natta

elva timmars ostörd sömn denna natt, nått så jävla otroligt. förutom när jag vaknade fem imorse av att det drippelidroppade på fönsterbläcket, klarar inte av rytmiska ljud i det tysta. klockor är alltså bara att glömma i detta hushåll. öronpropparna fick åka på igen men trots det, en bra natt.

jag får sluta helt med propparna snart. minns när jag senast var hos doktorn med öronbesvär att det berodde på att jag missbrukade öronproppsanvändandet. det blev en penicillinkur.

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag klarar inte heller av störande rytmiska ljud som klockor. Har jag väl hör en klocka så ligger jag och lyssnar på det ljudet. Så skönt att man kan plugga in öronproppar och stänga ute störande ljud när man ska sova. Testa apotekets rosa öronproppar av vax om du får problem med vanliga skumproppar. Själv så¨fick jag ont i öronen av skumpropparna efter några nätter i följd. Däremot vaxpropparna kan jag sova med varje natt. De är verkligen hur sköna som helst. Man känner knappt att man har dem i öronen utan allt blir bara så underbart tyst.

2011-03-08 @ 23:16:46
Postat av: elin

skumpropparna är inget att hänga i julgranen, de är varken bekväma eller stänger ute speciellt mycket oljud. jag ska testa de där rosa propparna! tack för tipset.

2011-03-09 @ 11:16:28
URL: http://vulgardisplayofelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0