güt dag

idag har det varit en vintermysig dag. alex och jag har gjort ersboda, dvs besökt myrornas och h&m. vi köpte varsin jacka, båda för halva priset på h&m, jättetjusiga! när jag stod därinne vid ett ställ med jackor så hör jag till min förvåning en kvinnoröst säga "elin!", där stod sanna o i klassn, kollandes på en marinblå jacka som hon var sugen på. det kändes lite lagomt awkward att jag inte sett henne när jag gick till stället men vaffan! hej sanna :)

javisst ja, igår bokades två biljetter till ac/dc den 20 februari i globen! AWESOMENESS. detta har alltså varit min dröm sedan jag var 11 år cirka. det var då jag, tobias och andré började lyssna på highway to hell och andra dängor i bilen påväg till stugan samt övade in duckwalk framför teven!

grotesco

jag fick för mig att kamma håret i mittbena, något jag
mest troligt aldrig kommer utsätta mig för någonsin igen.
jag ser ju förfan ut som en helt annan männisch.peter says hey

……………………..._,,,...,,,_……………..
…………………..,-‘´ . . . _,,,,,';:-,………….
………………..,-(c\ \`;-=´,_,-~-, \`………...
………………,/ . . .¯'\, º ,/.‘-~°,‘ .¯`’,………
……...…....../ . . . . . .¯,_ ~--~’,, . . .'\.….........
……………..| . . . . . . . . ¯¨¨¨¨¯,/ . . . .|............
………….....| . . . . . . . , . . . .`’-, . . . |.…........
……………./\ . . . . . . .”-,,,-‘,,-~’ . . . '|.............
………….,/’`\,`’-, . . . . . . . . . . . . . . /\….........
………..,/’ ,- `’-, `’-, . . . . . . . . . . ,-‘´,/`\….......

wednesday morning 3 am

gårdagens slit belönas med ledighet idag. eller ärligt talat så vet jag faktiskt inte, jag bara antar det. det är något jag känner att man förtjänar efter månader av närvarande. idag vaknade jag runt tolv, gick till köket och såg till min förtjusan kaffe och brownies som väntade på att förtäras på köksbordet, yummo! inte nog med det, ikväll ska alexander och jag äta middag på great eastern och det känns inte alls pjåkigt. planerar att äta tills jag stupar. måste dock erkänna att jag saknar smaken av thailändsk delikatess från thaiköket som finnes på sandahöjd, dit ska jag inom snar framtid. och ja, mitt liv går ut på mat och dess olika exotiska smaker. ska nog bli matkritiker när jag blir stor.

creds till midgårdsskolans musikklass och dansklass årgång 06. gårdagens premiär av deras slutprojekt var riktigt bra, bäst var tolkningen av aerosmiths låt cryin', jag blev frälst!

vildhavre

min fråga till allmänheten är, vem fan är det som sprider runt sitt vildhavre på midgårdsskolans toaletter? igår morse möttes jag av en enorm stank, som en knapp sekund senare kom att resultera som ett slag i ansiktet på mig, när jag oskyldigt tänkte besöka toaletten för att snyta mig. den första tanken som slog mig var vart denna mycket groteska odör kommit ifrån och jag kollar snett ner, i toaletten. innehållet ska vi inte tala om, jag kan bara meddela att dess väggar var av annan kulör än vit. samma sak hände jennifer fast på en annan toalett vid senare tidpunkt. stig fram du som sprider denna skräck på skolan, eller stanna åtminstone hemma.

treasure

idag är det den första dagen jag kunnat koppla av, ingen sovmorgon på hela veckan. det var så förbannat skönt att somna 23.00 igår kväll och vakna upp 12 timmar senare med min skatt vid sidan om. att det dessutom var dubbelavsnitt av family guy lämnade ingen av oss besviken. jag har pengar, jag är rik, jag ska unna mig något.

lois: "please... please... we can't take anymore shtick. please just tell us, is peter healthy?"
doctor: "oh yeah, he's fine, he's just really fat."
peter: "am I fat? oookeey, this is news to me. boy, this is more awkward than having sex with a rhinoceros who doesn't love you anymore."

