klar



i år har jag

klippt sidecut
tatuerat mig
sett ac/dc i stockholm
flyttat hemifrån
tagit studenten
firat ett år med alex
sommarjobbat hela sommarn
gått med i arbetsförmedlingen
pratat med strängen ur hellacopters/dundertåget
klippt lugg
druckit mer öl än någonsin
skaffat glasögon


jerka och jag nyår 2007 tror jag

fear of baldness

är mitt i ett rätt idiotiskt projekt. sitter med slingmedel i håret och är rädd att mitt redan slitna hår ska ramla loss. hallelujah, fear of baldness på nyårsafton.

fwaedf

upptäcker nu att jag skrivit sömn istället för söm i förra inlägget. fail. nu är jag iallafall så less att jag knäpper mig en bärra och tar mig en cigg.

shoppinghunna

har köpt två tröjor idag. stor framgång. aldrig hänt förr. lyx. ena fick jag till halva priset pga trasig sömn. bryr mig inte om den lilla sömnen. framgång. nu pizza på lovelys!!!!!! fast först slänga i sig en kopp skållhet cauwestina på någon minut.



dagens insikt

om fyra dagar är det scharinska lagligt som gäll.



fis

mellandagsrean är usel
alla webbutiker är usla

= jag kommer inte nyttja rean i år heller

rock and roll over

inget juldagsfirande för mig, istället blir det blues på droskan imorgon!




blazeöga

så himla skönt det är att vara hemma. det finns mat i kylen osv som omväxling. och jag ser så jävla bra nu när jag fått glasögon SCHÖNNE!! eftersom det visade sig att alex och jag typ har exakt samma styrka så använder han mina andra emellanåt. alex är och möter einovitz, de ska byteshandla. alex får tillbaka sitt skate och einovitz får snus.




im dying

min farmor ska komma förbi här idag. dels för att lämna julklapp och dels för att hon aldrig varit här. vad hon inte vet är att det luktar inrökt ölhävarlya. hon som är så överkänslig. hon känner lukter som ingen annan. hon kommer tuppa av. vädra likt aldrig förr. och det är då fan att alex aldrig kan köpa rätt grejer, först var det julmust light istället för vanlig och nu några små delikatessköttbullar som visar sig vara annat än felix. nå vidriga.



äckliga jävlar

fick för mig att boka tid till tvättstugan nattetid, idioti. mina favoritjeans är nerölade. fick panik och ångrade mig när jag väl var utanför huset, tänkte på alla våldtäktsäckeljävlafittmän. ångrade mig ytterligare efter att ha sprungit halva vägen till tvättstugan men tänkte att jag lika gärna kunde slutföra helvetet. väl inne i byggnaden hör jag prat från en lägenhet, en man som går ut i trapphuset och som tar hissen nedåt. tänker direkt att han är ute efter mig, tänker att om jag löper fort som en jävla jävel hem så hinner han inte till nedersta våningen. alla män sprider skräck om natten. jag fick ingen tvättid.



cleaning out my closet

oj vilken engagemang. idag har vi städat här. nu trivs man. enda som fattas nu är att mamma kommer förbi med lite mat, tiptop. en grej som riktigt suger är att jag inte har möjlighet att klämma, klappa och känna på mina julklappar. de ligger på kylgränd ersboda och inte här. detta gör att jag inte har en blekaste om vad jag kommer få. man har ju åtminstone alltid haft en aning.

jo jag tackar

imorgon har mamma hittat på något så fyndigt som lilla julafton med släkten inklusive respektive typ alex bland annat. det eftersom vi alla inte ska fira självaste julafton ihop. julklappsbyten, obegränsat med fika och sedan middag är det som kommer ske. längtar, jag är ju släktkär om någon. dessutom är andré bästa lillebrorn man kan önska sig. ringde i panik och hade slut på cauwe. han erbjuder sig att låna ut hundra kronor så jag klarar mig.



vad vore att vakna upp i harmoni utan jesper och einar inklampandes.

nu står jag verkligen på noll igen. de sista slantarna gick till folköl igår men trevligt var det. vad göra nu, mer öl skola drickas denna helg. skönt att äckelandreas åkte ut igår. och cimon ser ut som bert stjärt. lovar det är hans avkomma. nu kanske en dusch är att prioritera, var ett tag sedan.





you sexy motherfucker


time of the season

gud giv mig kraft att klara av snöröjningen varje jävla morgon. vid omänsklig tidpunkt sätter den satan igång och bokstavligt talat river upp asfalten utanför fönstret. hela huset skallrar och vid vissa tillfällen tror jag att apokalypsen är här.



12 feb

det är 59 dagar kvar till den största och mest betydelsefulla dagen i hela mitt liv. jag kommer från och med den dagen aldrig vara på dåligt humör. hörde jag schkål?

all I want for christmas

is a LCD TV.

älskar film mycket. förr om åren köpte jag ofta film, både vhs och dvd. såg dem tusentals gånger innan jag bytte favoriter. åtminstone trettitalet. nu är det så att det är ostämning samt jobbigt att se film via datorn eller för att inte tala om på min fula jävla tjock-tv med kasst ljud. ja, man orkar helt enkelt inte leva i mer misär än vad man redan gör. om jag får en ny fin tv ska jag jämt köpa film och finna filmpassionen jag en gång hade.


