vara nykter och tråkig. kaj modin.

axplock stugan
tjockdatorn

finaste datorn jag haft. (med den obligatoriska kaffemuggen vid sin sida) må du vila i evig frid.


oh my god he's the best!


I brought these gifts for you, they're up in my bum

vad skedde med öl fyra dagar i veckan? saknart. ring mig om du är downs.

ost och skink köttbullar

finns det något godare på denna djävulens jord? svar nej. köpte upp hela lagret på ica gourmet idag. nu fanns det ju visserligen bara två paket kvar men ändå. fortfarande.

vulgar

satt tidigare ikväll och ögnade igenom min blogg. och fan, det slog mig hårt i bakskallen, den var roligare förr. mer sarkastisk. mer negativt vriden. mer jag. to hell with this. nu ska jag skärpa mig.

tumör


en månad kvar

nu är det precis en månad kvar till flytten, TAGGAT! och sista hyran här på hedlundavägen är betald. det kommer bli så bra, så bra. en frisk nystart på livet. inte ens hösten och vintern som väntar rör mig ryggen.


man blir ju nästan religiös


haha vännen


sunday bloody sunday

bibi hade med sig en överraskning från croatia! finfotlänken. hon hade ett likadant, bundisbanden. förresten, på onsdag åker jag till stugan och stannar två, tre eller fyra dagar.RSS 2.0