höjden av snålhet

att använda sin pojkväns herrdeodorant för att slippa lägga ut pengar på en egen.

gegh

detta är typiskt. jag har två viennetta glasspaket samt 11 delicatobollar till godo men allt jag kan tänka på nu är en redig grönsaksdipp.

hehe

jag undrar om jag gjorde mig av med min tampong under fredagsnatten på normalt vis eller om den försvunnit in i magen på mig? detta är alkoholens baksida, I tell you.

what really grinds my gears

svenskar som reser charter med målet att ligga runt så mycket som möjligt, baaa. nu är det ur mig. satt och gapade när jag kollade på kvällens fråga olle dokumentär. jag är inte pryd men det verkar fan x3mt på ett inte okej sätt. var finnes nöjet med detta? en sak är glasklar, jag vill ALDRIG göra något liknande. hejsvej.



hej

borde inte alls vara förvånad över min slumpmässiga ointelligens. såklart är ju fotograferingen för hair09 där jag ska vara med imorgon och inte idag. damn you elinski! det kommer vilket som bli spännande att se vad daniela har att erbjuda mitt till synes nästan dödstråkiga utseende. annars då JO senare ska mamma bju mig, andré och alex på pizza! yaaay inte är det då nudlar näe för det är ju pizza.



ween

på halloween ska jag fanimej ställa till med matorgie, hemska filmer och äcklig dekorering istället för att lyckas begå misstaget att besöka svinig lokalfest som de senare åren. har kommit över ett par recept jag vill försöka mig på. just den dagen var ju faktiskt årets bästa som liten, åtminstone för mig. den har alltid fascinerat mig. alla mina kusiner, min bror och jag var utklädda till häxor och dracula. vi envisades kolla på barnförbjudna skräckfilmer med kuddar för ögonen i ett mörklagt rum för att sedan skrämma upp varandra till sammanbrott. vi drack bål, åt rostade pumpakärnor och trasslade in oss i spindelnät från lekbiten. FAN så vill jag ha det i år.


hej

för ett par dar sedan språkade jag med en tant i busskuren, jag berättade om min förjävliga situation som arbetslös och elände. då frågade hon mig vilket stjärntecken jag var, jag sa vattuman. då säger hon "åh, det kommer ordna sig för dig, vattumän klarar sig alltid". känns ju betryggande. RIGHT ON.

kul att no doubt snott introt från dörra, fettor


haha back in the dddddays


punkt



adolf hitler is still alive, I slept with her last night

underskattat med hemmakväll en fredag, det är allt jag har att säga. mamma har varit förbi och slängt in flaskorna som skall sprättas imorgon. jag har gått ned på ica och köpt ett lass med godis och väntat på att alex ska komma hem. vi såg en bra film vid namn mystic river. sean penn är kungen.


jösses så bra


om man kunde bli tillsammans med en låt



och om man kunde bli tillsammans med bond, den snyggaste, timothy dalton. FAN ALLTSÅ!! what's up with daniel craig? något så motbjudande ful. ta nu förnuftet till fånga och lyssna på titelspåret och låt era ögon vila på denna enormt stiliga herre.



knowledge seeking

så, nu har jag sökt några kurser på komvux och känner härmed en lättnad över att existera. speciellt då samtliga kurser är flexibla och kan läsas hemifrån. jag orkar på rikt inte känna att jag inte är till någon som helst nytta, bidrar till absolut ingenting.

kiss

på lördag ska jag bjuda över tjejerna på middag och vin. mamma, mostrarna och min kära kusin sandra med andra ord, de tjejerna. det kommer bli kul, det är det alltid med de människorna. helgen efter står wolfman jacks release på schemat, sweet. dagarna emellan blir ohyggligt sega. nu sitter jag och funderar på att ge den nya serien nurse jackie en chans, är ju trots allt edie falco aka carmela FUCKING SOPRANO i huvudrollen.



igår


dagens original och icke, se och lär

att förstöra något på detta sätt gör mig mer än spyfärdig. detta är bara ett utav tusentals exempel på fullkomligt talanglösa musiker som inte kan förmå sig att hitta på något eget. brinn i helvetet era jävlar.



aahhh

haha styvfar har skaffat fejsan, sensation! nu väntar jag bara på mamma.

RSS 2.0