spottar aldrig ut


ut på tur, aldrig sur.


goddag

HALVA DAGEN HAR JU PASSERAT. jag har jobbat morgon och slutade för en halvtimme sedan. vad ska man nu göra?!!

tue

jag har gått och blivit bundis med de äldre förmågorna här i huset. barbro och eva. båda över 60-bläcket, men vad gör det!

ungkarlshunna

i veckan hoppas jag få veta vilket datum jag flyttar. från och med nu bör jag iallafall börja packa ihop mina miljontals saker pö om pö för att vara lite förberedd. SKA BLI KUL! braaaaa laddad.

finskorna


ujuj

knull deluxe-reklamen på spotify är bara för mycket.

hon har ju tio kilo smör i håret jämt, sa kenneth.


hurtelin

har varit på språng sedan ett idag och har precis slagit mig till ro. en dag ute på vift med först jerka och sedan mor. förbanne mig vad behövligt för både kropp och själ. inte mer än rätt då fem smärtsamma arbetsdagar i rad väntar.

domingo

efter en vecka som känts som fem har jerka slutligen kommit hem. jag känner mig hel igen!

några ynka bilder


(L)

Status Quo – Most Of The Time

invalidoalfons


GET BACK


ojdå

midsommarafton närmar sig i skrämmande fart och jag har noll planer. vädret ska bli så exotiskt som 13°c och regn och jag frågar mig, ska jag stanna hemma? midsommar, pfft, midvinter more likely.

tro't eller ej

men jag saknar jobbet! eller jag kanske saknar senait och linda mer än själva jobbet. och jag måste vänta ända till på söndag, bu.


braaa lunch


wtf

det slår mig nu. vilken kass line-up det är på peace and love i år. tidigare år har jag varit grön av avund för att jag inte närvarat. nu är de enda jag hade brytt mig om att se, om jag for, GRAVEYARD, och de har jag redan fått se här hemma i UMÄ. ja, jag är störd.


kära urinvägsinfektion

far du åt helvete. och grattis alex, braaa gammal.

kortbyxn

jag har hittat ett par shorts jag kan ha utan att skämmas till döds. till halva priset DESSUTOM. första gången sedan elva års åldern som jag kanske låter spirorna lufta sig.PENINGA

FLYT. sveriges domstol har cashat in pengar på mitt konto för förlorad inkomst i samband med rättegången, YIPPIE FUCKING YAY! detta skall firas med att köpa elsie en sele.

litn fläta


snorgärs

jag är sällan sjuk så därför brukar jag gå och hoppas på att jag nångång blir det. nu när jag väl har blivit blessad med feber och förkylning är det inte så att jag tycker det är festligt. har förbrukat x antal pappersrullar, flera veckors ranson + att strupen tycks vara proppad med stålull. guuud. har åtminstone världens godaste gryta på långkok just nu.

humor


camper


I didn't say what bothered me.

allt oftare slår det mig, jag vill inte leva såhär. jag orkar inte leva såhär. jag vill ha något eget, jag vill inte undra och jag vill inte känna. jag vill helt enkelt inte bry mig. helst av allt skulle jag vilja bryta helt för att slippa finna mig i det. lyckligtvis blir det snart helt annorlunda, och då ska jag finna ro för just nu går jag på helspänn.

queen of the rodeo

I drink too much, I smoke too much
I'm a human waste
I buy a lot of cheap alcohol
but I'll tell ya honey, I really hate the taste

bilder med mer eller mindre betydelse


hemmakväll

och så in i helvete skönt det ska bli. bra uppladdad med kronärtskocka och ccc = cream cheese chips.


tja


jamie oliver

jag älskar att titta på gamla avsnitt av the naked chef. jamie oliver var såååå fiiiin back then + att det är så hett att han dessutom lagar mat.

spirited away

jag och och min älskade elsie kollar på vår favoritfilm, spirited away, näst efter totoro, och har det prima. har det gått för långt när jag drar hem från krogen för att umgås med henne? näääääe.

svullo

titta vad svullen jag blir i ansiktet när jag inte får sova. suck.

huga

var schemalagd till 20.00 ikväll MEN stämplade ut 22.20. älskar när folk inte kan lägga fungerande scheman. nu börjar jag jobba igen om nio timmar. tack. snart blir jag gråhårig.


GRATTIS!

och bra kämpat! du har väl varit ungefär lika intresserad av skolan som jag själv och åker kanske därför på ytterligare en termin till hösten, MEN VAD I FAN, det finns viktigare saker än att vara bäst i plugget, att HA KUL. sup dig klappkanon och glöm allt annat. DRICK MIN BRODER DRICK! kram systra.

coin

om varenda en i hela svea rike gav mig en enda krona skulle jag vara bra tät. tänk på saken.

röd


+++


grace


uvi

jag med mina urinvägsinfektioner ifrån helvetet. är så less. åt det sista pillret från min antibiotikakur för dryga veckan sedan och skiten som försvann då har nu återuppstått. tack gud. money down the drain. skulle vara intressant att veta exakt hur många gånger under min livstid som jag dragits med denna skit.


ursäkta röran


bra skit


sm

bra laddad på en sista minuten! nu ska jag bara luska i hur man fixar fram en billig sådan. man är ju rookie på området.

vad fan hände igår?

minnena från gårkvällen är jävligt få och otydliga. jag har noll aning om vad jag kan ha gjort, skulle mycket väl kunnat hända att jag stod och näckade på vasaplan. det har jag ingen aning om, och det får jag heller aldrig veta om nu inte någon vänlig själ vill berätta vart ni sett mig under gårkvällen, samt vad jag sysslade med. ingen skit förvånar mig längre.


trivs bäst i öppna landskap


saltine

åtta timmar i en ångbastu, jo jag tackar. har känt mig som en fuktig saltine hela jävla dagen.

jerka

-"fan att det ska vara så varmt på lördag när man ändå ska ligga död bakis."

fyyyfan vad bra


livsfilosofi

man borde jobba efter väderleken. överstiger tempen typ 17°c borde det vara obligatorisk frånvaro från alla måsten. jag vill ha det BRA.


hinken levererade:

jerka
sol
glass
hamburgare
kenny begins
kaffe

titta och njut


sofia

hahaha, detta är fan den roligaste bilden jag vet. så mycket jävligt.

repan 02.10 - 06.27


tobacco

tobaksansvarig på jobbet, vilken pik. igår drog jag iväg en beställning på 12 k.

broke is the new black

jävlar i mig vad fattig jag är. nudlar fram till löning.

huvva

om ett tag ska jag iväg och vittna i rätten, vilken ynnest att jag alltid får vara med om sådana här lattjo händelser.


sweet seed, wolfman jack - live - scharinska

försökte fota sweet seed också men måste ha stått knepigt till då jag bara fick med skorna deras. hann då med att lappa till en karl på käften för att han slog ut min nyinköpta öl. sedan blev vi vänner och jag fick en gin & tonic för besväret.

kissie


ohoj!


RSS 2.0