FREITAG

det betyder för den sakens skull inte att dagen varit till belåtenhet. samtalade med mr brölle på bussen påväg till skolan som höll med om att det är ett helvette att alltid behöva stå i bussen. han gav även ganska glatt beskedet att engelska nationella är ganska drygt, redan då kände jag mig glad inför provet jag skulle komma att skriva 10 minuter senare. nu är det ur världen och det är ju skönt, åtminstone den skriftliga delen. cold november rain, piss och blåst när man skulle vandra till stan efter skolan, died a little inside. jag och jennifer såg femmans buss glida förbi bortom krönet när vi passerat genom viadukten (?) som leder mot hagaskolan så vi sprang till närmsta busshållplats och åkte buss in till stan. något ska man väl förfan unna sig. imorgon ska jag och alexander jobba, med start klockan 08.00 djezuz.

evk

jag är så jävla stolt över mig själv. hade evk (elevvårdskonferens) uppföljning i eftermiddags och fick bara höra positiva grejer och hög närvaro hade jag också. för en gångs skull slapp jag ta emot bajs från alla håll och kanter. om man jämför med hur jag skötte skolan för ett-två år sedan så har jag gjort en rejäl uppryckning! jag har idag även suttit i ett antal timmar och skrivit nationella svenska B, det kanske till och med gick bra. detta skall firas, jag vet bara inte hur. kanske ska jag lyxa till det med en coca cola när det börjar närma sig kvällskvisten. nu väntar två avsnitt gossip girl samt otaliga avsnitt sopranos hehe. det har förresten varit världens mysigaste när alexander i princip har bott här i två dygn. any time hjärtat.

dagens kom ihåg: ta med steinbeck till skolan imorgon, krav från bibblo

Farsdag

söndagsmorgon och livet känns inte så förbannat pissigt och fyllt av pest i alla dess former, för en gångs skull gör det inte det, flyyyyt. snart ska familjen styra kosan mot ålidhem närmare bestämt till mors mor och mors far, smarre farsdagsfika står på schemat! jag ser framemot att höra morfars ordvitsar och historier, han är den roligaste som finns! haha. om alexander läser det här : tjena kexet, sitter du där o smular?

fuck yall

ett stort tack till alla som lyckats förstöra samt förpesta min kväll. man ska aldrig lita på någon eller något. planen är nu att jag och min medkrigare jennifer ska ta bussen linje åtta ner till stan, hyra en filmjävel och som grädden på moset bolma cigaretter tills vi trillar av pinnen. göra det bästa utav kvällen helt jävla enkelt.

fukkas

Mark

mark säger (15:57):
snow is very mystical to me
mark säger (15:58):
it's like the walls of a freezer yeah?

så mycket vet australienare om snö, lyckans ostar.

Jennifer

Mitt samvete tar mig. Tanken av att Jennifer sitter ensam i ett ljudisolerat rum bakom helvetets portar gör mig illa till mods, tanken av att hon själv sitter och spånar fram ett manus kring Patrick Swayze är något hon inte förtjänar att utstå. Nu har jag fått en ny insikt, hon ska även vandra till Mr Steinbeck all by herself och skriva ett prov om Branches of Goverment. Hoppas hon tar sig i kragen och bränner hem på whiskeyflaskan. Jag önskar henne all lycka i livet. Febern tog mig.

Anthony Junior

Sopranos KUNDE bli bättre. Att beskåda Anthony Junior Soprano
 beklädd i en tröja med panteratryck gjorde min dag.
Zombie

Har aldrig varit såhär less i hela mitt liv. Jag minns bara att klockan var kring fem när jag började slumra in, väckarklockan ringde sju, gav fan i det och klev upp åtta. Lindrig skolångest, jajuste. Kunde väl faktiskt inte bry mig mindre om att jag missar dagens första lektion. Straight to JiBe direkt man kommer till skolan, swell...........

Skrumpen

Tänkte bara meddela herrskapet att det blev alternativ nr 2, aldrig mer. ALDRIG. Min lever har tagit stryk under denna vecka nå jävulskt. Min maaaaage. Nu blir det kolla serier (sopranos, gossip girl, 90210) samt dricka grönt te.

RSS 2.0