gonna fly now

idag fick jag veta att vi på jobbet har rätt till friskvårdsbidrag (med all jävla rätt). känns nästan som att man måste utnyttja detta, trots att motion är värdelöst.

ps: dregen suger, satans sell out den karln är. det finns inget på telefunken som han inte syns i. come oooon. är trött på din nuna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är klart att du ska nyttja friskvårdsbidraget,fråga vars det gäller kanske på iksuspa i bland kan man ju få massage inräknat också.

2011-02-02 @ 21:49:18
Postat av: Anonym

Det är klart att du ska nyttja friskvårdsbidraget,fråga vars det gäller kanske på iksuspa i bland kan man ju få massage inräknat också.

2011-02-02 @ 21:50:09
Postat av: elin

är det du mamma? haha, ja jag ska kolla vad som gäller

2011-02-02 @ 21:51:28
Postat av: rosie

Men vadå, det är väl ändå inte han som ringer in och säger att "hej jag vill synas i TV, kan ni snälla ta med mig?", det är väl snarare dom som ringer honom och frågar om han vill ställa upp, just för att dom söker en sån karaktär. Och varför skulle han tacka nej? han lär ju få en hel del pengar och VEM skulle tacka nej till det? Det är inte som att han typ drar på sig fetaste kostymen, snofsar upp sig och säljer blöjor för pampers, han är ju bara sig själv och inget annat.

Näej, sell out vill jag inte kalla honom, titta på typ, dogge doggelito och inte vet jag, folk som gör KONSTIGA saker för att få synas i TV.

2011-02-02 @ 23:29:08
URL: http://rosannarutqvist.blogspot.com
Postat av: alex

skälet till varför han blir en sellout, är ju inte att han tar en massa reklamjobb och är med i massa dåliga tvprogram. utan det är ju hans image som står i konflikt med val av offentlig publicering av sig själv. Tror inte han får så sjuktligt mycket pengar på att vara med i typ room service och inte heller den där telia 4G reklamen. ifall han är den "rockstjärna" han är, så ska han väl kunna försörja sig utan att behöva användas som en jävla reklampelare. ser inte izzy stradlin stå och försöka sälja ett nytt mobilnät i amerika? det kallas integritet.

2011-02-03 @ 09:50:01
Postat av: Anonym

Fast han har väl egentligen aldrig utgett sig för att vara värsta knarkar-Hollywood-sova på gatan stjärnan. Hela hans grej har ju i princip varit att vara jävligt öppen från början. Att han älskar att fiska, han är väl öppet bisexuell också? Han hade ju ett band med rapparen från Infinite Mass och nån DJ för en herrans massa år sen?

Skillnaden är ju också att Izzy var med i GNR, dvs, han får royaltypengar för de skivor han varit med om samt annat merch varenda dag som ger honom sinnessjuka summor pengar på. Dregen har varit med i Hellacopters när de var random och sen Backyard Babies. Det ger ju inte honom tokmkt pengar direkt. Teliareklamen ger ju honom rätt sköna cash garanterat just för att det är Telia, ett av våra största företag, och de pengarna behöver han garanterat efter Backyard lagt ner. Och det gör ju honom knappast till en sellout då Dregen alltid varit Sveriges "snälle hårda rockstjärna".

2011-02-03 @ 17:33:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0