-"jag brukar knycka midgårds grejer"

min man



luciasatsfika




CALLE

nu är man hemma.. äntligen.. efter en sjuhelvetes dag, kväll och natt hos sandra (ÄVEN VECKA AV MAGSÅRSSTRESS avrango). måste säga jag, mor, moster och sandra är ett jävla crew vid det här laget. vi är otroliga på alla sätt. efter nå timmar av stök, bök, dans och gormande dök även alex, jespero, einero och 08an uopp. det var kewl. jag, mamma och jespero dansade i natten likt änglar. eller inte. men vi var fina. nu har jag cp ont i magen precis som vanligt :):):):) fnissaj. btw calle Ä BÄST. nu ska jag chillaxa i soffan med tv och fiskpinnar med makaronisar (kombon?) som alex gjort. PZ.

lol

inget lugn på hela veckan. sista gången jag åtar mig såhär mycket stress.

elin you have glaseogens

imorgon ska jag boka tid för en synundersökning. har fått märkbart dålig syn under det senaste året. om de anser att jag inte har det jobbigt nog blir jag ledsen. det är jobbigt ju. såg ingenting av vad som stod på powerpointarna arbetsförmedlingen styrt idag t ex. har iallafall hunnit kolla på några fierca bågar. jag som alltid skrytit om mina eagle eyes. eeeagleee!

bla

en enda julklappsjävel kvar att handla och den är till alexander. ingen aning om vad jag ska hitta på för skit. kissbiljetten blir svårslagen...

gårdagen

jerka ringer -"öl, nu" stressfaktor: hög. bussar mot hinkstigen, intar veäf mansion, kollar på up in smoke, sedan bara utför. slutar upp på corona. en kväll/natt jag redan glömt. bilder kommer och en film med jerkas sångprestationer.


fåen

allvarligt, trodde cover club skulle bli någorlunda när skiten bytte namn åtminstone. det enda som hänt är att det blivit värre än någonsin förr. nu tar man dit "artister" som den där sliskiga idolkillen vars namn jag inte förmått mig att ta reda på och vem gästar kommande fredag om inte byz. idioten bakom låten karatefylla. jag blir less trots att jag aldrig haft några som helst förhoppningar på det där tragiska stället. seriöst, byt bara tillbaka till "x3m", riktiga cover club var inte alls så hiskeligt dåligt som denna version av det. bara två månader kvar av denna skit. hej scharinska och o'learys.

heyho

har precis ätit sen middag. mozarella, tomat, tonfisk och lufttorkad skinka mmm! sålt sängen idag förstår ni, därav lyxfödan. alex skatar. imorgon ska jag till tandläkarn, mitt sista gratisbesök i hela världen. I don't fear tandläkare, hade räls i två år så blev mer eller mindre polare med dem. på onsdag ska jag på arbetsintervju. kanske vänder jag burgare på ersboda i framtiden. white trash som jag är.




lol jesper kastade växter på oss

GAGAGAGAG

ofta fyra dagar kvar till fredag, smärta. blir det folköl imorgon folket? det var ju som sagt så. nu känner jag för att spy av hunger..........hurrrrva...järup

hej ekonomiskt oberoende

elin ida johanna niskanen f.d jonsson inkasserar ikväll 900 svenska kronor. att jag därefter klassas som ekonomiskt oberoende kan uppfattas som en slightly överdrift. kanske, kanske inte.


benny frisk

är det värt att soffan redan brakat ihop, fem träplankor som håller upp skiten är väck. kan ju hoppas att mamma sparat kvitto = garantin. förbannade helveteeeeeee. med min tur så finns väl inget sådant. skön medvind alltjämt hehe. känner för att besöka morföräldrarna imorgon, finna tröst i god mat och fika. HAHAHa bilden nedan dödar mig, glad på studenten. tjejen till vänster om mig ser fan insane ut. vem är du?





damn you

comhems dumhet slutar aldrig slå mig. efter strömavbrottet här igår morse har internet ännu inte börjat fungera. surfar nu på anonym grannes trådlösa nätverk, inte så stressfritt. tvingas stå i ett hörn med datorn annars bryts kopplingen. orkar inte mer. i sommras var det på riiikt trasigt 50% av tiden, ändå står man och betalar fullt. det är förfan SKAM! samhällets utsugare.


sensuell



elin får kiss i ansiktet

nu har jag bett dannie klippa mig, igen. hatar mitt hår på riktigt. växer likt ogräs. redan enorm utväxt, slingade det för.. inte länge sedan. iallafall blir det nog axelkort eller snäppet kortare. meeeneee, annars så ska alex och jag försöka fixa biljetter till kiss IIHH. far vi så har vi många resekamrater vilket blir KEWL. dannie och jag såg kiss förra året i slutet av maj! vill mer än gärna se igen, dödsbra.




längtar efter helg



purple haze

efter att ha blivit utskämd på AF tog jag en tur till monkiiiiii. stället jag försöker undvika, känner mig inte tillräckligt fashion för att vistas därinne. råkade köpa ett par leggings, sådana fina som jag sett många ha nu. typ rosa/lila i sammet. betyder det att jag är hipp nu?


rudolf

tänker se sunes jul istället för årets julkalender. dagens avsnitt!


jag har blivit obotligt julsjuk

fjantig och brydd är jag om allt som handlar om julen. sitter och längtar till gammlias julmarknad och sådant. råkade för dryga timmen sedan kolla på karl-bertil jonssons julafton, var inte alls meningen. kanske var det mitt te med honung i eller min lilla julgran som drev mig till detta. ångrar mig lite, i och med denna idiotiska handling förnedrade jag faktiskt självaste julafton. men han är fin han karl-bertil. nu fyller jerka år, grattis skruttan! näe nu är jag för i helvette hungrig.

RSS 2.0